varētu sākt arī ūdeni barības mitrināšanai tirgot, ne visās vietās tak ar čībām pie ūdens tiksi :)))
21.maijs 2015, 14:39 | links
[
Jautājums, ko tu gribi ar to panākt. Kādēļ klāt liek zemi pie barības - esmu dzirdējis daudz iemeslu. Tam, ka iekrāso tumšāku barību, es vairs nepiekrītu, jo pats esmu praksē pārliecinājie,s ka tas ne sūda nelīdz.
Otrs - padarīt smagāku, ar humusu nez vai tas izdosies
Trešais - lai atšķaidītu un barība nebūtu tik koncentrēta - teorētiski ar humusu to var izdarīt, bet nafig riskēt visu sačakarēt. Paņem kurmja rakumā pie upes dažas saujas un lieta darīta.
mirtins, 21.maijs 2015, 13:18
sveiki kollegas, pie bariibaam zemes vietaa var jaukt "augsnes maisijums uz biohumusa bāzes"? - zemi nevienaa veikalaa neatradu, un shis maisiums taads irdens liekas labaak par zemi dereetu - tikai nezinu vai kuudras un velns zin kaadi veel piemaisijumi neaizbaidiis zivis :)
jaazeps, 21.maijs 2015, 11:57
Man Salmo Diamond Feeder ir gadus 5 un ir otrs 3x dārgāks feeders (firmu apzināti neteikšu) abi vienā testā. Uz Salmo stellēju smagākās barotavas un iebarošanu veicu, uz otra vieglākas barotavas, ar domu nepārslogot dārgo kātu.
Tik vien ir bijusi bēda kā jānomaina pā spicei katram kātam (muļķīgi, ne copējot, salauztas). Salmo turas arī metot parametriem neatbilstošas barotavas. Tagad viennozīmīgi teiktu, ka drīzāk vajadzēja otru Salmo nopirkt.
Donka, 27.aprīlis 2015, 17:34
...
Secinājums viens, nevajag pirkt kātus kurus nevarat atļauties. :)
Jaaniss, 28.aprīlis 2015, 09:15
Bet visi tak zin, ka uz dārgāka inventāra lielākas zives pavelkas :-)))
Donka, 28.aprīlis 2015, 09:24
Man Salmo Diamond Feeder ir gadus 5 un ir otrs 3x dārgāks feeders (firmu apzināti neteikšu) abi vienā testā. Uz Salmo stellēju smagākās barotavas un iebarošanu veicu, uz otra vieglākas barotavas, ar domu nepārslogot dārgo kātu.
Tik vien ir bijusi bēda kā jānomaina pā spicei katram kātam (muļķīgi, ne copējot, salauztas). Salmo turas arī metot parametriem neatbilstošas barotavas. Tagad viennozīmīgi teiktu, ka drīzāk vajadzēja otru Salmo nopirkt.
Tev ir pilnīgi pareiza doma par to, ka Tev arī otro vajadzēja pirkt Salmo.
Secinājums viens, nevajag pirkt kātus kurus nevarat atļauties. :)
Jaaniss, 28.aprīlis 2015, 09:15
nu un kas, ka made in china. kinietis sarazos atbilstosi cenai. lets - bus suds. dargs - bus suds, vai labs. :)
iPhone ta4u ari razo china.
esiet pateicigi, ka uz pasaules ir vel lielaki vergi, ka LV. ja nebutu skibacaino, kurs ta to visu razotu un pa kadam cenam? ja butu spole tikai made in Switzerland, 99.99 % NEKAD SAVA MUZA NEBUTU tikusi pie savas spoles.
mailite, 27.aprīlis 2015, 17:00
Es izmantoju Bull fighter4pi 3000 ,ļoti feina spole
Birons, 25.aprīlis 2015, 10:05