Šorīt atklāju fiderēšanas sezonu Daugavā. Nekas īpašs, lai rakstītu forumā :) Īpašs ir tas, ka četras copes un četras zivis krastā (raudas, plicis, finieris). Neviena tukša cope, neviena tirināšana :))
2.aprīlis 2016, 11:33 | links
Lavakar, tākā uz fīderi esmu iesācējs, ir daži jautājumi.
1. Kurā brīdī piecirst? Kad kāts nedaudz tīrina?
2. Kurš ir vēlamais āķa izmērs, vimbam, breksis,karūsas,utt.
3. Ko labāk iesakāt zvaniņu iekaramo, jeb uz kāta?
Biju vakar Lielupē, tirinaja kātu ik pa laikam, zvaniņu kratīja, pa 3 h neko nedabūju ārā, sāku domāt vai par ātru piecirtu,jeb āķis neieķer, uz baltajiem, kādus 5 uz āķa liku. Bet kā vilku tā nekā, tīrītāja stipri. Paldies jau iepriekš.
ronijs_bergs, 1.aprīlis 2016, 21:06
...
Man teica, ka esot stiprāk jāpiecērt
diametrs, 29.marts 2016, 21:49
Papildinājums:
Sistēma inline. 60gr barotava vidēji stiprā straumē 3m dziļumā. Copēju ap 25m attālumā.
Gum - Drenan power gum, 0.65mm/6,3kg kādi 10cm savienota pie pamatpītenes 1#.
Tad kādi 50-70cm 0.154mm pavada.
10ā nr owner peny hook āķis.
Cilvēcīgs piecirtiens, diezgan vaļīga bremze.
Visi shodi izvadīšanas beigu fāzē.
o.
otinjsh, 29.marts 2016, 21:04
Papildinājums:
Sistēma inline. 60gr barotava vidēji stiprā straumē 3m dziļumā. Copēju ap 25m attālumā.
Gum - Drenan power gum, 0.65mm/6,3kg kādi 10cm savienota pie pamatpītenes 1#.
Tad kādi 50-70cm 0.154mm pavada.
10ā nr owner peny hook āķis.
Cilvēcīgs piecirtiens, diezgan vaļīga bremze.
Visi shodi izvadīšanas beigu fāzē.
o.
otinjsh, 29.marts 2016, 21:04
Sveiki, fīderisti!
Jautājums tieši Jums. Manam te pa reizei notiek lielu zivju nogājieni. Tas fīderējot. Pats lieto pīteni. Tā apdomājot nonācu līdz feedergum, lai šos shodus samazinātu.
Vakar copēju vimbiš un pirmoreiz ar feedergum pa vidam. Pļac, praktiski 50% nogājienu pie krasta. Āķi asi, pavada ~ 70cm. Kumoss - pārītis pinki un ķikuru bunte.
Vobšem, visu tā apdomājot, gribās norakstīt uz feedergum. Moš esmu kā pārpratis tā pielietojuma jēgu?
Var kāds zinātājs paķidāt šo jautājumu?
o.
otinjsh, 29.marts 2016, 14:40
Sveiki, fīderisti!
Jautājums tieši Jums. Manam te pa reizei notiek lielu zivju nogājieni. Tas fīderējot. Pats lieto pīteni. Tā apdomājot nonācu līdz feedergum, lai šos shodus samazinātu.
Vakar copēju vimbiš un pirmoreiz ar feedergum pa vidam. Pļac, praktiski 50% nogājienu pie krasta. Āķi asi, pavada ~ 70cm. Kumoss - pārītis pinki un ķikuru bunte.
Vobšem, visu tā apdomājot, gribās norakstīt uz feedergum. Moš esmu kā pārpratis tā pielietojuma jēgu?
o.
Sveiki, fīderisti!
o.
...
Cik noprotu,ja vēlos mediumu no tournamenta līnijas tad tas ir tournament 70???
changalboy, 25.janvāris 2016, 02:46
Cik salmo veikalos maksā salmo elite feeder 90 kāts? Jautāju, jo salmo mājaslapā par atrodamajām cenām ir šaubas.
Asarnieks, 20.jūnijs 2015, 08:54
Ja vēlies medium tad paliec vien pie Daiwas, jo TST 90 ir stabils heviks.
Jaaniss, 24.janvāris 2016, 17:09