Veči, a jūs cūkām svinu priekšā liekat dziļākai iegrimei un jatrākai spēlei?
21.oktobris 2019, 10:00 | links
skutans [20m]: Vakar ar kolēģi bijām Lobē. Man 1 mini līdaks uz cranku. Kolēģim 4 tādas pašas mini. Visas uz rotu.
No rīta viena uz džerku itkā ņēma. Vai nobijās...
Uz bb tā arī ne kas. Viena vēl man aizgāja no rota.
Un jā, skumji.
Abavnieks, 21.oktobris 2019, 08:32
Jā, nu dīvaini, vakar vispār večiem nepārāk labi esot gājis. Upēs šķiet ir savādāk... Iebraucu tieši 8:00, vēl migla nebij izklīdusi, 8 metienos divi mēri 1.2-1.5 +smuks asaris, aptuveni 20min. pagāja... Nākamā bij ielīdusi tur, kur teorētiski vajadzēja būt..., tad divus mērus nopūdelēju, negribēju ar sačoku ņemt..., pārējās šķiet izprovocēju, jo visas ar dēlēm, zemmēri kādi 3 tik. Copi pabeidzu pēc 12:00, žēl to žaunu čakarēšana atlaižamam zivītim, pietiek jau ar zemmēriem. Jutu, ka deva priekšroku tomēr drusku prāvākam māneklim..., 125mm...Es nez vai dīvaini. Īpaši necerēju, ka būs dikti labāk. Bet nu, ka tik slikti.
Laivu gan bija daudz, viens ievēlās iekšā, tika ātri atpakaļ.
Pareizi saki, upēs citādāk. Rīt jāmēģina, citādi nepilnības sajūta palika...
Abavnieks, 21.oktobris 2019, 08:57
skutans [21.10.19]: Vakar ar kolēģi bijām Lobē. Man 1 mini līdaks uz cranku. Kolēģim 4 tādas pašas mini. Visas uz rotu.Es nez vai dīvaini. Īpaši necerēju, ka būs dikti labāk. Bet nu, ka tik slikti.
Un jā, skumji.
Jā, nu dīvaini, vakar vispār večiem nepārāk labi esot gājis. Upēs šķiet ir savādāk... Iebraucu tieši 8:00, vēl migla nebij izklīdusi, 8 metienos divi mēri 1.2-1.5 +smuks asaris, aptuveni 20min. pagāja... Nākamā bij ielīdusi tur, kur teorētiski vajadzēja būt..., tad divus mērus nopūdelēju, negribēju ar sačoku ņemt..., pārējās šķiet izprovocēju, jo visas ar dēlēm, zemmēri kādi 3 tik. Copi pabeidzu pēc 12:00, žēl to žaunu čakarēšana atlaižamam zivītim, pietiek jau ar zemmēriem. Jutu, ka deva priekšroku tomēr drusku prāvākam māneklim..., 125mm...
Vakar ar kolēģi bijām Lobē. Man 1 mini līdaks uz cranku. Kolēģim 4 tādas pašas mini. Visas uz rotu.
Un jā, skumji.
Mr.Ansis [20.10.19]: Šodien Lobes ezerā 8.30-18 viens zemmērs un viens zemzemmērs. Un viens +/- mērs 1m no laivas apmeta kūleni pie rotiņa.Man laikam mazliet veiksmīgāk.
Kolēģim 5 zemmēri un pāris copītes/norāvieni
nē, bet +- tajā kvadrantā :) gribēju uz dūni vai Lilasti, bet domāju ka būs par lielu pūtiens mazajai laivai.
osscar, 13.oktobris 2019, 15:12
kutis [13.10.19]: Ummis dikti specifisks ar dzidro ūdeni.Ummī drīkst ar laivu laisties?