badapicka - es nezinu vai tu esi d-pils iedzivotajs vai tikai viesis un kada tev tur ir pieredze.nu ta ka es katru vasaru dzivojos pa Stropiem (ari sogad pec Janiem ganisu mazbernus vasarnica) un regulari makskereju ir dazas atzinas.un zinu ari vietejos copmanus. tas rajons kura tu cope kaut ka nav dzirdets ka butu bagats ar lomiem.reti kāds noker kadu breksi.gandriz biezak nokeras visada izmera samini.tas no krasta.pagasvasar iznacu no makskernieku veikala Shark un redzu no masinas izkapj dzeks drausmi punkainas trenuzenes.domaju - jabut kaut kam interesantam.jaa dzeks no bagaznieka izvilka loti pieklajigu samu.veikala nosvera - 37 kg.no ta rajona.bet no laivas.pec manas pieredzes ezeri butu vairak perspektivaki.tas pats Lielais Stropu.un VisKu,Luknas,Virognas.Tiesi Virogna ieprieksejas vasaras ir bijusi labi Breksu lomi.un dazas dienas atpakal znota draugs atsutija foto no turienes. 14 kg kopa un lielakais 2,5 kg.pa smuko.varbut jamegina tur ?
Bjorgvins, 11.jūnijs 2019, 10:11
Es pats smejos, ka esmu imigrants ;)) 97.ajā atbraucu mācīties Saules skolā, bet copes stāžs šeit man ir, nezinu, laikam gadi 6 tikai, neatceros īsti, kad sāku aktīvāk te pie ūdeņiem piestaigāt. Kaut kad vajadzēs arī līdz ezeriem tikt, ezerā gan man vairāk pierasts pluds, fīderis kaut kā vairāk Daugavā.
11.jūnijs 2019, 11:10 | links