tikko skatīos apmēram 1:1 arī sanāk:)
19.septembris 2015, 21:11 | links
copmaņi palīdziet:))nekad neesmu klāt barībai jaucis zemi,nu tad uz rītdienas copi esmu to nolēmis darīt,es piesijāju zemi sakiet vai tāda proporcija 1kg barības:1kg zemes nav par daudz jeb nebaidoties pat var likt vēl?vnk es esmu lasījis leik pat vairāk ja nemaldos,bet nezinu kā būs palīdziet:)
pludinsh, 19.septembris 2015, 18:21
vai kāds var pateikt vai fīdera spicītes pārdodas atsevišķi un cik maksā?
pludinsh, 15.septembris 2015, 18:08
Ar kādu mezglu sienat fīdera gumiju? Man visi sprūk vaļā :) Es sapini pīni, bet viņia galu vajag aizsiet. Bez maz vai ar līmi jālīmē ciet, lai turētos...
jankapat, 11.augusts 2015, 16:42
Es makšķerēju uz pītās auklas ar mono neesmu makšķerējis. Ezerā liktu pito, lai tā nestieptos un kontakts ar barotavu nepazustu. Aukla netaisītu dugu utt.
RoginskisLV, 25.jūlijs 2015, 11:01
Cik tālu parasti met ? - Vai fīdera gumiju arī liec ? Vai arī attiecīgi noregulē spoles bremzi ?
diametrs, 25.jūlijs 2015, 11:08
Es makšķerēju uz pītās auklas ar mono neesmu makšķerējis. Ezerā liktu pito, lai tā nestieptos un kontakts ar barotavu nepazustu. Aukla netaisītu dugu utt.
RoginskisLV, 25.jūlijs 2015, 11:01
Sveiki copmaņi! Interesē, vai fīderim nevarētu izmantot mīkstu auklu, piem. Salmo diamond exelence?
Asarnieks, 24.jūlijs 2015, 15:01
Labdien! ta kā neesmu no Rīgas un plānoju braukt iegādāties uz lielpilsētu uztveramo tīkliņu un rokturi atseviški kādi 3-4m garu.
Kur iespējams nopirkt komplektu vai atsevišķi izņemot Salmo veikalus, gribētos visur apskatīties un ja kāds zin kādas ir cenas?
Pateicos ja kāds spēs palīdzēt ar atbildi
bublik, 22.jūlijs 2015, 17:45
Cik salmo veikalos maksā salmo elite feeder 90 kāts? Jautāju, jo salmo mājaslapā par atrodamajām cenām ir šaubas.
Asarnieks, 20.jūnijs 2015, 08:54