Kā man tas kas te notiek ZB.!!!Nu nepatīk man te tā tukšā muldēšana.Bērnudārzs..Vakar Liepājas kanālā 200. asaru.Bez diršanas.Lielākā daļa amnestēti.Stintes ar ņēma uz nebēdu.Šodien nekā.
Urmaas-Klaustrofobija - bailes no šaurām, slēgtām telpām;tad jau teltī ar nevari ilgi...Man kaut kas līdzīgs,tikai ne bailes,bet vairāk klusumu gribās ārpus telpām.Un pa laikam ja dzenis vēl kaļ tuvējā kokā ,ja strīpainis domas pārtrauc ik pa laikam-tad viss kārtībā.Un kāds ir nosaukums,ja ir negribēšana sēdēt to kolhoznieku pilnsapulcē ?
nav jau tā zive tik svarīga .man semeika tāda īpatnēja-zivis praktiski neēd,ķaķi ieskaitot.ar šoperēšanu nebūtu problēmu,ja vien es zinātu ko darīšu rīt, parīt, aizparīt...viss notiek pēdējā brīdī un pārsvarā sanāk pielāgoties citiem apstākļiem.
pp
viss ir čikeniekā.man laikam klautafobija.laikam tā to lietu sauc kad nevar ilgi telpā uzturēties.tāpēc i darps i hobijs ir svaigā gaisā!un zivis ar negaršo.:)))
urmaas tere
Vai tad Tu nezināji, ka vieplis vienmēr uzsver, ka noķer gandrīz vienmēr???
Gandrīz pirmdien, gandrīz otrdien, gandrīz trešdien... utt...
:DDD
urmaas es jau arī nekad nenožēloju.tikai gribētos aizlaist tur,tur,tikai kaut kā nesanāk.svaiga gaisa pietiek pār pārēm.pat nekvalitatīvu alkoholu īsti nesanāk noprovēt-pārsvarā pie ruļļiem.vakar gan varēju,bet pieradums jau tik liels,ka tik tāda klepuszāļu deva vien sanāca:D
Daudz........un...kvalitatīvs....labi skan:) Parasti pēc pirmā daudz --- kvalitāteivairs nav lielas lomas :) Bet principā ziemas copei atšķirība ir tikai tā,, ka jāčurā sniegā un odi nekož :) Tā kā tikai jāsāk :)
vieplis
es vnk nenožēloju nevienu copes braucienu!ja nav ķeras,tad ir ari daudz cita labā šādos pasākumos.ne vienmēr gaļa ir noteicošais.protams ja ir ķeras,tad tas ir patīkamāk!:)