Nu ko, ssodien desants izseedaas pie manis.
killka
guntarskl
urmaas
vairis30
mx
mlg2
bums -> jo lielais paldies par video iespeeju zem uudens
saakotneeji uz smukaam ziviim drossvien necereejaam, jo neko lielaaku par zirgazobu un spriidi garu asari nebiju nokkeeris.
saakaam parastajaa vietaa, kaads zirga zobs, gaads palielaaks urmaasam uz ccortu, mx ar lielaakiem par spriidi ap 100 g visus apkkeera, laikam kaadi 7 gb, liekas kad zivju nav.
tad ielaizzam uudenii zemuudens kameru - nekaa nav. nolaizzu barotavu ar motili un muusu mutes atkaraas. saakot no zirga zoba liidz kimlakam pie bllitkas un ccorta seezz un smiin, tiesa gan motili un pinku no grunts lasa. neko dariit, puissi kaifu no kino guvussi dodas taalaak.
diemzzeel jaunajaa vietaa nekaa, iznnemot urmaasam ccupa ar stagariem no aalingga kopaa ar ledu.
Visi possas atpakall, bet es urmaas un killka ejam uz veel vienu vietu, kur saku ka vareetu buut.
ielaizzam kameru un bez barossanas ccalli jau apakssaa seez. vairaaki caurumi saurbti un seezzamies nost. pusstundas laikaa notika briinums, urmaas ar ccortui vilka pa 3-5 no aalinngga, kaa viens apklust, taa naakossais izssauj, vienu pat dabuuja svaraa ap 300 g, jaaprasa guntaram kl, lai nosver :), pats arii dabuuju taadus smukaakus, patiessaam ssii pusstunda bija super - nu vismaz man, kaa iesaaceejam. Kopsvaraa vareetu buut ka urmaas savilka kaadus 2 kg, man passam ap 600 -800 g, bet iespeejamas novirtzes :)
uz atvadaam kameraa smuki nostaajaas liidacinna ap 500 g, video gluzzi kaa aakkis sse liek.
Forssa kompaanija, forssa cope.
14.marts 2010, 17:49 |
links