Fīderi

Es piekrītu tam,ka ļoti veiksmīgas barotaviņas ar spārniņa tipu,Jo piemēram pašlaik Aiviekstē,tādas darbotos ideāli.Pašlaik ūdens līmenis milzīgs,krasta zona ir zem ūdens un zāļaina,tā kā šāda barotava ļooti noderētu.Bet veikalos tādas redzējis neesmu.
1.jūnijs 2010, 09:26 | links

Daugavā toč vajag lai ceļas augstāk un cik ātri iespējams, jo tajos dolomīta bluķos ātri vien var atstāt visu iedzīvi.
1.jūnijs 2010, 08:23 | links

gulbis
kurš saka ka āķis pa grunti velkās?vnk ir reizes kad copēju diezgan aizaugušās vietās.pavadiņas parasti sienu 0.14-0.2 atkarībā no copes vietas un mērķazivs!:)
1.jūnijs 2010, 06:07 | links

Hei,cilvēce...mēģinam izdomāt jaunus makšķerēšanas veidus.Vajag drusku piedomāt,varbūt kādam ir tā fantāzija plašāka. Iedomājaties...Latvijā savs ķeršanas stils (veids) angļiem fīderis...mums arī kautko vajaga :) kautvai uz tām pašām mazajaam motorlaivinjaam copeet :D ar taalvadiibas pulti. Un saukt par "Kronšteinu" =D
1.jūnijs 2010, 01:38 | links

gulbis37- nekad neesmu teicis, ka barotava pa grunti velkas līdz krastam, tomēr ieteiktu salīdzināt cik ātri no grunts paceļas režģveida barotava kura izgatavota no metāla stieples un FOX tipa plastikāta barotava ar spārniņiem, bet katrs protams var makšķerē tā kā viņam labāk patīk un liekas pareizāk.
31.maijs 2010, 23:34 | links

jaaniss,nu nez,kaadaa pavadaa jakaraajas barotavai,lai taa vilktos pa gruntii liidz pasham krastam...pacel kaatu vertikaalaak pie vilksanas aaraa,un viss ok...
31.maijs 2010, 22:58 | links

urmaas – ne vienmēr meistaro un modificē tāpēc, ka daudz norautu, domāju ka piekritīsi - daudz patīkamāk ir vilkt barotavu tad, ja tā viegli slīd pa ūdens virsmu, nekā tad, kad tā velkas pa grunti ik pa brīdim aiz kaut kā aizķerdamās.
31.maijs 2010, 20:52 | links

mans kkā nerubī fišku.kāpēc kkas vienmēr jāražo un jāmodificē.cik copēju ar fīderīti,vēl neesu nevienu barotavu norāvis.āķus gan esu pulka jau atstājis!
31.maijs 2010, 20:21 | links

es te pa ziemu šitādas uzmeistaroju, nāk stāvus gisā :))
31.maijs 2010, 20:15 | links

31.maijs 2010, 14:07 | links

[img]http://www.copeslietas.lv/site/images/bildes/2010-05/normal/19537_7e179dad11.jpg[img] reku plaaksniite par kuru es rakstiiju kuru izmanto ezeraa.
31.maijs 2010, 14:06 | links

par barību video likšu iekšā sadaļā...brekši.Par fīderi ezerā likšu fīderis-video sadaļā.
31.maijs 2010, 12:38 | links

šodien augšuplādēšu savus video youtubē un tad ielikšu šeit iekšā...būs vācu filminja kur makšķerēšana notiek ezerā un tur ir arī interesantas viltības utt. Patika tas,ka ezeraa izmanto taadu plaaksni,melns fons un uz vinja 3 vai 4as vertikaalas baltas striipas,vinju izmanto nosprauzot vinju pasaa galaa aiz fiidera spiciites un tad peec taam sviitraam var pateikt vismazaako copi,kad zivs kautvai pacelj eesmu un saak nedaudz vilkt,bet tas straadaa labi tikai ezeraa un mieriigos laika apstaakljos.
31.maijs 2010, 12:30 | links

bumsim liels paldies par to video ar attaaluma meeriishanu...
31.maijs 2010, 11:40 | links

Kā jau agrāk teicu,es nevērpju,iesienu resnas 0.4mm auklas gabaliņu ar cilpiņu kur ievērt pavadiņu ar parasto astotnieka mezglu.Cilpiņas virziens uz kāta pusi,tā iegūstot ka pavada visu laiku atkarājas no pamata cilpas un nepiņķerējās.
31.maijs 2010, 08:25 | links

jo no resnākas auklas(protams saprāta robežās)sien nesimetrisko cilpu,jo stabilāk tā turās.doma par to savērpto galiņu.ja taisa no tievas auklas,tad vērpšanai nav nozīmes!
31.maijs 2010, 08:15 | links

Nu jau sāk uzlabot tās barotavas ar spārniem,spārnus taisa tuvāk apakšai pie svina.Tie neļauj straumē ripot,iegrimt,velkot ārā labāk atraujas no grunts.Un caurumo ar vairāk,panākot ar to,ka tukšu barotavu ar mazāk straume panes prom.
31.maijs 2010, 08:11 | links

es ar to cilpu sēju no 0.32, bet pedeja copē norāvu pedejo cilpu, nācās siet jaunu, līdzi nez kapēc bija 0.5 aukla, uzsēju notās, sanāca manuprāt tāpat ļoti labi
27.maijs 2010, 13:33 | links

Manās bildēs var apskatīt zīmējumu,kā nesimetrisko sienu es.Ceru ka ir saprotams,un kādam noderēs.
27.maijs 2010, 13:08 | links

Man ar ir vinju filmas, kaadu gadu atpakalj sarakstiiju diskos :)
27.maijs 2010, 10:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager