Kā gāja copē (atskaites)?

to Gunzz
Mans gan vakar Gaujā četras līdakas;lielākā divniece,pārējās 1.2-1.3kg,izrādās visas maina zobus,cerams drīz cope uzlabosies.
1.augusts 2009, 20:49 | links

Tiko ierados majas. Biju lielupee ( slokas galaa ) no vakardienas 17:00 ldiz shodienas 17:00 uz spiningu. Rezultas 0. Viena zemmera pa krumiem un divas copes dziljuma.
1.augusts 2009, 17:47 | links

Girts7
Njaa man arii Gaujaa pilniigs beztolks. Vakar uz mushinjas viens 23cm sapals. Bet taa mailiites vien. Uz rotinju arii nekaa.
1.augusts 2009, 17:38 | links

nutiko pārados no nakts copes-rezultāts= 6 normali plakanie,viens zutis vakarvakarā paņēma 22.00 uz naktsārpu.
1.augusts 2009, 12:49 | links

Tā veiksmīgi suns
1.augusts 2009, 05:59 | links

Kas vispar pēdējā laikā notiek. piecas dienas pēc kartas biju uz līņiem un apaļa nule. viena cope un ar gariem zobiem.tā negribīgi pavilka un iedevu pa zobiem un izvilnu līnēnu ap 700 gr.pirmo reizi mūžā pārnācu no rīta copes bez līņa.Kas notiek????
31.jūlijs 2009, 23:21 | links

Šodien biju uz vienu privāto dīķi līņus ķert. Vispār jau traģiski, neviena kārtīga cope, pat uzcirst nedabūju. :D Parasti tajā dīķī ļoti labi ņem. Izvelku līdz pat 6 līņiem ap kilo, bet šodien laikam nebija īstā diena. Nu nekas būs jāmēģina dabūt kkas, kādu citu dienu.
31.jūlijs 2009, 23:16 | links

Tikko pārrados no nakts copes. Mērķis bija zuši, izvērtās bik savādāk. No 23 - 05 neviena cope uz grunteni, labi, ka kafija bija padaudz līdzi. 05:20 cope uz rupjmaizes gabaliņa, sīvs cīniņš un galā - 54cm līdaka(!). Tā arī mani prieki beidzās. Kompanjons vienu pēc otra vilka plakanos, bet es ar pludiņmakšķeri uz jūs... Rezultātā man vēl tikai 1 plicis ap 300g. Kolēģim 6,5kg plakanie + vēl karūsa ap kg svarā.
31.jūlijs 2009, 11:46 | links

vēstulē!
31.jūlijs 2009, 11:11 | links

Nu neslēp jau, kas par upi? Vai tad būtu zaļsvārces ņemt sākušas?
30.jūlijs 2009, 23:12 | links

nedeelas saakumaa biju aizlaidis uz foreleem 2 upiitees
rezultaataa kaadas 7 meera un nenormaali daudz siiiko....lielaakaam 43cm un 41cm!!!
30.jūlijs 2009, 23:12 | links

šodien reāla cope
pabraukājām 4h ar laivu pa upi
sākumā man viena ap 45cm tad vēlāk viena ap 25cm un tad viss čoms uzlika savu monstr-vizuli un sāka ķemmēt :))) viena otra trešā un vairs nespēj skaitīt bija pat tā ka 5 metieni 3 aiziet 1 laivā :D rezultātā čomam 12 līdakas 4as mēra lielākā 1.3kg! dusmas man tagad pietiek visai nākamajai nedēļai!!!!! :(
30.jūlijs 2009, 22:39 | links

no 20.00 lidz 12.00 riitaa 4 plakanie un nevienas karpas :( pat copes nebij
30.jūlijs 2009, 14:11 | links

Šonakt biju kādā pierīgas ezerā, daudziem labi zināmā, kādu zandartu vai zuti piemānīt. Sāku ar dzīvo zivtiņu saķeršanu. Tā lieta gāja diezgan ātri, pat iegāju nelielā azartā. Ap 22.00 ūdenī lidoja pirmā gruntene ar zivs gabaliņu galā. Tā nu sāku gaidīt. Pirmā cope kautkur pēc 24.00, tas kolēģim, bet piecirsts tiek krietni par ātru. Piecirtienā gan kāts labi nolocījās, bet tūlīt arī pretestība pazūd. Izvelkot arī izrādās, ka zivs(drošvien jau zandijs) bij kārtīgi iekrampējusies dzīvajai zivtiņai galvā, galva zivtiņai bij norauta. Vismaz tika aizdzīts miegs, kas mums mācās virsū. Līdz nākamajai copei nākas krietni pagaidīt. Ap 3.00 mans pludiņš pēkšņi pazūd, aukla no kasetes pamazām, bet vienmērīgi tiek vilkta ārā, pēc sekundēm 20 vai 30 zivs apstājas, gaidu kad sāksies nākamais gājiens, lai piecirstu. Taču tas neseko, pludiņš uzpeld. Nu stulbi, ko lai saka. Vēlāk jau ap 6.00 no rīta kolēģim vēl viena cope, aukla drusku tiek patīta no kasetes ārā, bet atkal nekā. Tā arī palikām bešā.
30.jūlijs 2009, 11:20 | links

Nu, tā...biju atkal bik virs Zlēkām, kā vienmēr ar spini. Līmenis tāds pats kā pirms nedēļas, varbūt pat bik zemāks.Dzidrums labāks, ja ne galīgi labs,zāli gan pa biškam nes.Vakara copē švaki, bet dabūju meženi, uz rotiņu un vienu asara vārda jau malzliet cienīgu eksemplāru. No rīta viens zemmērs tomēr pieteicās, bet tā no līdakām ne ziņas ne miņas. Salasījos dažus kumpos un kaudzi bračkas (viss uz rotiem) , vismaz kārtīga zupa no tiem sanāks :) Ja specojās uz meženēm, tad labi eksemplāri dauza! Man nav to iemaņu.Laiks ar bij kolosāls! Vindgurs nenomānīja.
29.jūlijs 2009, 13:03 | links

Baltais62 - Domēru ezers... liidakas tik paņēma vienā laikā ap pus 7iņiem uz dzīvo... parējo laiku klusums
28.jūlijs 2009, 12:56 | links

vakar no 21:00 līdz 2:00 divi zandarti ( knapi mērs) .Zuti tā arī nesagaidīju...
28.jūlijs 2009, 12:46 | links

Pludins
Kurš Tev skaitās Nītaures ezers?
28.jūlijs 2009, 12:26 | links

Sveiki, biju no rīta nītaures ezerā , divas līdaciņas +-65cm un dazhi asarīši, raudiņas.
28.jūlijs 2009, 12:03 | links

BUMAM
Es nezinu kā citur, bet Ventspils pusē, Ventā, vairums copermaņu šļūc pa straumi un darbojas gan ar ziemenīti, gan ar "čorķiku" un rezultāti ir labi, bet ja noenkurojas tad cope pārtrūkst. Ja traucē nepareizs vējš tiek izmantots "izpletnis", kurš notur straumē.
27.jūlijs 2009, 23:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager