Varētu jau viens otram "nekrist krāgā" un pieņemt faktu, ka katrs makšķerē pēc savas saprašanas. Kāds velk pīto, kāds cits mono. :)
25.februāris 2019, 17:08 | links
BAigars [25.02.19]: Es saprotu, ka te ir pilns ar pseido sportistiem, kuri nenormāli smagi trenējas, velkot plicīšus kanālos, bet ieteiktu, kādreiz iziet no komforta zonas un pacopēt arī citur. Būs plašāks redzējums uz visu.Pag, tu apreģeļis! Tiko vēl bija 0.22 līdz 0.28 monolīts. Nu jau samazinājās līdz 0.20.?
Pamēģiniet Ventas licencētajā posmā, Gaujā vai Mēmelē nolikt blakus 0,11 pīto un 0,2 mono ar vienādām barotavām. Paskatieties, ko un kā nones. Pēctam padodiet ziņu. Viens otram :))
juliuss [25.02.19]: Ja nepatīk, ka nones, var smagāku grozu uzlikt. Kur kreņķis?Piektdienās parasti visiem patīk, ka nones :D
veteraans [25.02.19]: Davaj, atjautības uzdevums "ekspertiem".Tā pēc, ka pēc viņa shēmas, nav jāvaktē copes! Vnk skaiti līdz 100 un velc ārā. Ja ir, labi, ja nav, met atpakaļ!
Kurš pirmais pateiks, kāpēc fīderējot vimbas pavasarī labāk izmantot mono auklu!?
Mazliet palīdzēšu tiem, kuriem ar galviņu grūtāk - tam nav sakars ar vimbas pretošanos (cik nu vispār vimba pretojas). Nesaprotu, cik tupam jābūt, lai iedomātos, ka vimbai mono liek tā paša iemesla dēļ, kam karpai :D
BAigars, 25.februāris 2019, 15:00
Klāj vaļā "ekspert"!
BAigars [25.02.19]: Davaj, atjautības uzdevums "ekspertiem".Gribētu apskatīt, kā tu ar savu 0.28 monofīlo auklu lielā straumē "fīderē"! :))))
Kurš pirmais pateiks, kāpēc fīderējot vimbas pavasarī labāk izmantot mono auklu!?
Mazliet palīdzēšu tiem, kuriem ar galviņu grūtāk - tam nav sakars ar vimbas pretošanos (cik nu vispār vimba pretojas). Nesaprotu, cik tupam jābūt, lai iedomātos, ka vimbai mono liek tā paša iemesla dēļ, kam karpai :D
Davaj, atjautības uzdevums "ekspertiem".
BAigars, 25.februāris 2019, 15:00
Jaaniss [23.02.19]: >Skaidrs, ja tev ir tāda atbilde, tad sajēga par fīderi ir tik pat cik man par mušošanu.Nomaini bildi, neapkauno brendu.
Pamēģini, piemēram, Kuldīgā tuvākajās nedēļās ar pīto pacopēt vimbas :))
BAigars, 23.februāris 2019, 18:23
Nekļūsti smieklīgs. Diskutēt ar tevi varam turpināt kad būsi apguvis fīdermakšķerēšanas ābeci. :) Lai veicas.
>Skaidrs, ja tev ir tāda atbilde, tad sajēga par fīderi ir tik pat cik man par mušošanu.
Pamēģini, piemēram, Kuldīgā tuvākajās nedēļās ar pīto pacopēt vimbas :))
BAigars, 23.februāris 2019, 18:23
Jaaniss [23.02.19]: Un vimbas?Skaidrs, ja tev ir tāda atbilde, tad sajēga par fīderi ir tik pat cik man par mušošanu.
Vot gribētos redzēt kā tu ar pīto pavasara straumē copē :D
BAigars, 23.februāris 2019, 17:26
Tavai zināšanai es mono izmantoju tikai ar fletu mērķtiecīgā karpu copē. Vimba vispār nav nekāds pretinieks :) un 0,12 (reālais diametrs) pavada ar pīto pamatauklu uz vimbu ir vairāk nekā pietiekami.
Un vimbas?
Vot gribētos redzēt kā tu ar pīto pavasara straumē copē :D
BAigars, 23.februāris 2019, 17:26