Fīderi

14.maijs 2010, 08:15 | links

Otrā no četrām daļām,kādam varbūt interesē
14.maijs 2010, 08:10 | links

siluro kaa eholote?
13.maijs 2010, 22:15 | links

vakar uz fīdera karpa 5,5 kg, pamataukla 0,14 pītā, pavada 0,18 fl-karbona, āķis nr 10, ēsma baltais+ slieka. Līdz šim pret pītās izmantošanu ūdeņos, kur reāla iespēja, ka paņem karpa, skatījos skeptiski, bet nav tik traki. Nu tas ka spoles bremzei jāstrādā perfekti, tas gan fakts. Auklu neklipsēju, bet marķēju ar ūdensdrošo flomasteru.
13.maijs 2010, 22:09 | links

Lai Jums veicas trinkšķināt,es jau nu gan nevaru pusstundu sēdēt un trinkšķināt-varbūt izlīdīs,nu ne kā-jārauj ar spēku!
12.maijs 2010, 22:27 | links

aakkis

Peec manis mineetaa komentaara par copes gjitaaru un citu copmanju, shiis versijas atdziishanu, noper kanu sevi pats, vietu sev izveelies piemeerotaako, ne asakas :)|
12.maijs 2010, 21:31 | links

par kaata dauzīšanu-ja samēns noguļas uz grunts,copējot ar nepiemērotiem rīkiem,tad tādā veidā veidā var piespiest viņu sākt kustēties.:)
12.maijs 2010, 20:42 | links

Kādreiz, kad aktīvi mušoju, šito paņēmienu darīju, kad sapals ievelk zālēs, strādā:)
12.maijs 2010, 12:48 | links

Jā to stīgas strinkšķināšanu uz karūšiem un līņiem esmu pats pārlliecinājies - tas reālli strādā. Par karpām nezinu...
12.maijs 2010, 10:56 | links

aakkis
šādā veidā esu līņus vilcis no meldrieb čut ne pusstundu.zato nebij norauto pavadiņu.parasti norauj ja nav pacietības.vēl viena štelle ko iemācija stipri padzīvojušais leitis;
karpveidīgās jāmēģina dabūt stiepienā uz čakārņiem,tad šamās metot ripā un mūkot uz pretējo pusi.ne vienmēr tas nostrādā.jo parasti sēdi pret ķērājiem,nevis sānis vai čakārņos!!!
:)
12.maijs 2010, 00:31 | links

Draiskulis;Sit sev kaut vai pa pakaļu-neiet zivs pa to pašu ceļu atpakaļ.Karpa viņam lien atpakaļ sitot pa kātu!Tu vēl līdz kātam neesi ticis,kad tā jau visam zāļu pudurim cauri.Neiet runa pa sīkajām.
12.maijs 2010, 00:16 | links

urmaas

Arii man viens vechuks ar sirmo matos to pastaastiija :)
12.maijs 2010, 00:02 | links

Draiskulis
būs kādreiz jānoprovē ari tavs variants."gitāras spēli" vēl bērnībā viens stipri padzīvojis leitis ierādija!:)))
11.maijs 2010, 23:59 | links

urmaas

Dziesma taa pati, tik citaas tonalitaatees :)))))))
11.maijs 2010, 23:51 | links

Draiskulis
mans dara bikusavādāk."uzspēlē gitāru"!tas i,kad nospriegotu auklu patrinkšķina ar nagu.rezultāts vnk laps!:)
11.maijs 2010, 23:49 | links

aakkis

Ir viens vecs panjeemiens, vismaz karpaam un liidakaam. Ja zivs ieskrien zaalees, tad nospriego auklu un kaatu un ir nepiecieshams sist ar briivo roku pa kaatu apmeeram 20-30 cm virs spoles un runaa vecie, ka tas esot tas pats, kaa maukt uz phaam dzeeruham pa pakausi un zivtinja izlienot pati no zaaleem, bet ar to nospriegoshanu nu taa katram uz izjuutaam.
11.maijs 2010, 23:40 | links

griež gan:DD tikai nevis pītā niedres,bet niedres pīto.man tā skaņa uzdzen zosādu:))
11.maijs 2010, 23:36 | links

Galva saap, spole fiderim , nu vismaz ar paarnesumu 4,7 ( 4000 seeerijs) , kjert raudas un plichus(lashara), es no japaans pasuutiiju Shimano (TwinPower) 4000, lai izmaaniitu pavasarii kaadu pumpaino, bet ne fiderim.
Vechi, kas kjer jau kaadu laiku ar fideri , vai ir iesaaceeji, paies shii nedeeljas nogale(Talsun rallijs), naakamnedeelj, vai peec tam sarunaasim kopiigu copi, tur arii izrunaasim, kas un kaa. Ja parunaatie ar mani, vai nu te rakstat, vai rojs.atkinsons@inbox.lv. Nespeeju vairs skatiities shos nepilnveertiigos marasmus !!!! Ne asakas
11.maijs 2010, 23:34 | links

Pa to zāļu griešanu,pītā jau nestaipās un tāpēc jau griež.Ja pavada ir no pītās un pamataukla mono,tad ar tur nekādu uzlabojumu nesaskatu.Un vēl naktenieki vai lielie sarkanie tārpi samet mezglus uz pītās pavadas daudz ātrāk.Un ja ieskrien zivs īstajās niedrēs,tad neko tās auklas nenogriež.Mīkstās lēpenītes jau pagriež.
11.maijs 2010, 23:31 | links

Noskatiijos video, jauninjajam neko nesaprast- nekaadu paskaidrojumu kapeec, kas un kaa? Es sapratu, bet chalis tik fiksi visam skiid garaam, ka nau iesaaceejam tur ko skatiities !
11.maijs 2010, 23:27 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager