Aizmirsu ielikt ackaiti par pirmdienas copi. Biju ne tik tālās vietās. Rīts normāli cerīgs - 52 cm, 55 cm, un pāris zemmēri. Tad uzkūlos bērnudārzam - met kurā virzienā gribi, visur dūcīši uz katru metienu. Vēl vienā vietā bija galīgs zīmulīts. Pievelku mānekli pie laivas un jau roka sniedzas pēc aira, pēkšņi jūtu spinings nodreb. Skatos - māneklim astē iekodies zīmulītis. Tā nu mēs kādu minūti skatījāmies viens uz otru, es no laivas, šis ar pārbolītām acīm, iekodies māneklim astē :D Tad es šo mazliet pašūpāju, pavizināju un laikam vienbrīd pa strauju pakustējos, šamais atlaida asti un prom bija :D Līdaki no zālēm laukā negrib nākt nemaz. Viens piemērs. Salīdzinoši seklā vietā, uz grunts zāle, kuru var redzēt. Pievelku mānekli pie laivas, tas sāk lēnām grimt, es tikmēr jau pieķeros pie airiem un brīdī, kad māneklis sasniedzis zāles, no tām izšaujas līdaciņa, sagrābj mānekli un iedur uz galvas zālēs :D Tobiš, maksimāli lēna vilkšana, maksimāli tuvu zālēm. Kad laivā jau bija pabijušas 10 gab. Cope vienkārši izbaidzās. No pusdienām līdz apmēram plkst.18 nomalos pilnīgi bez copes, ja nesaita kādus 10 asarīšus. Bet vispār bija forši, sen nebiju bijis spiningot :D Lielākā tā arī palika 55, bet mājās aizbrauca 52, jo bija pa traku iekampusi. Kamēr iecēlu laivā, šī jau asiņoja. Būtu aukstāks ūdens, es vēl riskētu laist vaļā, bet tā... aizies kotletēs ar vēl diviem maziem asarīšiem, kurim arī mute bija lielāka par mānekļiem. Visas citas zivis peld turpat kur noķertas :D
2.septembris 2009, 11:34 |
links