Rīt varbūt aizliegs, sekojiet leduskartei.
1.februāris 2024, 17:38 | links
Willy [1.feb]: Simsins [14:24]: Kāds ir bijis pie Swedbank?Vakar braucu garām!veču pilns,ko ķer nepateikšu!pie Radisona arī pāris purni tusēja...Tajā līcī Mārupītes vecajā gultnē gadās pa kādam zandartam. Bet pārsvarā asaris un raudas un izmērs nekāds izcilais.
Simsins [1.feb]: Kāds ir bijis pie Swedbank?Vakar braucu garām!veču pilns,ko ķer nepateikšu!pie Radisona arī pāris purni tusēja...
Simsins [1.feb]: Kāds ir bijis pie Swedbank?Ledus vēl ir, zivs kā kuru dienu. Zemmēra zandarts, pa kādam asaram. Ja baro var balto zivi dabūt, pa kādai vimbai arī trāpās.
Inars [20:48]: Luidženes ir .... Iebaroju āliņgi kādu raudu noķert līdakām. Baigais klusums uz murmeni, iemetu makšķerīti ar 14. āķi un mazu mīklas piciņu. Gāju pa perimetru raustīt. Nāku pēc ~10 minūtēm atpakaļ bet mana jaunā, dārgā balalaika vairs nav :( Nelieši :D :D
Ašuki nebija nevienam, līdakas gan.Šodien man tā pat bija, sēdēju piebarotā āliņġī,ar kameru , atnāk līdaka,un guļ barībā:)) es lieku karogu 2 metri no piebarotā, un pēc 5 min.šāviens, 1.5 kg līdaks uz sniega.
preilietis, 20.janvāris 2024, 21:29
Gangsteris [20.jan]: Interesanta fīča, baltā zivs neinteresē, tikai asaris, bet uz mājām ņemt neinteresē.. pizģoš, i provokacija..!Baltās zivis nesaista copes īpatnības dēļ.Visos gadalaikos tikai ar spinu rīkojos un tagad ar bleķiem un balansieriem uz ledus paākstos. Pa lielam majās nāk tikai lašveidīgais vai līdaka ar izņēmumiem. Takā asari peld talāk un varēsi pēc manis vēl noķert.:D
Inars [20.jan]: Luidženes ir .... Iebaroju āliņgi kādu raudu noķert līdakām. Baigais klusums uz murmeni, iemetu makšķerīti ar 14. āķi un mazu mīklas piciņu. Gāju pa perimetru raustīt. Nāku pēc ~10 minūtēm atpakaļ bet mana jaunā, dārgā balalaika vairs nav :( Nelieši :D :DŠodien man tā pat bija, sēdēju piebarotā āliņġī,ar kameru , atnāk līdaka,un guļ barībā:)) es lieku karogu 2 metri no piebarotā, un pēc 5 min.šāviens, 1.5 kg līdaks uz sniega.
Ašuki nebija nevienam, līdakas gan.
Svaabe [20.jan]: Sveiki vīri. Šogad nolēmu piešaut roku ziemas copē. Takā baltā zivs neinteresē nevienā gadalaikā cenšos apmanīt asarus. Cik nu lasu nekur īsti neņem vai arī ņem švaki. Pats pagašnedeļ nomaucu āgenskalna līcī. Dabūju vienu asara lieluma zandartu. Blitkosanas nevainība zaudēta vismaz. Šodien nostaigāju visu atļauto posmu zunda kanālā ar cerību ka kādu serkociņkastes izmera asari dabūs. Ap 60 urbumiem un tukšums. Baigi gribas asari pameklēt rīt. Varbūt kādam ieteikumi kur iesācējs var meģināt nosist copes asumu? 50km ap Rīgu gatavs braukt tik saprast uz kuru pusi.Zivis majās neņemu,tapēc pēc mega asaru kalniem un trofejām neceru. Pašam doma mazo baltezeru gar krastu meģināt ko apmānīt.Interesanta fīča, baltā zivs neinteresē, tikai asaris, bet uz mājām ņemt neinteresē.. pizģoš, i provokacija..!