Elektromotoru gan drīkst izmantot visur.
3.jūlijs 2018, 11:22 | links
Nu gan vējš laukā... tomēr noriskēšu un aizlaidīšu ar laivu uz ezeru, ja brauc gar krastu, tad nav tik briesmīgi.
Apsveicu ar 2018.gada laivošanas sezonas atklāšanu, ne asakas!
Bet tam [censored], kas glaunā muižā sēd pašā ezera krastā un kā dēļ mums jāciešas papildus 2 mēneši, lai zivis neķeras. :P
DarkSide, 1.jūlijs 2018, 16:41
EdijsZ [Vakar]: Labdien, mani jau labu laiku nomoka viena lieta. Tākā neesmu makšķerējis Rīgā, gribu pamakšķerēt Daugavā vai Juglā, un kā ir ar makšķernieku kartēm?Viņas ļoti vajag? Kāds pārbauda vai viņa ir?Kaut kas vienreizējs... Un Tu taisies makšķerēt? Vai maz zini kādas zivis drīkst makšķerēt?
tak lai jau cilveks Aziet pamakskeret redzams varbut neko nezin bet tur neko sliktu nesaskatu jo drosi vien tads frukts reizi 5 gadiem kkur iet pat ja lidaku nokertu un panemtu uz majam tas nebut nebutu nekads zaudejums salidzinuot ar musu vietejiem kas dien diena njem visu pec kartas ...
Dzamis, 6.aprīlis 2018, 21:18
EdijsZ [Vakar]: Labdien, mani jau labu laiku nomoka viena lieta. Tākā neesmu makšķerējis Rīgā, gribu pamakšķerēt Daugavā vai Juglā, un kā ir ar makšķernieku kartēm?Viņas ļoti vajag? Kāds pārbauda vai viņa ir?Kaut kas vienreizējs... Un Tu taisies makšķerēt? Vai maz zini kādas zivis drīkst makšķerēt?
Dzamis, 6.aprīlis 2018, 21:18
EdijsZ [06.04.18]: Labdien, mani jau labu laiku nomoka viena lieta. Tākā neesmu makšķerējis Rīgā, gribu pamakšķerēt Daugavā vai Juglā, un kā ir ar makšķernieku kartēm?Viņas ļoti vajag? Kāds pārbauda vai viņa ir?Kaut kas vienreizējs... Un Tu taisies makšķerēt? Vai maz zini kādas zivis drīkst makšķerēt?
Man brīvdienās gribas pabraukt ar mašīnu, kāds nezin, vai tiesības vajag??? Kāds vispār kādreiz pārbauda?
Vigulis, 6.aprīlis 2018, 17:33
Labdien, mani jau labu laiku nomoka viena lieta. Tākā neesmu makšķerējis Rīgā, gribu pamakšķerēt Daugavā vai Juglā, un kā ir ar makšķernieku kartēm?Viņas ļoti vajag? Kāds pārbauda vai viņa ir?
EdijsZ, 6.aprīlis 2018, 17:15
Man brīvdienās gribas pabraukt ar mašīnu, kāds nezin, vai tiesības vajag??? Kāds vispār kādreiz pārbauda?
Vigulis, 6.aprīlis 2018, 17:33
rullis [13:46]: Kas labs kanāla darās un kas vispār notiekas?Gribēju zināt to pašu,vai pa brīvdienām ir jēga aiziet ar feederi pacopēt.
skelts, 5.aprīlis 2018, 13:51
Saskaņā ar MN 24.2 punktu līdz 30.aprīlim kanālā ir liegums
Krishs_KG, 5.aprīlis 2018, 14:54