Fīderi

eerglis,vēl līdz barotavām neesmu ticis.Nezinu,ne svaru ne ko citu.Cik atceros no Grabovska raidijuma,tad iebarojamā barotava bija apmēram uz to svaru....90gr.Es gan iesākumā nelikšu fīdera barotavas,bet gan iepriekš ierastās spirālveida.Iesākumā gribu vispār iečekot,kā tas fīderis strādā...pats kāts kā strādā.Kas tas par zvēru! :) Pērkot doma bija tāda,lai var kātu izmantot kā gruntsmakšķeri,un nebūtu obligāti tas zvaniņš jāliek un tt.
Par to makšķerkātu salaušanu runājot..... daļa no salauztajiem kātiem tieši tāpēc arī salūzt,ka nevērīgi saliek makšķerkātu.Tas ir fakts!
12.augusts 2010, 11:13 | links
 
ciiga visticamāk, ka biji slikti savienojis posmus (ne līdz galam sastūmis kopā), tāpēc arī savienojumā salūza. Tur jāpieiet ar prātu un jāsabīda cieši kopā pagriežot ne tikai stumjot.
12.augusts 2010, 10:50 | links
 
Laurīc, es domāju, ka var mest, tikai skaties lai būtu savienoti posmi kārtīgi. Bet kam Tev tik liela barotava?
12.augusts 2010, 10:49 | links
 
Vakar,izmēģinājuma pēc,iepirku salmo feeder special 90.Pārdevējs jau protams slavē un saka,ka tikai makšķerēšanas vaina.Tad pāris jautājumu.Vai reāli ar to kātu var mest tos 90gr?Un vai tās spicītes ir pietiekami izturīgas?Vai nav tā,ka tas tests ir jāpadala uz pusi,un tad dabūt var reālo?Lētais ir lētais un tāpēc man tādi jautājumi rodas. :)
12.augusts 2010, 10:02 | links
 
kaut kaads sviests!! pirms 2 nedeljaam nopirku feeder kaatu, aizgaaju 3 reizes pacopet un saluuza kaats!! kaatam 90g tests metu iekshaa 20g barotavu!! saluuza tieshi taa vieta kur sprauzhaas iekshaa starp otro un tresho posmu!!! laikam braakis traapiijies! :(((
12.augusts 2010, 09:13 | links
 


switchs...Iesaku Tev viennozīmīgi pater npster sistēmu....pamataukla,pamatauklas galā cilpa un pirms galējās cilpas vēlviena cilpa kura atzarojas no pamatauklas
10.augusts 2010, 21:17 | links
 
paskaties iekš fishing.lv vai vimeo makšķerēšanas noslēpumus, tur parādīts, kā jāsien nesimetriskā cilpa, kas principā pie pareizas konstrukcijas vislabāk rāda copes. uzsiet pašam nemaz nav sarežģītim, ja piešauj roku, tad minūtes 3, lēnām ar baudu savelkot mezglus :D
10.augusts 2010, 11:18 | links
 
vai veikalos tirgo gatavas sitēmas feederam?, piemēram uzsieta gardnera sistēma. Pašreiz izmantoju parastas caurulītes bet ļaudis runā ka tas labāk uzrāda copi. Tīklā atradu visādas bildes dažādos variantos bet skaidrības nav. kamēr nav redzēts dzīvē nevar izpīpēt..
9.augusts 2010, 23:37 | links
 
Nedēļas nogalē, biju trāpijis uz Brekšu žori, tiesa, nepatīk man šitik aktīva cope, bet eksemplāri, bija smuki. Neskaitot mazos brīnumus paņēmu 4 gabalus un to kopsvars 9,3 Kg. Lielākais 2,9 Kg :) nebiju uz šādiem trāpijies, kopā saķert zivju skaits bija liels, ap 20 gab.
9.augusts 2010, 12:38 | links
 
Man domāt ar spaini būs par mazzz!!!!! ja nu vārītus kartupeļus klāt!!
9.augusts 2010, 08:50 | links
 
mans domāt-ja cilvēks pērk kādu lietu,tad zin ko un kur ar to darīs.šeit viss galīgi kreizī.vispirms nopērk un tad jautā-vai būs gana laps un ko&kur ar to var iesākt!!!
:)))
9.augusts 2010, 08:11 | links
 
Ja esi Lielupē, tad droši vari doties uz Āni, Teteli vai uz Klīvi, atrodi vietiņu, iebaro (vēlams reizes 3, aar aprēķinu 1x dienā pa spannim) un uz priekšu!!
9.augusts 2010, 08:04 | links
 
Lielupē! :)
8.augusts 2010, 23:54 | links
 
Nu profinji sakat luudzu kur Jelgavas apkaimee var notesteet feederi taa kaartiigi paldies :)
7.augusts 2010, 13:47 | links
 
Krupis - bez priekšzināšanām pašam sagatavot barību kas karstumā nesaskābs un piesaistīs zivis ar aromātu nevis atbaidīs ir samērā pagrūti. 1kg par ~2Ls gatavās barības pietiek fīderēšanas reizei atliektiem galiem (zivis nav jāpaēdina, bet gan jāpiesauc un jānotur). Pieņemam ka kukurūzas miltus par 0.40Ls/kg pieber 1:1. Ietaupījums 80 santīmi/Kg, barība diez vai labāka par neatjauktu. Tas protams, pieņemot ka Tavs laiks ko pavadi plaucējot kukurūzas miltus - neko nemaksā. Manuprāt kapeiku skaldīšana...
7.augusts 2010, 11:54 | links
 
fīderim u zpāris stundām jau vispār pieteik ar 1 kg, tas ir 1,5 ls. + saulespuķu spraukumi + kombikorumu. būs ok.
6.augusts 2010, 14:51 | links
 
rīvmaizi + auzupārslas maltas un vēl viskautko,palasi NG atbildes pie ekspertiem.
6.augusts 2010, 14:50 | links
 
Pastāstiet, kādu budžeta barību var likt fīderī - pavārītas grūbas? Ko tām var pievienot, lai iekārdinātu upuri? Medu, ķiplokus smalki sagrieztus, ...?
6.augusts 2010, 14:42 | links
 
pastāstiet man lūdzu par makaroniem ka viņi pareizi jaliek uz āķa sagriezt ripās(radziņus) un uzvērt kā krelles uz auklas vai arī veselu uz āķa un viss
6.augusts 2010, 14:39 | links
 
ja pēc copes paliek pāri barība, es spainī viņu arī izkaltēju :D noliec saulītē vai zem nojumes, un ik pa brīdim apmaisa. Aromāts zūd, bet ne pilnīgi, tad piešauj bišku svaigo klāt un iet uz urrā.

Attiecībā uz tavu gadījumu, pavēdini barību vējā vai saulē apkalst un būs ok.
6.augusts 2010, 12:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager