Kā gāja copē (atskaites)?

runci-tas tad,kad taas gatavojas naarstam,bet ne jau tieshi narsta laikaa...
7.aprīlis 2010, 19:27 | links

gulbi !!!!
Es skaidri uzrakstiju : Esmu pats Krievijā vairākus gadus ķēris uz poperiem , 'bliež kā negudras !
7.aprīlis 2010, 19:26 | links

runci, bet tu patiešām esi esi daunis. Pat raksti kā trešklasnieks līmes ostītājs. Pagaidām tavs sakarīgākais publiskais posts bija zivē.lv - copy-paste par Šķēdes dīķa mačiem.
7.aprīlis 2010, 19:25 | links

vispaar jau lidakas narsta laikaa nenjem..kaa arii jebkura zivs...
7.aprīlis 2010, 19:23 | links

aigar domu jau sapratu.
7.aprīlis 2010, 19:23 | links

emka - ierubija muļķi !
Ventā ko cemmerēt gana - brekšus , meženes - vimbas un pumpainos.
Tā jau ir - vieglākais veids ,,aiztāvēties,, - mēģināt otru pataisīt par muļķi !
7.aprīlis 2010, 19:22 | links

aigar lien čučāt :))
nekā personīga :)
7.aprīlis 2010, 19:20 | links

Runci cik jau esi paņēmis?
7.aprīlis 2010, 19:20 | links

Jeeee, līdakas nārso Ventas straujumos, zem tilta, aleluja.... Runcim medaļu !!!!
7.aprīlis 2010, 19:19 | links

:) visu cieņu, bet cik būs tādu , aks domā - savādāk , tālu nav jāmeklē , paskaties uz urmasu un Co .
7.aprīlis 2010, 19:18 | links

es jau neprasu ko tu dur, es atgādinu tēmas nosaukumu!!!
7.aprīlis 2010, 19:17 | links

vispar jau mans plans lidaku narsta laika ir spiningot asarus un sapalus ar vieglo spini, bet teiksim gaujaa tas veel kaadu laiku nebuus iespeejams. taa kaa shiis varees mieriigi paaroties. un ja arii kaada panem netaisos jau vinas slakteet.

aigar sodien daugavaa ar dakshaam normaali lashus paduuru :D:D:D
7.aprīlis 2010, 19:15 | links

Esmu daudz eksperementējis Krievijā, Volgas razkatos. Vairākus gadus . :Ļoti bieži - zacepi sanāca. Un ja arī mutē - tak ļaujiet viņām mierīgi - nonārstot !!!!!! Savādāk pa seklumu šīs vēl līdz krastam izvazājot tikai traumē viņas !
7.aprīlis 2010, 19:09 | links

vispār - KĀ ŠODIEN GĀJA COPĒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.aprīlis 2010, 19:07 | links

aj man jau apniik striideeties :D

bet nu ja vina mutee paker to pashu poperi tad taa nau cemmereshana. ja speciaali tur baksties un megini aizkert tad jau gan.
7.aprīlis 2010, 19:05 | links

Saproti, cemmerēt var arī kad līdakas nārsto seklumā, ar poperi - aizcirst kad šīs ne jau rīšanai uzbrūk, bet aizstāvēšanās nolūkos.
7.aprīlis 2010, 19:02 | links

a kads tur sakars ar spiningotajiem? cemmereshana ir pa visam kas cits. taa ka es biju uzrakstijis.

un vispar shis jau nebus pirmais gads kad lidakas tiek nelikumigi kertas (paturetas). tie kas spiningo un izvelk kadu tur atkal jautajums vai godiigs copmanis, un laidiis atpakal, vai arii baaziis somaa. tas jau atkariigs no cilveeka.
7.aprīlis 2010, 19:00 | links

tomlet !
Runa bija par tiem pie Ventas tilta. Un tiem, kas pa seklumu tagad varēs nārsta laikā to darīt.
7.aprīlis 2010, 18:55 | links

Par tiem pašiem, ko esi sarakstījis....izmantojot citātus.
7.aprīlis 2010, 18:51 | links

ja godiigi es ari ino taa teksta neko daudz nesapratu.

un ja nemaldos runci tu jau pats visu shito bazaru aizsaaki saucot spiningotaajus par cemmereetaajiem!!
7.aprīlis 2010, 18:50 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager