Kā gāja copē (atskaites)?

Lielupe, uz augšu no Baltās kāpas pirmo reizi copēju salakas un teikšu, super, priekš manis, 2,5 stundās - 6 salakas, no tām tikai 2 maziņas
14.marts 2010, 19:03 | links

Mjā, sabuntujs bija labais :)))
Es gan vairāk ar bum-onkoļa kameru niekojos kā copēju ;)) Klimaktērijs no rīta superīgs, šķiet, ka pigmejus pat saķēru uz feisa. Pēcpusdien gan tāāāda purga sagriezās, vēl mājā pret vēju jāsteberē bija :(
Zemūdens kamera ar teļļuku rullēja riktīgi!! Tik jācer, ka daži labi vēderu un dincīti nebūs nosaldējuši pusi dienas guļot uz ledus :DDD Lielupē zivis kā dubļi, jāmāk tik noķert ;) Kā jau sienāzis atzīmēja, urmaas kārtējo reizi ar saviem "zilajiem īkšķīšiem" visiem kloķi ielika :)
Asari vairumā dzīvoja, kur tik tāds švaks sprīdis ūdens zem ledus bija. Lielākie gan jau plakaniski pārvietojās :DD
Speciāli mirtinam - mora ir sūc :DDD, guntarskl kā pirmajā urbienā manu salātiņu kā iemauca riktīgā zem ledus piesalušā gliemežu čemurā, tā gatavs bija :DDD Gluži kā sienāzis vakar :DD Labi, ka bum-onkolis apsolījās nažus reanimēt :))
viepli - ozons, ui, ku daudz bija ;))
Ne asakas visiem un saudzējiet sevi, jo Lielupē vietām 60 cm, vietām knapi 6 cm ledus!
Viss, jāskatās hoķis, jau 3:2 :(((
14.marts 2010, 19:01 | links

Nu vakar bijām saulkrastos un no 10-16.00 kādi 4kg salasītu luču.Laba cope ja uzziet tad ir,TIK VARĒJA BŪT LIELĀKI:)
14.marts 2010, 18:59 | links

Nu ko, ssodien desants izseedaas pie manis.

killka
guntarskl
urmaas
vairis30
mx
mlg2
bums -> jo lielais paldies par video iespeeju zem uudens
saakotneeji uz smukaam ziviim drossvien necereejaam, jo neko lielaaku par zirgazobu un spriidi garu asari nebiju nokkeeris.

saakaam parastajaa vietaa, kaads zirga zobs, gaads palielaaks urmaasam uz ccortu, mx ar lielaakiem par spriidi ap 100 g visus apkkeera, laikam kaadi 7 gb, liekas kad zivju nav.

tad ielaizzam uudenii zemuudens kameru - nekaa nav. nolaizzu barotavu ar motili un muusu mutes atkaraas. saakot no zirga zoba liidz kimlakam pie bllitkas un ccorta seezz un smiin, tiesa gan motili un pinku no grunts lasa. neko dariit, puissi kaifu no kino guvussi dodas taalaak.

diemzzeel jaunajaa vietaa nekaa, iznnemot urmaasam ccupa ar stagariem no aalingga kopaa ar ledu.

Visi possas atpakall, bet es urmaas un killka ejam uz veel vienu vietu, kur saku ka vareetu buut.

ielaizzam kameru un bez barossanas ccalli jau apakssaa seez. vairaaki caurumi saurbti un seezzamies nost. pusstundas laikaa notika briinums, urmaas ar ccortui vilka pa 3-5 no aalinngga, kaa viens apklust, taa naakossais izssauj, vienu pat dabuuja svaraa ap 300 g, jaaprasa guntaram kl, lai nosver :), pats arii dabuuju taadus smukaakus, patiessaam ssii pusstunda bija super - nu vismaz man, kaa iesaaceejam. Kopsvaraa vareetu buut ka urmaas savilka kaadus 2 kg, man passam ap 600 -800 g, bet iespeejamas novirtzes :)

uz atvadaam kameraa smuki nostaajaas liidacinna ap 500 g, video gluzzi kaa aakkis sse liek.

Forssa kompaanija, forssa cope.
14.marts 2010, 17:49 | links

Lielupe...Baltā kāpa...attekas gar Uzvaru...sīkumi...var teikt ka nekā:)
No 9:00-14:30
14.marts 2010, 17:25 | links

Lielupe
ja neskaita 1 vimbu, tad kā parasti - 7 asari, 2 lieli ķīši, pāris mazi ķīši zupai
14.marts 2010, 16:11 | links

Šodien pie Uzvaras un Baltās kāpas pilnīgs bezcops, no 7.30-12.00-tikai ēsma nākamajai copei (viena sprīža garuma salaciņa)+daži vārgi uzsitieni
13.marts 2010, 21:55 | links

no 8 30 - 13 30 taadu ccupinnu salasiiju, vairaak copes uz aakkiiti virs mormenes. saakumaa iebaroju, no aalinnggiem pa div pa triis un pie naakossaa. Klusums, paber uz galvas motili 3-5 gb laukaa. sajutu dziislu un saaku urbt un barot pa kreisi, dimzzeel mans jaunais moris traapija gliemezzu cupaa un ar to mana cope beidzaas.

vienu stagaru 3 cm garu bija sagraabussas 7 deeles, skats bais , bet ssis veel man motili no aakki rau nost :)
13.marts 2010, 20:42 | links

gribu pavasari!
13.marts 2010, 20:38 | links

kā parasti pa līča ziemeļu daļu dzīvojos Leopold
13.marts 2010, 20:37 | links

Kāds zin, kā ar lučiem Jaunķemeros ? Varbūt Bums ?
13.marts 2010, 20:23 | links

Es no rīta sataisījos ar veco uz Lielupi pie Uzvaras....ko nu?
Varbūt ka pie ietekas kur ūdens apmaiņa lielāka kāda kustība arī būs?
Augstāk pilnīgs tukšums....
13.marts 2010, 20:12 | links

Kur biji Andix?
13.marts 2010, 19:47 | links

atkal līcis, no 10 līdz 15 9,5 kg luču, izmērs gan varēja būt labāks, bet nekas jāgaida saule un tad gan jau ka arī izmērs parādīsies.
13.marts 2010, 19:35 | links

biju Raiskumaa
13.marts 2010, 19:28 | links

Shodien cope normaala. Sakeeru plichus,raudas,asarus,kiishus. diezgan daudz un ar copi apmierinaats
13.marts 2010, 19:28 | links

Biju Lielupe pie Baltas ,bet tuksais,parejie ari sedeja parak mierigi.
13.marts 2010, 18:33 | links

PS.LAIMīGā Jāņa šķērsenes joprojā nestrādā.
13.marts 2010, 17:37 | links

Biju nabes ezeros.Asaru nava.Domāju,ka šie nav vairs baros.Pāris trīs no cauruma ...un viss.Knapi.Iebaroju vienu coķi ar AKARA FISHING BREKSIS .Pamazām varēja lasīt podbreščukus unraudeles.Nekā īpaša ,bet domāju,kadienas gaitā kg 5 salasīt var.Lieli nebija ,bet tas ir laika jautājums.Ledus kā galds,taču krievu urbim 60cm biku par grūtu.Copmeņu pulka ,bet visi staigā...tātad nasing spešel.
13.marts 2010, 17:34 | links

bums,biju pie shamaa no riita piegaajis,bij nomediijis pagaidaam kadus triis ashukus....
13.marts 2010, 16:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager