Kā gāja copē (atskaites)?

Boroda,kāda tur nakts?22 iziet ārā un las' tik nost naktiņus!
;)
9.aprīlis 2010, 15:40 | links

laab, laab:))
Esmu daudz kilometrus nobraucis un ar 2k daudz nogājis, lai kauč ko atrastu. Vot šonakt salasīšu nočņikus un došos sūkātājus gaidīt!:))
9.aprīlis 2010, 15:38 | links

labi,ne taa vieta,kur to apspriest,bet visumaa tas taa ir,neiet runa tikai par stalgjeneem,...
9.aprīlis 2010, 15:33 | links

Bļ...Kas te notiek, vai pie rociņas jāaizved? Bebulīši saradušies....
9.aprīlis 2010, 15:31 | links

boroda,nu nemaz jau pie taam forshajaam vietaam taa piebraukt nevar-tur privatipashums,tur kjiegelis,tur barjera....ta veel zaljaa zona...
9.aprīlis 2010, 15:30 | links

armis85
Klau, puis! Tu paņem Latvijas karti, paņem to savu braucamo un brauc!!! Un daudz vietas atradīsi!
9.aprīlis 2010, 15:28 | links

armis85
Varbut kads var pateikt kur var meginat lielupe uz gruntenem kadu vimbu izvilkt,kur var daudzmaz piebrauk ar auto!Domāju kkur pie staļģenes-tik nez ka tur ar vietām!Varbut varat ieteikt kkur citur!
9.aprīlis 2010, 13:33 | links

AinVit, lielākā skāde jau ir tā zivju saplēšana, ne tas cik noķer! Ja 1 noķer tad 10 saplēš un ne visas izdzīvo un slimības zivīm nodrošinātas. Šiem cemerētājiem pašiem sakārt pīrsingus ar netīriem āķiem!!!!!!!!!!!!
9.aprīlis 2010, 13:05 | links

Vakar aizlaidu uz Bārtu vimbās. No 7-līdz 14 no vimbām ne miņas. Pielsīju mazo maisiņu ar ašukiem un raudiņam. Zupa sanāca OK :)
9.aprīlis 2010, 11:11 | links

Eu, nu beidziet visas tēmas ar runča smaku apspricēt :((
Atveriet jaunu, teiksim "runcis vs citi (vai visi)" un tur dragājiet!
9.aprīlis 2010, 10:26 | links

Runci- lietot terminu "augstākā kasta" būtu korekti, ja mēs runātu par dripveidīgajiem, kuri jūtas nesodāmi sava sociālā statusa dēļ un atļaujas cūkoties pat zivjaudzētavu teritorijās, bet ne jau par tiem foruma copmaņiem, kuru vienīgais grēks ir atrašanās pie ūdeņiem ar spini rokās līdaku lieguma laikā.
Vēlreiz- ne asakas!
9.aprīlis 2010, 10:22 | links

Runci, tev nav apnicis pašapmierināties ???
9.aprīlis 2010, 10:09 | links

Vai tad tie cemerētāji tik daudz nodara to kaiti? Cik man zināms, tad tīri legāli lieguma laikā var zvejot ar tīkliem.. vai tas ir normāli?!!
9.aprīlis 2010, 10:08 | links

es neesmu pet, tikai par dažu normu - šobrīd pieņemto, interpritāciju un iespēju ,,ļauties papildus kārdinājumam,, jo visi ir tikai cilvēki .
Izņemot dažus no ,,augstākās kastas,,.
9.aprīlis 2010, 09:50 | links

Sveiks Runcis71- lai gan neesmu nekāds dižais kaķu fans, bet teikšu- tev smuka bilde! Bet pēc tavas pauztās pozīcijas sanāk, ka mašīnas un mocīši uz šosejām pavasarī ir jāaizliedz, jo,raugi, tie maitas šoferi pārkāpj noteikumus! Tā kā policisti nespēj visus pārkāpējus- ātruma pārsniedzējus, noķert, tad turpmāk šajā periodā būs atļauts pārvietoties tikai ar zirga pajūgu vai ričuku!!!
Ne asakas!
9.aprīlis 2010, 08:57 | links

iešu es ar "zmejus" palasīt!:)
8.aprīlis 2010, 23:36 | links

Popitka ņe pitka:)))
8.aprīlis 2010, 23:23 | links

Gunča
ir štuks sūkātājus patramdīt?:)
8.aprīlis 2010, 23:08 | links

Salasiju "anakondas", iedos rīt kādai zivei pasūkāt:)
8.aprīlis 2010, 23:05 | links

uzvilka mani tajā raidījumā redzētais.
8.aprīlis 2010, 22:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager