Vakar ar 3 kolēģiem bijām aizdevušies līdz baltajai kāpai salakās - man šogad pirmā reize, visiem pārējiem pirmā reize mūžā :) Cilvji tur bija vairāk kā saprašana, bet ar copi baigi sūdīgi. Sākām 7:00 un beidzām ap 13:30, uznāca baigais pūtiens ar puteni un nekāda prieka nebija. Visas dienas garumā es salasīju 16 gab, katram kolēģim laikam pa 5ām. Man vislabākā cope (ja to tā var nosaukt) bija līdz 11, pēc tam klusums, tika mainīti dziļumi, bet tas neko nemainīja. Bija arī ļoti daudz tukšas un ļoti vārgas copītes. Viens no kolēģiem nosēdēja man blakus visu dienu, bet līdz 13:00 bija spējis izmānīt ārā tikai vienu bušu mazulīti, bet no 13:00 līdz 13:30 šis izrāva ārā 5 gab pēc kārtas uz āķa, kas pie paša paša svina, pārejiem, kuriem āķi bij augstāk nebija ne copes. Uz āķa likām baltos tārpeļus, paprovējām arī pašu salaku, bet nikā! Pārējais lielais lērums ar cilvēkiem ar nevilka vispār neko. Bet nu laiciņš no rīta bija forš un kompānija arī laba, vakar vakarā sanāca viena pannīte ar salakām un ar Tērvetnieku, pie hoķīša bij pa skaisto :)
15.marts 2010, 09:22 | links