Fīderi

hmm, bet ar feeder kātu tach varu to barotavu lietot?
15.septembris 2010, 19:15 | links

jaaniss,inlain sisteema?
15.septembris 2010, 19:10 | links

KveepS- tevis meklētās barotavas, vēl pavisam nesen redzēju Milo veikalā. Fīderim gan vairāk piemērotas būs tās, kuras izmantojamas inlain sistēmā (pēc skata un formas identiskas tevis meklētajām).
15.septembris 2010, 18:54 | links

Ar šīm barotavām zivs pati piecērtas, piecirst nevajag, tikai vilkt ārā :) Es arī eksperimentēju ar tām uz parastās gruntenes. Vispār jau tikai lielajām zivīm.
15.septembris 2010, 18:22 | links

gulbi nejau fīderim, bet karpinieku METHOD FEEDER, tur barotava plastmasas, ar svaru vienā pusē otrā pusē rāmis kur iespiež iekšā irdeno barību.

Fīderim jau konteineri.
15.septembris 2010, 17:48 | links

erglis,spiraalju barotavas uz fiideri?mans domaat,ka taa tomeer iekjeras gruntii,un ka neasanak shaise ,pieceertot..
15.septembris 2010, 17:45 | links

kvēps var tak izmantot arī spirāļu barotavas. karpinieku veikalos paskaties
15.septembris 2010, 17:42 | links

Sameklēju linku kādu barotavu meklēju. Varat kāds palīdzēt?

http://www.anglersfishingguide.com/Fishing_With_A_Method_Feeder_267.asp
15.septembris 2010, 17:14 | links

Biju domājis to plastmasveidīgo ierīci, ir viņai arī tādā plastmasas štelle ar kuru barību samīca. nu apskatīšos tajā Maver
15.septembris 2010, 12:39 | links

KveepS - tu domā barotavas? Bija Maver veikalā. Kādu laiku gan tur neesmu bijis.
15.septembris 2010, 08:13 | links

kurā veikalā var iegādāties Method fīder. nezinu vai esmu akls bet nekur neesmu redzeejis.
15.septembris 2010, 00:16 | links

daddy-j
bija doma uz rovaniemi, bet nekad nesanaak biku pa taalu:)))
tur tajos platuma graados es labpraat blitku iemeerktu, daudz paalijas itkaa esot:)))
14.septembris 2010, 16:11 | links

evian - ja jau esi FIN, tad tur tač pati salaveču miga, joulupukin kammari tipa, tāpēc arī viņš zin ko tev vajag :))
14.septembris 2010, 16:01 | links

daddy-j
tas bija tas svariigaakais- nu kur daavanas izdala, vakaaraa ieed un naktii daavana izdala:))
un zini kaadas man daavanas vienmeer santaklaus izdala-saistiibaa ar ziemas copi, kaa vinjsh taa var uzmineet:)))
labi ka nedziivoju floridaa cittaadi buutu kautkas jaatirgo nost:)))
14.septembris 2010, 15:57 | links

ne velti ir ziemsvētku vakars, pirmie, otrie un trešie ziemsvētki, tā ka ja kādus arī nokavē, nav liela nelaime...nav jau kāzu gadadiena :))
14.septembris 2010, 15:50 | links

viss ir iznjemot dzerku ( notirgoju:) )
un iznjemot fiideri jau nopirku, gaidu emiila apstiprinaajuma veestuli:)
un par ziemas copi labaak nerunaa, pietruuks kaa vitaamiins ziemas novaardzinaatajaa organismaa:)))
gan jau ziemasveetku un jaungada bali taisiisim tur, tad nu buus jaaskalda, no riita liidz tumsai, un tumsaa ieksh telti, 2 ned nonstopaa:)))
pagaajusho gad deelj labas asaru coppes bish nokaveeju gjimenes ziemassveetku mielastu, dabuuju iekshaas pamatiigi:)))
bet toties asarus kumpiigos sadevu sievas senchiem, palika smaidiigaaki:))
piedeva:)))
14.septembris 2010, 15:47 | links

evian - tas kā parēķina - pa 140 ls kāts ar spoli man liekas padārgs, bet vizuļu kastē toč pa tādu naudu dzelži un plastmasa salasīsies...a kur ta vēl laiva, motors, eholots, ziemas komplekts, urbjis, bļitkas, komberis...

nu karoč cope ir hobby kas maksā :))

PS Nupat Maltā nopirku pa 15 eur kātu, spoli, pludiņu, svariņus, āķīšus...un biju labāk ekipētais piekrastes makšķernieks ciematā. tur visi laiž ar vnk teleskopiem bez spoles :))
14.septembris 2010, 15:38 | links

:)
14.septembris 2010, 15:25 | links

urmaas
suomi un LV nau tas pats kas tur:)
visur ir paarbliiveets ar compmanjiem!
kad biju ned atpakalj tur pirms izbrauciena, briivdienaas companju kaa biezs visur, kad nokjeeru aizpagaish sesdien vienviet 27cm foreleenu, 2 dzeki ureiz kaa vilki pieliida man klaat!
negribeejaas man buut nepieklaajigam taapeec notinos uz citu vietu:)
somos vai Latvijaa visu dienu vari bradaat vientuliibaa:)))
14.septembris 2010, 15:23 | links

Evians
kāpēc Tu gribi sēdēt blakus VARŽĒDĀJAM.vai tad cope ir krāniņu mērīšana?
:)))
14.septembris 2010, 15:17 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager