mjaaaaaaa šodien ilgi gaidītais 1. decembris un no 8-15 gauja atstāja mani sausā, divas nerealizētas copes. bet vispār visā visumā pakaļā ar ūdens līmeni:( satiku kādus 10 copmaņus, tikai vienam bija uzsmaidījusi veiksme, pārējiem nekā:(
vienīgais ko šodien pie līelā ūdens līmeņa izdevās dabūt līdz gruntij bija 32 gr. kastmasters.
mirtins,circle hook - apļa āķis,esu provējis butēm-ierij līdz dirsai !Olte savā raidījumā,parādija tikai vienu vēdzeli, kurai tas āķis bija ieķēries lūpā,pie otrās it kā gribēja lielīt atkal,bet nekā vairs nerādija.Mans secinājums,ja tos lieto gruntenei tie nestrādā kam domāti !
Svētdien Vecates bāzē pie Burtnieku ezera - rezultāts 3 amnestēti vēzeļu zemmēri un viena 1kg vēdzele. Jāteic, ka nolaidām baigo lažu, jo vēlu atbraucām. Cope līdz kādiem 01:00 Tālāk nav jēgas sēdēt. Kaitina, ka daudz rausta visādi zemmēri. Pretīgākais ir ka tie "lucīši" tik dziļi ierij, ka kaut cik saudzīgi no tiem dabūt āķi ārā ir pagrūti. Žēl to nabagu, bet tik rijīgas zivis nekur citur neesmu redzējis.
Tu esi malacis paganels!Es arii parasti asso nazi nemu talkaa,(tik kaartiigi ir jaasagriezz,lai peec tam zuves nesalien)gar mobilo toccna negrabstos(ja nu vieniigi,kad inspektoram jaauzvana) :)
Klusu to dariit ir vislabaak ;)
jautrākais sagaidīja bāzē-no darbinieces dabūju piepes un teju vai nācās pierādīt,ka paturētās ir paša ķertās.(laikam jau trāpijos uz tīkla īpašnieci :)) teju vai nācās braukt meklēt "dohļaku".gandarījums ,ka nazis bija ass.laikam būšu atķeksējies vēl kādā melnajā sarakstā.apsolos nākamo reizi griezt klusām,bez grābstīšanās gar mobīlo telefonu.:)
bet ne jau par to ir stāts,tāpēc vietu neminēšu.no rīta atradu tīklu.piezvanīju apsaimniekotājam pastāstiju kur atrodās.saņēmu atbildi-lai tik velkot ārā.:)izvilku iekšā viens uzblīdis zemmērs un viena uz aci mēra vēl dzīva,kuru amnestēju.
šodien copē gāja diezgan jautri.piecas mēra.2gb.pa 51cm un 1gb.52cm amnestētas. 2gb pa 1,5kg paņemtas. kriminālās šoreiz tik tiešām bija kriminālas-30-40 cm robežās .skaits nojuka pēc desmit.