flipers labi norūca! Zem šī teksta parakstītos daudzi normāli copmaņi,es tai skaitā.
1.jūlijs 2014, 12:59 | links
Forši-kādas trīs dienas forumā būs ko lasīt:)
raihs, 1.jūlijs 2014, 11:16
A_V
CL klasika, kad jebkuru diskusiju jebkurā tēmā MT&co cenšās novirzīt uz MOSP vai mani un turpināt gānīties.
Tāpēc jau mēs šeit turpinām rakstīt, lai nenotiktu tautas vienvirziena stulbināšana.
V.S.O.P., 1.jūlijs 2014, 08:25
V.S.O.P. kas tev nepatika manos jautājumos? Vai es rakstīju to komentāru uz kuru tie balstīti?
Kā vienmēr uz jautājumiem atbildes neseko. Tā vietā tava tālā novadā sēdošā sekretāre Akmens_Viesis, balstoties uz skopām ziņām, metas tevi glāb, apgalvojot, ka tevis pietaisītajos pamperos jābūt zeltam, bet ja tā nav, tad atrastais ir plānotu darbību panākums un tie, kuri redz vai domā savādāk - apmelo, rada konfliktus utt.
Šeit var labi redzēt, kas un uz ko cenšas novirzīt. Īsi, tu uzraksti cilvēkam muļķītis, es uzprasu kāpēc – pēc tavas sekretāres mēģinu radīt konfliktu. Kā es varu radīt konfliktu uzdodot jautājumu, ja par muļķīti cilvēku nosauci tu?
Saprotams vari savai sekretārei piebalsot, varbūt kādam no tā ticamības moments pieaugs.
Zvaigzne, 1.jūlijs 2014, 10:03
A_V
CL klasika, kad jebkuru diskusiju jebkurā tēmā MT&co cenšās novirzīt uz MOSP vai mani un turpināt gānīties.
Tāpēc jau mēs šeit turpinām rakstīt, lai nenotiktu tautas vienvirziena stulbināšana.
V.S.O.P., 1.jūlijs 2014, 08:25
Pag, pag. No skopām ziņām tālajā novadā sēžot, man sāk veidoties zināma aina.
Tātad, pirms dažām dienām te kāds aplika Olti šai sakarā, bet tiešām sanāk, ka daži makšķernieki, daži pat šķietami cienījami šķietami cienījamu organizāciju pārstāvji tiešām ir tupējuši konkrētos punktos maču gaitā un mēģinājuši tēlot atpūtniekus pilnīgā neziņā par paralēli startējošām komandām, no kurām divas nes korelējošu binzesa brendu uz lūpām?
Un to tagad viens MT cenšas kaut kā piesegt, mēģinot radīt kādu citu konfliktu cerībā, ka cilvēki aiz inerces sāks lamāt MB?
Pat īsti nezinu, kā to iekomentēt.
Vārds sukātāji nāk prātā, tikai ar garo ū.
Bet nav jau pirmā reize, kad aiz svētiem apvainojumiem cenšas noslēpt citas lietas. Skolotājs to uz 45 lapām prot izdarīt. Ir, kur augt.
Akmens_Viesis, 1.jūlijs 2014, 07:43
Kopējie rezultāti un punkti raksturo zivju daudzumu. 90% dalībnieku zem 10 000 punktiem ir slikts zivju blīvuma rādītājs.
V.S.O.P., 30.jūnijs 2014, 10:11
V.S.O.P.!
Kā nav pjedestāls tā kautkas nav riktīgi?
Es pieļauju domu ka Tev vēl riktīgi jāiegulda liels darbs iekš mīlēšanās un tad tikai tiksi pie seksa.:(
arsiks, 30.jūnijs 2014, 16:51
Tev nav apnicis man piekasīties, muļķīt? Pats piedalies, kaut ko izdari un pēc tam māci citus.
V.S.O.P., 30.jūnijs 2014, 16:58
V.S.O.P.!
Es pieļauju domu ka Tev vēl riktīgi jāiegulda liels darbs iekš mīlēšanās un tad tikai tiksi pie seksa.:(
Tev nav apnicis man piekasīties, muļķīt? Pats piedalies, kaut ko izdari un pēc tam māci citus.
V.S.O.P., 30.jūnijs 2014, 16:58
V.S.O.P.!