tu domā, ja pludiņā aizliegs štekerus, tad mainīsies uzvarētāji????? :):)
sakiet lūdzu, ar ko braukšana pa ūdeni atšķiras no braukšanas pa ceļu, manuprāt ne ar ko, uz ceļa jebkuras jaudas transportam ir ātruma ierobežojumi un tas ir tikai loģiski, es arī tikko nopirku mašīnu ar 5,3 litru dzinēju, bet ne jau lai ikdienā brauktu 200+, bet gan savam kaifam, ar laivām ir tieši tāpat
pietam, ja mašīnas tiesības liekot kaut kādu braukšanas eksāmenu ir kārtojuši gandrīz visi, tad laivošanā braukšanas eksāmenus nav licis neviens, ļoti labi, ja jūs labi braucat ar 100-150 motoru laivu, bet ... tādu nav daudz
ja kādam liekās, ka mani vada savtīgas intereses, tad nē, ja ieviesīs tādu ātruma ierobežojumu mačos, tad tas ļoti tieši skars Salmo un Lucky John komandas arī, es vienkārši ļoti negribu, lai viena negadījuma dēļ tiek ķengāts sports ,tā jau sūdu pietiek
šis ir tas gadījums, kad kādai valstij ir jārāda priekšzīme, PČ spiningošanā sāka notikt pavisam nesen, tur noteikumos vēl daudzas lietas ir jāpielabo, ja kādam liekas, ka to izdarīs kāds cits, tad maldaties, to jādara dalībvalstīm, pietam mums tagad tur ir ļoti labs lobijs :):):)
21.maijs 2013, 08:24 |
links