Fīderi

"Ulovistii fiider" ir man vistiikamaakais video,tur smuki aizet pakert uz fiidera un arii noker uz fiidera labas zivis :) esmu redzeejis visus citus feeder video,bet šis es teiktu ka vistiikamaakais aciim un visam paareejam :))
13.jūnijs 2010, 01:05 | links

Šo atradu svaigāgo krievu valodā, tīri interesanta - О Рыбалке всерьез. Фидер круглый год
12.jūnijs 2010, 22:04 | links

Jā,tur tai lapā tos datumus salikuši neruskije!laikam pārāk daudz inform.apsekoju..
12.jūnijs 2010, 21:52 | links

Āķi, tu domāji šo, tā ir 2007 gada
12.jūnijs 2010, 21:48 | links

Ir jauna filma " Видеофильм «Фидер на канале»" garums 46min.,nu vispār interesanti,kuriem ir tādi makšķerēšanas apstākļi.
12.jūnijs 2010, 21:36 | links

par fīderi...
Kā jau teicu, pat ārzemnieki nevar sadalīt fīdera lomu-kurš to sauc par rīku, kurš par metodi, bett.....
gribās vienu joku pateikt- vai nu..kāds tev rīks, , visprecīzāk es formulētu- vienkāršība, precizitāte un pareizi izvēlēta vieta un barība, visvairāk pievērstu uzmanību uz precizitāti, jo... tie spaiņu metēji, jau aizmet pusi garām, kur vēl, no tā,lielais vairums sapūst vai sāk skābt

pavada... Mirtant, kur 70cm
11.jūnijs 2010, 23:19 | links

pie tā paša svara palielinās....
9.jūnijs 2010, 10:36 | links

Iespēja jau var būt,bet tieši otrādi, spārniņi neļauj tik dziļi iegrimt dūņās.Jo laukums pie tā paša palielinās.
9.jūnijs 2010, 10:35 | links

Vai nepastāv tāda iespēja, ka pašizgatavota barotava ar lāpstiņām pret velšanos un iegrimšanu, nogrimst dūņās ar svinu uz augšu, tādējādi barība no barotavas neskalojas ārā.
9.jūnijs 2010, 10:25 | links

Nu labi šis kungs parāda upei montāžu,es ar šo principu izmantoju
9.jūnijs 2010, 08:44 | links

filozofi ibio :D
5.jūnijs 2010, 23:48 | links

copnix
fīderis 'tāpati gruntene vien ir.tikai biku smalkāks darbarīks!:)
tas tāpat kā tai aņukā-ēvelē ēvelē dēliņ.es pēc tam ar cirvi pielīdzināšu!:)))
5.jūnijs 2010, 20:23 | links

nu labi,tad fiideri var nosaukt par gruntenes atzaru,paveidu...es nez kaa veel :D
5.jūnijs 2010, 19:59 | links

copnix
un kāpēc gan ne???
gruntene ir un paliek gruntene.sauc par fīderi vai pīderi,no tā makšķerēšanas veids nemainās!!!:)))
5.jūnijs 2010, 17:16 | links

nē nu cik es izpratu,tad feeder fishing ir feeder fišing un nesaliidzinaama ar gruntsmaksskeres krievu stilaa ar stiepli auklas vietaa.Feeder tomeer ir smalka lieta,angļu radītais spec kāts un sisteema varbuut ka panjemta no parastaas donkas...a kas tad karpiniekiem ira arii sanaak feeders :D karmuškas ira lielas bumbas montee virsuu...fiiders!! Ākiss,tieši tā,feeder priekš daudziem kas zin kas noziimee anglju valodaa,tie saprot ka tas ir kautkas ar barošanu saistiits,bet te ir makšķernieku sadaļa,kāda runa var būt par vāveres barotavu vai seska barotavu..ja Tu esi makšķernieks,tad saproti par kaadu fiideri iet runa un nesaliidzinaasi siloni ar skudru :) Vispār fīderis ir smalks rīks,karpas var ķert ar fīderi,tikai tur jau nu galīgi nav runa tieši par Fīdera kātiem,karpām ir karpu kāti un fīderim ir fiidera kaats un spiningam ir spininga kaats,...lai nebuutu tagad taa,ka es panjemu cietu juuras makšķerēšanai paredzeetu kaatu,galaa pie auklas pielieku barotavu un viss...man ir fiideris!
5.jūnijs 2010, 17:06 | links

Pirmkārt, daudziem laikam nav saprotams,kas ir "feeder".Ja makšķerēšanā-tad izmantojot barotavu,tik pat labi šo vārdu izmanto putniem,dzīvniekiem un tt.Ja pielieto tikai dažus paņēmienus,ar to vēl šī tēma nav izsmelta.Ai,lai katrs dara kā pašam tīk!
5.jūnijs 2010, 09:23 | links

copnix - "labas barotavas method feeder". Kur un kad tu pēdējo reizi ar viņām copēji? - starp citu izteikti stāvošiem ūdeņiem. Varkalim galīgi nederēs. Ar iemontētiem gremdiem parasti izmanto karpām. Āķa ieliktais viģiks starp citu ir viens no paveidiem.
4.jūnijs 2010, 23:00 | links

tas video ir vairaak uz tiiri gruntsmakskeresanaam domaats,tas vairs nekaada sakara neimeit ar fiideri...kaa jau teica ar fiideri ir aktiiva cope,aktiiva kersana...nu un iedomaajies taadu apelsiinu kuram ir jaabuut diezgan lipiigam lai notureetos cik es redzeeju uz vnk svina kautkaadu ssaibu...tu iemet un tev jau momentaali seko laba cope ar trofejas zivi vai arii kaadu mazaaku zivi,..taa bumba sanaak vislaik stiepjas liidzi :D takšto šitaas barankas neripos =D ja arii kautkaads fiiders arii ira,tad kautkaads "monster feeder system" :)
4.jūnijs 2010, 21:42 | links

Ja vāciski nesaprot,tad arī skatoties sapratīsiet
3.jūnijs 2010, 07:59 | links

labas barotavas method feeder. Plastmasas,pašas neko nesver,tikai atsvars...formas parasti smailas,karotveidiiga,bultas uzgalja veidiiga ar triis šķautnēm.
1.jūnijs 2010, 12:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager