Kā gāja copē (atskaites)?

Juglas ezers. Zemmēra līdaks un 3 asarīši.
Es par tiem asariem aš sasmējos. Visi barā klupa rotiņam virsū. Es šos pa vienam laivā... pēc tam amnestēju. :)
3.augusts 2009, 15:53 | links

Vakar Usmas ezerā http://www.lejastiezumi.lv/ pie 20 raudiņām un zemmēra līdaciņa. Tur gribētu vēlreiz aizbraukt, vismaz zivis ir :>
3.augusts 2009, 15:20 | links

Vakar Gaujā (no Tirziņas līdz Melderītim) - līdakas - 0 (viens zemmērs neskaitās), 3 asari un alata krācītēs. Plānā zupiņa šodien sanāca.
Nu pašvaki.
2.augusts 2009, 23:16 | links

Biju Juglas ezerā... šurpu turpu izbraukājos un skuju.
Tiesa gan nevienu citu laivu uz ezera arī neredzēju. Viens es tāds idiņš tur airējos. :)))
2.augusts 2009, 22:44 | links

šodien atgriezos no trīsdienieka irbes upē.....cik nu sanāca tik arī pacopēju!! bet bija labi , smuki asarīši un pa kādai līdaciņai....nu vienu vārdu sakot bez vakariņām nepalikām!!!! :):)
2.augusts 2009, 21:27 | links

piektdien Liepājas kanālā noriktējos ar fīderi, pēc pāris stundu darbošanas, kad iekšā jau gāja trešā barības paka (bija jau 5 breksēni, 3 skaistas raudas),un cope sāka palikt aktīvāka,vairāki labi pie krasta aizgāja, ieradās ūdens formula, un uzsāka treniņus.....viļņi kā jūrā, troksnis kā lidlaukā.....
2.augusts 2009, 20:35 | links

Sitos pa Daugavu divas dienas, bet tikai viens sīkais samelis un ne piesitiena.
2.augusts 2009, 20:22 | links

sodien biju karpu diki!!
uz grunteni aizgaju sedeju klusuma!!
redzeju kad preteja krasta sauj ar kakenem bariibu ieksa.
tad pec kadam 2 h brauca projam un man no iemestas vietas straji ielido akmens ieksa. un masina atri aizbrauc projam.
tomer zvejnieki dazi ar ir stulbi :@
bet nu kakim zivis sakeru.
bet karpu nedabuju. :(
iesu rita no rita atkal :)
2.augusts 2009, 20:14 | links

Divas dienas Abava, posmā no Sabiles līdz Rendai. Vesela čupa asarīšu (visi aug lielāki) un viena smuka mežene (baigais prieks) Aklie bija aptrakuši, gandrīz noēda.
2.augusts 2009, 16:38 | links

Vakar no 22:00 - 3:00 cope uz dzīvo ( zandarti ).... Copes daudz.. 3 aizgāja , viens nokosts āķis un tā arī palikām tukšā.
2.augusts 2009, 12:45 | links

pp.man pašam tā marka ir gardākā(tāpēc ari ar lieliem burtiem rakstu)!!! :)))
2.augusts 2009, 09:52 | links

paldies urmaas,kā zināji,ka labāk garšo tērvetes cepums.:)
2.augusts 2009, 09:28 | links

sapalujanka,a to jau nevar nosaukt pa maiņu.Tas tik ir periods kad tie attīstās intensīvāk.Bet vai Tu zini,ka līdakām siltos ūdeņos dzīvojušām ir vājāk attīstīti un neasāki zobi,nekā aukstos ūdeņos.Pat pavadiņas nevajag likt.
2.augusts 2009, 08:02 | links

Šodien biju Engures ezerā. pa diviem izvilkām 7 līdakas.
cope nebija no tām labākajām,bet sūdzēties newaru.
2.augusts 2009, 00:13 | links

Nu aakki Tev jau kā neta guru gan vajadzēja mācet atrast pareizu info! ;) Es 10 dienas atpakaļ ar izcēlu vienu 800g bezzobi. Nav jau tā, ka tie zobi viņām izkrīt, bet pazūd tikai cietā emaljas kārta un tieši šajā "mīkstajā" laikā jau zobi arī aug!
Neliels citāts no kāda zinātniska darba:

Kaulzivju iekšējā uzbūve. Galvenās īsto kaula zivju uzbūves īpatnības ir:
- Vairums kaula zivju barību satver un notur ar žokļiem. Uz žokļiem, auksleju kauliem, lemeškaula parasti ir labi attīstīti zobi. Zobu maiņa notiek visu dzīves laiku. Īpaši spēcīgi tie ir attīstīti plēsīgām zivīm. Mutes forma un tās lielums zivīm ir atkarīgs no to barošanās īpatnībām. Var izšķirt vairākus mutes uzbūves tipus Plēsīgajām zivīm, kā lasim, līdakai ir tā saucamā tvērējmute - liela mutes atvere ar asiem zobiem uz žokļiem aukslejām un lemeškaula.
2.augusts 2009, 00:02 | links

Paganel.bet TĒRVETES cepumam jau zobi nav vajadzīgi :))))
1.augusts 2009, 23:33 | links

Nezinu,kurš to izdomājis,ka līdakas maina zobus?Līdakas jau nav stirnas,kas maina kažoku uz ziemas sezonu un atpakaļ.Cik reizes lielai līdakai ir jāmaina mūžā zobi un vai tik lieli tie dažu nedēļu laikā izaug?Tas viss ir blefs!Man šodien makšķerējot asarus divus āķus noņēma,tās bez zobiem-ha,ha!Jau pie paša krasta aizmuka.
1.augusts 2009, 22:35 | links

:)))
1.augusts 2009, 22:09 | links

šitais joks par zobu mainīšanu man patīk:)laikam tikai es varu ēst bez zobiem:)
1.augusts 2009, 21:52 | links

Šodien ar draugu bijām Raiskuma ezerā. Jau atbraucot pie ezera,uzreiz pamanījām,ka ezera vidū virs ūdens peld kādas 5 plastmasas pudeles. Beigās izrādījās ka tas ir tīkls,pietam diezgan garš.Diemžēl nevienam no mums nebija līdz telefons un turklāt mēs nezinājām inspektora numuru. Neko darīt,mājās jau nebrauksim,iebarojām ar Traper barību un sakām vilkt plicēnus. Pēc kāda laika atbrauc 2 džeki,iekāpj laivā,pieliek pilnu laivu ar tīkliem,vēl kautkādām ūdām vai kautko tamlīdzīgu un brauc iekšā,pēc kādas pusstundas atgriežas un aizbrauc uz māju. Žēl gan to raiskuma ezeru,ziemā kad tur nebija neviena maluzvejnieka,vienīgais bija daži makšķernieki bez makšķerēšanas kartēm,tad inspektoru tur varēja satikt katru dienu,bet tagad,kad ezers ir pilns ar tīkliem un tos liek visi,kam nav slinkums,ko dara Cēsu inspektori?
1.augusts 2009, 21:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager