Fīderi

čingij, vai barotavā barību liki? :) kādu? vai pareizi mitrināji? tā neizkrita jau virspusē vai metiena brīdī, aiz muguras? vai tā neturējās barotavā visu makšķerēšanas laiku? - copi gaidod es dažreiz ar auklā iesietu rezerves barotavu seklumā skatos kā manis mitrinātā barība uzvedās - cik daudz izskalojas grimstot un cik ilgs laiks paiet līdz tā pilnībā sairst ūdenī. iesaku.
4.jūlijs 2010, 01:58 | links

Jā, Čingij- han esmu fīderējis un futerējis , zivs ir :)) Vajag zināt ko ķeri, tad zināsi kur mest :)) Vēl var līņus skaldīt, karūsas jau man liekas čau :))
4.jūlijs 2010, 00:25 | links

salmo taifun special feeder 90 man jau iet 3. sezonu un neko labāku man arī nevajag, 3.5kg meženi izturēja (2. copes reizē) zivis ap kilo vēsi var vilkt, iemetieni līdz 50m sanāk precīzi (viss no ''nogulētās'' rokas atkarīgs), vienīgi man viens pacentās cieto spici jau pirmajā gadā salauzt, bet tas tā, ar mīksto metu 40g barotavu pamatīgi piebāztu ar barību, ne gluži vēsi, bet metu!
4.jūlijs 2010, 00:23 | links

čingij, viss nāks ar laiku, es, kad atklāju CL ar nebiju īpaši gudrāks, ir pagājuši 2.5 gadi un saprotu 100x vairāk nekā pirmstam, vajag uzdot jautājumus, pašam pameklēt atbildes, lasīt CL žurnālu, galvenais salikt to visu ar praktisko copi kopā un būs rezultāti, būs!!! :))
4.jūlijs 2010, 00:20 | links

Par kātiem runājot, katram protams ir jāizvērtē savas saprātīgā budžeta robežas, bet no sevis varu teikt, ka nepatīk man tie stiklašķiedras kāti, dikti ļurīgi un līdz ar to iemetiena prcizitāte nav tā labākā, sevišķi uz tālākām distancēm.
4.jūlijs 2010, 00:16 | links

Un iesācējus jau neviens neaprunā - šajā gadījumā runa ir par nesaprotamu rakstību. Čingijam viss ir ok,tikai domājams vairāk jāparokas tepat forumā,jāpameklē info un jāpraktizējas.Tādā vecumā ir visas iespējas,it sevišķi vasaras brīvlaikā - skola nav, darbā jāiet nav,sēdi kaut visu dienu pie upes un dod vaļā.:).Un,Čingij..tas,ka vienā vietā kāds izvilka vienu 2 kg brekšuku,vēl nenozīmē ka tur viņi ir vienmēr un daudz.;)Īstās vietas ir jāzina,un īstajās vietās jāzina kur mest un ko piedāvāt.:)
3.jūlijs 2010, 23:40 | links

Redz' kā ir.. no tās "paikas" un pareizas makšķerēšanas no grunts ir atkarīgs arī rezultāts.;)Man,piemēram,ir patīkami dienu ar fīderi Daugavā pacopēt tā ka vakarā uzglabājamā tīkliņā ir kilogrami 20+.Un nav nekādu problēmu to visu palaist atpakaļ upē,jo tas taču ir foršs process,un ne vienmēr vajag gaļu.:)Nu labi,ja ir tajā barā vairāki lielie tad paņem līdzi,vai ja ir luste to visu lērumu sasālīt un voblās palaist ko pie alus uzkost.:)Bet ir bijis arī tā ka pārīti virskilo brekšukus vēsi atlaižu,jo nav vajadzības un vēlēšanās šos slaktēt un apēst.Bet ar klasisko grunteni un spirāles barotavu vairāk sauļoties sanāk.:)
3.jūlijs 2010, 23:29 | links

Pie tam nav ilgi jāgaida un zive ies dziļumā- mees rulleejam( no manis tikai morāli sanāk:))
3.jūlijs 2010, 23:18 | links

Nevajag apd..st mūs iesācējus(ceru uz atbalstu:)). Paņemsim kādu lēto no Salmo- ? Un ko slikts? tur iemetienu, parāda copi, ko vēl vajag? Pie tam fīderists- pat naags notriec nežēlīgu naudu paikā pat , ja pats taisa. Neesmu pat rokās turējis šo saucamo fīderi(izņemot grunteni ar barotavu), bet izprotot loģisko- saku, ka ar lētu fīderi domājams panākumi būs tik pat lieli kā ar dārgu.Nemeklēju naidniekus, bet vairāk atbalstu, jo man fīdera nav.
3.jūlijs 2010, 23:16 | links

Tas gan vairāk par šo savārstījumu ir domāts,es pat skaidrā būdams bezmaz pa zemi vārtījos.:)

karli parejie manejie pacani kas gan bija drauga opitis un citi veci opisi vilka ar copeja ar parastu kadu ka uz federi gaidija ka patirinajas tas sie ar neko dabuju bet uz tadiem katiem ka uz fideri un vnk gaida viena cope tam citam vecim bija vnk viss kats salocijas citu dienu velk 2 kg breksi
3.jūlijs 2010, 22:38 | links

:D Čingijam vienkārši domas skrien ātrāk kā pirksti pa klaviatūru.:) Tāpēc arī teksti pačotā.:) Čingij,neņem mūs pa pillu, tas jau tā pa draudzīgo.Galvenais lai no teikuma var izlobīt Tavu domu gājienu.;):)
3.jūlijs 2010, 22:35 | links

=D
3.jūlijs 2010, 21:27 | links

Gribi nokert peerkozivi? :D
3.jūlijs 2010, 19:45 | links

Kāds no Liepājas ir megiņājis fīderet Pērkones kanālā???
3.jūlijs 2010, 18:32 | links

tu zini kas ir ? zīme? :))
3.jūlijs 2010, 18:27 | links

kads no liepajas ir meginajis fideret perkones kanala
3.jūlijs 2010, 17:42 | links

lietus - stiklašķiedra ir krietni smagāka par karbonu. Ja uz kaut kādu 2m spiningu to vēl nejutīsi, tad piemēram jau 6m mahs ir kā diena pret nakti.
3.jūlijs 2010, 17:38 | links

Kas par pupu mizaam,stiklašķiedra nearko stipri neatšķiras teiksim no karbona,var teikt ka viņi ir vienlīdz elastīgi pēc struktūras,...tikai karbonam ir tā,ka viņš padodas nedaudz vairāk un tas arī viss,ir pilns nets ar makšķeres testiem reku kautvai
3.jūlijs 2010, 10:41 | links

Jaanis, a kaadi buuti tie lielie miinusi stiklashkjiedrai, ka ar vinju nevar normaali pamakshkjereet?
3.jūlijs 2010, 10:27 | links

Ja kādam interesē varu piedāvāt Tica Sportera ar 100g testu feeder 3m garu kātu,ar divām spicītēm 14Ls (Jauns,neviens pat elpojis nav virsū!) =D
3.jūlijs 2010, 01:10 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager