Nedeelas nogalee biju pie duudas pirmo reiz aizlaidis uz rancho...pirms tam kartee biju samekleejus ka tur tek divas mazas upiites....gaaju inspiceet....cereeju ka buus foreles, bet nekaa piegaaju pie upes ieraudziiju sapalus...uzliku river2sea vaboli un meeginaaju kert...saakumaa klusums un vietu kur iemest ar maz tad kaadaa ceriigaakaa vietinaa zem kruuma tomer viens sapals pakeera manu vaboli nenocietos un izraavu to vinam no mutes....tad atkal kaadu briidi klusums liidz vienaa dzilaakaa vietaa kaa vobleriitis iekrita udenii taa speeciigs graabiens un neligs ciinishi kuraa zivs bija uzvareetaaja.....upe palika dzilaaka izdomaaju uzlikt rotinu....un kaa ceriigaaka vieta taa paaris pieklaajiigi asari...bet sapalu taalaak neredzeeju...gaaju atpakal uz saakumu...uzliku mazu orandzu halco vobleriiti un peec paaris metieniem sapals paker tik atkal izrauju to vinam no mutes.....bet redzu shamie tur veel tuseejas meetaaju kaadas 10 min liidz no kruumiem izskrien iists monstrs paker manu vobleriiti un kaa torpeeda pa upi aiziet man garaam nevaru piecirst jo zilka valiiga....liidz ietinu, shamais jau gabalu paskreejis man garaam, pieceertu a tur kaa pret mietu un peekshni zilka paliek valiiga un mans monstrs ir prom domaaju stabils 2nieks ja nepat vairaak......
2diena....
izdomaaju ka meeginaajsu uz pludinaashanu....piesienu aaki galaa uzliku lielo sienaazi un pirmajaa ceriigajaa vietaaa panem bet atkal izrauju no mutes bik pagaidu lai viss norimstas un meeginu atkal shamais atkal panem bik nogaidu un pieceertu un ir galaa 1 sapals kaadi 400gr
veel kopumaa dabuuju 4sapalus lielaakais vareeja buut uz 1kg, buutu veel izvilcis bet uznaaca negais!!!
aaa un vel redzeeju vienu tiiklu, vienu murdu, un divas naktsshnores.....kaa arii vienu uzparikt domaajams neegiem inspektoriem tur buutu ko dariit!!
19.jūlijs 2009, 23:28 |
links