Kā gāja copē (atskaites)?

Vairi mani tas tavs štrunts ieintriģēja GPS /patika ērtums un Latvijas karte -sakarīga.
27.jūlijs 2009, 21:25 | links

Es piekabi redzēju - malacis ātrī gāja! ne asakas tev
27.jūlijs 2009, 21:24 | links

Uz Gāti nebbibās uzmetināju laivai piekabi jāapceļo pārbaudītie medību lauki Veči sauc uz Saldu būs jāizlaiž.Kad Lielupē ienāk jūras zandarts tad esu tur kā nagla.Dzintaru līkumā ir pāris perspektīvas vietas.
27.jūlijs 2009, 21:18 | links

to edgars33 karpu baribai obligati japieviemo medus tad nems! karpas jaker uz kukuruzu kuras uz nakti bija atstatas medu
!!!
27.jūlijs 2009, 21:16 | links

Bums,
ja jau tu esi Lielupes pusē, vai uz Gāti laidīsi?
27.jūlijs 2009, 21:13 | links

30 jūlijā pusi dienas sola austrumu tad nu būs jāvico
27.jūlijs 2009, 20:30 | links

Usmā ar to rietumu vēju zadarti manāmi kūtri palikuši
27.jūlijs 2009, 20:28 | links

akkis
Savu laiku pa vasarām arī vandijos pa Dridzi Rezultāti apmēram ,tādi paši kā tev .Es vienīgi salasīju smukus ašukus uz ziemas makšķerīti.Tā ka enkura laivā nebija ļāvu lai to nes ar vēju iznāca tāds kā mini trollings ,kā par brīnumu rezultāti bija labi no visas mūsu kompānijas man vienīgajam bija zivis.Vismaz zupeli noorganizējām
27.jūlijs 2009, 20:27 | links

sakas 2 kauja atkal:D
27.jūlijs 2009, 20:14 | links

nu atmazkas panesās:)
27.jūlijs 2009, 19:00 | links

Viepli... tad kad tu noķersi normālu breksi, tad par to parunāsim. Naktī un memoriālo breksi, negribājās bildēt :D Fočiks švaks :D
27.jūlijs 2009, 18:22 | links

Mirtin, a kur bildes? Ja nav, tad, sorre, neticu nevienam tavam vārdam.
:DD
27.jūlijs 2009, 18:02 | links

Biju pagājušajā naktī uz breksi Daugavā. Uz 10m mahu pienāca ķīši, pliči un plaukstas izmēra breksēni. Uz 30 m distanci momentā pienāca mazais breksītis. Bet pirms pusnakts izcēlu 2.kg. Visi turpina peldēt.
27.jūlijs 2009, 17:38 | links

orest uzka cope karpas ko liec aka gala
27.jūlijs 2009, 17:18 | links

Vakar biju iebraucis līcī, ap plkst 16.00, kādu okunenu patramdīt. Izmantoju tikai spini. Sākums vājš, pirmajā stundā tik trīs āsuki, viens 100nieks, otrs aptuveni 200nieks, trešais neskaitās. Pēc tam sāka kļūt labāk, copes kļuva vairāk, bet 50% vai vēl vairāk zivju nokabinājās, nesaprotu kāpēc tā. Pa kādam 100niekam līdz 200niekam izvelku. Pa vidam beidzot arī kautkas smukāks, laivā iespurdz 425nieks. Šitā līdz 20.30 pacopēju, un tad jau arī krastā. Copēju Saulkrastos.
27.jūlijs 2009, 11:17 | links

Sestdien vakara biju Segliņu ezerā! Pirmo reizi šajā ezerā, bet pēc vietas sameklēšanas un iebarošanas pieteicās 3 ruduļi un 2 ašuki, tā teikt kaķim vakariņas!
27.jūlijs 2009, 10:57 | links

Nu esmu atgriezies no tā Dridža,vieta jau smuka.Ezers ar dzidru ūdeni,starp kalniem,ja kaut ko aizmirst augšā pie teltīm,tad ir ko kāpt pakaļ.Vispār priecē tas puses cilvēku attieksme pret savu zemi.Aizbraucot jau aiz Jēkabpili kādu gabalu,var redzēt kā tiek apstrādāta zemīte,nopļauti lauki un pļavas,ganās mājdzīvnieki.Tiešām baigi iekrita acīs.Tur nav tādu viensētu,kurā nenodarbotos ar lopkopību.Tagad pa copi;sestdien jau ap 15tiem biju nokāpis lejā pie ezera.Rokās 4m teleskopiņš,slieku bundža un formas kukulis.Bija vietas,kurās varēja pacopēt bez laivas,pametot metrus 8+ ,dziļums jau sasniedza 3 un vairāk m.Asareļi bija aktīvi,reti kāds 100gr.Iebaroju,sāka mocīt breksēni un raudeles,neviena zivs pat 250gr nebija.Uznāca lietus gāziens un kāpu kalnā,lai vakara pusē iebrauktu ar laivu.Pēc septiņiem iebraucu ezerā ar izīrētu laivu no vietējās saimnieces,jo bāzes laivas kādas piecas,bija aizņemtas.Tā sāku taustīt tos dziļumus sākumā ar džigiem.Tiešām dziļš,neviens tās gumijas dažādās negribēja,ne pie zālēm,ne kantēm.Tad izdomāju pāriet uz roteriem,mainīju dažādus-liku dubultās lapiņas,smagos,ar gumijas zivi un lapiņām,viss pieveda pie tā,kad asareļi pat nenāca pakaļ.Pavelcēju kadu laiku=0.Ņēnu voblerus karināt-mainīt,tas pats.Kurus satiku,nevienam nekā nebija.Paņēmu pludiņmakšķeri,iebaroju,parādīja s breksēni,pa raudai,bet izmērs mazs.Lielākie finierīši~250gr.,visi saimnieces kaķiem.Ar tumsu krastā,cepumus miegam un kas tev ļaus,sieva vēl izdomā ka vajag pa pļavu lēkāt muzona ritmā.Tā paiet laiks un nav vairs vērts gulēt.Piecos izdzēris kafijas krūzi,jau esmu ezerā sabarotā vietā.Nā ni,brekšu-,tie paši sīkuļi un sīekie plēsoņas,kuri grauž ēsmu kā skudras.Ķeros pie spininga-,laikam vairs nemāku neko atrast,blakus kādus 100m jūras krauklis,vai līdzīgs tam kāds,nepārtraukti nirst un rij zivteles.Ņemos ,kamēr riktīgs pērkons mani dzen uz krasta pusi,jo airēt nākas pārs km.Dabūju kārtīgu gāzienu un ~11tos esmu krastā.Štrunts pa bitēm(zivīm),kad tik medus!!!!!!!!
27.jūlijs 2009, 08:48 | links

Sorry, ...nostrādā :)
26.jūlijs 2009, 21:06 | links

No 5.00-11.00 trīs zemmēra, viens 60cm (ap1.8 kg) zandarti un pieci ašuki ap 100 gr amnestēti. Velcējot ar Rapala SR Persh. Jau kuro reizi šis nostādā.
26.jūlijs 2009, 21:04 | links

edgars33...Kāpēc viņas jāizmāna no zālēm?Gan jau ir kāds logs zālēs,tur arī copē.Zālēs drošāk ņem.Ne asakas!
26.jūlijs 2009, 18:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager