nē nu cik es izpratu,tad feeder fishing ir feeder fišing un nesaliidzinaama ar gruntsmaksskeres krievu stilaa ar stiepli auklas vietaa.Feeder tomeer ir smalka lieta,angļu radītais spec kāts un sisteema varbuut ka panjemta no parastaas donkas...a kas tad karpiniekiem ira arii sanaak feeders :D karmuškas ira lielas bumbas montee virsuu...fiiders!! Ākiss,tieši tā,feeder priekš daudziem kas zin kas noziimee anglju valodaa,tie saprot ka tas ir kautkas ar barošanu saistiits,bet te ir makšķernieku sadaļa,kāda runa var būt par vāveres barotavu vai seska barotavu..ja Tu esi makšķernieks,tad saproti par kaadu fiideri iet runa un nesaliidzinaasi siloni ar skudru :) Vispār fīderis ir smalks rīks,karpas var ķert ar fīderi,tikai tur jau nu galīgi nav runa tieši par Fīdera kātiem,karpām ir karpu kāti un fīderim ir fiidera kaats un spiningam ir spininga kaats,...lai nebuutu tagad taa,ka es panjemu cietu juuras makšķerēšanai paredzeetu kaatu,galaa pie auklas pielieku barotavu un viss...man ir fiideris!
5.jūnijs 2010, 17:06 |
links