Kā gāja copē (atskaites)?

zivnieks ir taada lieta kaa offtopic, ja nesaproti, kas taads ir tad izdzeesies!!! njehren piesaarnjot eeteru!!!
8.aprīlis 2010, 11:35 | links

Nu lūk, tad, kad sāksi arī šeit kaut ko rakstīt un izteikt savu viedokli, ne tikai lasīt, tad arī sapratīsi, ka ja izveidojas diskusija, par kaut kādu tēmu (vienalga ko) un Tu pats arī šajā diskusijā piedalies, tad Tev liksies, ka tas ir ok un uz citu tēmu iet negribēsies!!!
P.S. es nav no tiem cilvēkiem, kas kreņķējas par tādām lietām!!! ne asakas!
8.aprīlis 2010, 11:29 | links

Zivniek,tik nekrenķējies,būs arī no manas puses informācija par copēm,esi mierīgs,vienkārši pārlasu šos visus komentārus un izsaku savu viedokli! šeit reģistrējies esmu pavisam nesen! Ne asakas!
8.aprīlis 2010, 11:22 | links

marigais
Cik pats esi veicus ierakstus par to kā TEV ir gājis copē?? Mans domāt, ka nevienu :) nesaprotu tādus cilvēkus - ienāk izlasīt kur kas ir savilkts, un ja nav uzrakstīts kā uz paplātes, tad te vēl kaut ko tirst.
8.aprīlis 2010, 11:07 | links

Piekrītu Nobody,jo lasot šo sadaļu,saprast kā ir gājis copē dažādās vietās nav iespējams,vairāk atgādina tirgus sievu tarkšķēšanu par visu ko...
8.aprīlis 2010, 11:00 | links

vakarrīt ar čomu bijām Bārtā (taisnajā gabalā pirms Nīcas tilta) uz vimbām. rīki 1 fīderis+ 1gruntene katram. nosēdējām no 10 līdz kādiem 14, sākumā kaut kas grabināja, pāris raudas, plici, zirgazobu, izvilkām un tad viss apklusa pavisam, no vimbām ne smakas vispār mums nebija. ap 14 joka pēc aizbraucām Toselē pasēdēt. Tur tas pats+ viena kartīga cope, piecērtu, ir kaut kas tīri ok, velku, pievelku pie krasta skatos- jopcik līdaka, paņēma uz fīdera, baltais+slieka, bet domāju, ka visticamāk viņa gribēja raudeli, kas grabinājās man tur kādu brīdi, nogrābt un uzķērās uz āķīša, izvilku, svars īsi pirms kg varbūt. Neko, atlaidu un priecājos, ka vismaz kāds piedzīvojums un prātīgāku zivi ar sanāca pavilkt jo copēju pirmo reizi ar specializētu fīderi..
8.aprīlis 2010, 10:55 | links

Jāā! Nav ko teikt!
8.aprīlis 2010, 08:02 | links

Veči paldies par lielisko humorvakaru,tikko izlasīju beidzamās 3 lapas ar komentiem,ilgi nebiju tā ņirdzis.Lielai daļai tik humoršovā piedalīties.
7.aprīlis 2010, 23:28 | links

Šodien daugava 2 gb zandarti , pierīga
7.aprīlis 2010, 22:53 | links

šodien copēt nebiju, tikai nodarbojos ar taustiņu klabināšānu, braukšu sestdien - tad jau manīs :DDD
7.aprīlis 2010, 21:51 | links

Veči! Vai neesat aizrtāvušies ar šīs sadaļas izniekošanu ar tekstiem, kurus varat sūtīt viens otram pa e-pastu vai sms?! Cik lapas atpakaļ jāiet, lai atrastu informāciju par šīs dienas panākumiem copes frontē?
7.aprīlis 2010, 21:33 | links

Kāds te nārsts?Vairāk pēc kaķkoncerta uz pārošanos skan!
7.aprīlis 2010, 20:13 | links

sienaazim ticeet!!!!!!!!!!!!!!!
7.aprīlis 2010, 20:07 | links

man šķiet ka te iet vaļā pirmsnārsta berzes :)

veči dzīve par īsu, mieru ;)
7.aprīlis 2010, 20:07 | links

jaa..labs dizains..
7.aprīlis 2010, 19:51 | links

jap ! Nomainijās ! laikam ķēniņa emkas ,,pirksts,, !
:DDDD
7.aprīlis 2010, 19:48 | links

Urmaas tad labaak ej aaraa :D:D:D
7.aprīlis 2010, 19:46 | links

jums gadienaa tikko neizmainiijaas lapas dizains?
7.aprīlis 2010, 19:44 | links

Runcīt
ĪSA GAN TEV ATMIŅA!!!:)))
Vieplis
te jau ilgi nevar uztur';eties,kas zin-varbūt sākšu pārdomāt par orientāciju.kļūšu pīderists!:DDDD
7.aprīlis 2010, 19:44 | links

Nu tagad man skaidrs no kurienes tev tas teksts par valsts mežiem un naudas iekasēšanu - viena boba teica .....
:D jautājumu vairs naf
7.aprīlis 2010, 19:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager