Brīnums, ka neviens te nepiemin Land Cruiser?
14.janvāris 2021, 16:31 | links
osscar [14.01.21]: hondas dzinēji ir tehniski labi, vismaz benzīni, ja nav ar gāzi sajāti..vecākiem crv šķiet 2,0 dzinējs bija, klasisks - nav raķete bet ir ok. Dīzeļi - neatceros no kura gada nāca :DGondai 2.paaudzei benzīnam vtec. Kas attiecas uz dinamiku - priekš svara un jaudas attiecības ļoti labi. Ir ieslēdzams / atslēdzams overdraivs. Lielākā ekstra ir galdiņš bagažniekā. Uz degvielas ekonomiju cerēt nenākas. No šosejas nobraukt var, bet dubļos līst nevajag.
4x4 hondai vairāk domāts braukšanai pa šosi un pieslēdzas tikai tad kad izslīd..diffu nav - pēc ABS devējiem vadās - tas nozīmē - ja piebremzē kaut nedaudz..tā sistēma nestrādā...slodzē piem rokoties, tāda puspiedziņa ja ar pareizajiem subaru salīdzina.
Kāds varbūt bruc ar Nissan xtreil lidz 2006 gadam 2.2 disel. Kādas atsauksmes?
Spinings27, 14.janvāris 2021, 12:06
Kāds varbūt bruc ar Nissan xtreil lidz 2006 gadam 2.2 disel. Kādas atsauksmes?
Spinings27, 14.janvāris 2021, 12:06
Bet ar lietotu mašīnu jāuzmanās jebkurā gadījumā - ņemot vērā, ka es ar Xtrail braucu jau sen un nekādas problēmas nav un esmu apmierināts, pērn tēvs arī sev līdzīgu nopirka, tikai ne 100kw,bet 84kw un gadu vecāks. Un tam gan sākās čakarēšanās katru mēnesi. To tas, to tas, bet vairāk kā otru mašīnas vērtību jau ielika iekšā...Lai gan itkā tas pats Nissan Xtrail. Gan jau tikai nav apkopes redzējis un nojāts
Hamurapi, 14.janvāris 2021, 14:03
Spinings27 [14.01.21]: Kāds varbūt bruc ar Nissan xtreil lidz 2006 gadam 2.2 disel. Kādas atsauksmes?Braucu un jau sen. Mēnesi atpakaļ 400k parādījās odometrā. Caurgājamība lieliska, pa sniegiem vispār kaifīgi braukt, apkopēs arī lēts. Ēd ap 6,7 l jauktajā režīmā , pats mērīju...Bet nu komforts teiktu, ka vidējs vai pat zem, arī skaļš, ja nu tas aktuāli...Un ziemā - ļooooti lēni silst uz vietas stāvot. Braucot uz copi, vispirms jāiekurbulē mašīnā, tad var iet dzert kafiju un taisīties :)
Pravietis [56m]: Man ir Subaru foresters 3. paaudzes, benzīns, 2 litri. Nekas labāks nav izdomāts mūsu apstākļiem. Mašīna ir speciāli radīta mežiem. Esmu izbraukājis nakts tumsā daudzas Kurzemes jūras piekrastes aizsargājamās teritorijas bez mazākām šaubām.... Nespriežu par to, kā autiņš uzvestos Krievijas neizbraucamajās teritorijās.Tikai viena nianse Subāriem - rūsa.
eerks, 14.janvāris 2021, 13:04
Pravietis [14.01.21]: Man ir Subaru foresters 3. paaudzes, benzīns, 2 litri. Nekas labāks nav izdomāts mūsu apstākļiem. Mašīna ir speciāli radīta mežiem. Esmu izbraukājis nakts tumsā daudzas Kurzemes jūras piekrastes aizsargājamās teritorijas bez mazākām šaubām.... Nespriežu par to, kā autiņš uzvestos Krievijas neizbraucamajās teritorijās.Tikai viena nianse Subāriem - rūsa.
jā 1,3 tikai tas dusters, tādu negribu..vismaz 1,6 , bet labāk vismaz 2,0//
osscar, 12.janvāris 2021, 19:42