Līdaciņa 49.9cm dod 0 punktus, a vot 50 jau dod labus punktus. Vot i saniezējās džekiem
24.septembris 2020, 13:08 | links
Vai tik nozīmīgs, lai liktu info vienā no vadošajiem portāliem???
KingFisher, 24.septembris 2020, 11:20
erudzi [24.09.20]: Par godprātības principu nekad neesi dzirdējis? Šī ir problēma, kas ir jāiznīdē jau pašā saknē un jebkurā sfērā. Ar domāšanu "man uz nagiem neviens neskatās, tātad varu meklēt iespēju nošmaukt" tālu netiksim. Šādi domājošo niecīgs atbalsts, vai morālā kaitējuma izpratne (mēģinājums meklēt attaisnojumu) ir vēl muļķīgāka un nosodāmāka par pašu krāpšanos.
onkyo, 24.septembris 2020, 10:22
Zigs [24.09.20]: Respektīvi no 49.5 cm līdakas uztaisa 50cm. Zivi pagarināja par dažiem milimetriem ielokot lineālu zem rokas cik es saprotu?3cm ielocīja.
Respektīvi no 49.5 cm līdakas uztaisa 50cm. Zivi pagarināja par dažiem milimetriem ielokot lineālu zem rokas cik es saprotu?
Zigs, 24.septembris 2020, 10:38
Ja tik enerģiski tiktu vajāti visi, visu veidu pārkāpēji, kā šajā gadījumā, tad norvēģi uz LV skatītos ar skaudību:) Neatbalstu šmaukšanos, bet rīkotājiem arī jāpakustina smadzene, lai samazinātu krāpšanas iespējas, šo pie rūpīgākas izvērtēšnas varēja izķert jau sacensību gaitā, cik saprotu LK tā arī notika. Formāts bez tiesneša laivā ir foršs, bet ir vāji aizsargāts pret visāda veida manipulācijām. Diemžēl jārēķinās, ka vienmēr būs kāds kuram var paslīdēt roka vai kāja.
erudzi, 24.septembris 2020, 10:05
Es tā īsti nesapratu kàdà veidā viņi ir šmaukušies?
Zigs, 24.septembris 2020, 07:21
edzuss2 [23.09.20]: svens76 [9m]: ko jūs to mēslu varat apspriest. žēl to čaļu, kuri daudz laika pavadījuši treniņos, nozaguši laiku ģimenēm bet beigās izrādās viens no "Top" sportistiem ilgāku laiku visus čakarējisPiedod, bet par tādiem “mēsliem” ir jārunā!! Un jo vairāk sadzirdēs jo labāk!jau tak visi zin par viņu:)
svens76 [23.09.20]: ko jūs to mēslu varat apspriest. žēl to čaļu, kuri daudz laika pavadījuši treniņos, nozaguši laiku ģimenēm bet beigās izrādās viens no "Top" sportistiem ilgāku laiku visus čakarējisPiedod, bet par tādiem “mēsliem” ir jārunā!! Un jo vairāk sadzirdēs jo labāk!