Juglas ezers

Cope Juglas ezerā - spiningošana, pludiņmakšķerēšana, gruntenes...
Rīgas iekšējo ūdeņu kontroles sektors

Sektora vadītājs

Andris Strautiņš

67084240, mob. 26462316
piezvaniet paši.
3.maijs 2012, 05:57 | links

Jugla ir daudz zivju, lidakas nesen vel Olte no krasta ap 2kg vilka ara regulari raidijuma, vajag tikai pareizo pieeju atrast.
2.maijs 2012, 22:05 | links

Kas tā par zivju inspekciju??? vēl pagājušo gadu, kad arī bija šāda situācija, sazinājos ar JIUP (Jūras un Iekšējo Ūdeņu Pārvalde)vadītāju N.Liskinu un atbilde bija, ka drīkst tikai no 1. jūlija, balstoties uz tiem pašiem RD noteikumiem!!!
2.maijs 2012, 21:39 | links

tā tas diemžēl ir, bet vismaz priecē, ka maliķus sākuši trenkāt, vismaz juglas ez., kamēr pēdējās dažas nedēļas sēdēju uz fīdera regulāri redzēju kā "medī"maliķu tīklus,pat mazu video ielikuši šeit + kādu zivtiņu ielaiduši. vismaz rodas kautkāda pozitīva sajūta par to kāpēc es pērku makšķerēšanas gada karti :)
2.maijs 2012, 18:51 | links

ko jūs visi kā tirliņi te cepjaties.Juglas ez. no laivas drīkst ķert no 1.maija.sazinaties ar zivju inspekciju,tur jums paskaidros.tas RD lēmums,kurš aizliedz ir datēts ar 2002.gadu.tagad sen jau viss ir mainījies.
2.maijs 2012, 18:49 | links

Ko juus to Burtnieku tik ljoti izceljat:))vareetu padomaat ka kaut kaads biezo ezers,tak panjem karti priekshaa,ap Riigu pa pilnam ezeru,panjem savu puusli un aiziet,a visiem laikam kaa kungiem gribas ar mashiinu ezeraa iebraukt,tukshs tas Juglas ezers,toch ne liidaku,ko tur speerties,tad jau labaak uz Kjiisi
2.maijs 2012, 18:49 | links

tur anyway cilveki brauc ieksha nevis, lai ar Spiningu Piles sistu nost, bet vnk pasauloties, pabut svaiga daba , terejot minimali resursus jo ne visiem pa kabatai uz Burtniekiem braukt :(
2.maijs 2012, 18:42 | links

Kads tur brinums, Nav pirmais "Likums" Latvija kas pienemts ka saka caur di*** nevis ar galvu logiski domajot
2.maijs 2012, 18:41 | links

atbildot uz mefisto jautājumu(savai aizstāvībai),man nav pretenziju ne pret laivotājiem, ne pret putniem, vnk pašam bail štrāfu maksāt,bet šis ezers ir iemīļots un vis tuvākais un nesaprotu kā tur spiningojot var traucēt putniem, par to arī visa lielā brēka no manis :) vakar juglā ļoti skaistas raudas ķērās no 200g un smuks breksis nokratījās...
2.maijs 2012, 18:19 | links

lacuks007:
Lielajā biju vakar jeb 1. maijā. un trīs copītes bija, bet nu laiks nebija tas labākais copei, drīzāk priekš sauļošanās ideāls....nākamo tūri iespējams uz nedeļas beigām tikai sanāks, bet nu tad ne asakas tev!
2.maijs 2012, 01:36 | links

ArturK:
Iepriekšējie komentāri jau situāciju izklāstīja, man nav žēl laivotāju, lai jau tiek un vēl jo mazāk man tie putni interesē ezerā, runa iet par kultūru un elementāru lietu ievērošanu!
2.maijs 2012, 01:28 | links

No rigas pilna baka stabili. Vel jarekinas ar to ka licence + laiva.

A ja met ieksha Daugava tepat man pari krasta ielai tur ar laivu uz dzigu zandarti nenjem sudigi, tas pats burtnieks un bezmaksas
1.maijs 2012, 22:23 | links

ArtursK- Jums laikam visu vajaga pa velti, likumi un parejais......Bet lielākie raudatāji, ka viss nav kartībā ir tādi kā Jūs.Cik tālu un cik daudz benzīna iztērēsiet līdz Baltezeram?
1.maijs 2012, 21:59 | links

un Burtnieks ir naudas kastuve. Uztaisijusi biznesu uz spiningotajiem muxaxaxaaaaaa

Labak noperku laivu un metu ieksha Daugava pie rigas tie pashi Zandarti, Lidakas, utt... Lielaka daudzuma pietam
1.maijs 2012, 21:54 | links

Ja naudas daxuja var braukt kvai uz Astrahaņu
1.maijs 2012, 21:52 | links

Tas jo LV likumdosana ir eleganta, vnk kadam gribas uzvarities.

Radari ari tamdelj, 1 junijs tiri prikolam aiz nebij ko darit kkads Kalvish veidigais dauns izdomaja
1.maijs 2012, 21:51 | links

ArtursK:
Nav nekas pret laivotājiem Juglas ezerā, pašam laivas nav, un no laivas reti copēju :)
Bet domāju ka sods par neatļautu copēšanu ir lielāks par tevis minētajiem 30+7+5 Ls. Tādēļ iesaku būt prātīgiem, nopirkt kādus brienamos zābakus un copēt no krasta - būs lētāk :D
1.maijs 2012, 21:50 | links

akachi uz kuru brauksi? es rīt uz Lielo pirmo reizi :)
1.maijs 2012, 21:49 | links

Nepatik Laivas Jugla, neskaties brauc garam. Dari savas lietas, tie cilveki tevi neaiztiek ka ari Tev tik svarigosputnus ...
1.maijs 2012, 21:48 | links

Es ietiektu nesmidinat, Tas ka Juglas ezera ir laivas KAM tas trauce? :D

Ejiet malikus kert kas jau 10 Aprili vilka tonnam lidakas , nejau kkadas Juglas ezera laivas, cilveki vnk brauc atpusties , ja gadas kadu zivi nokert. Ne visiem ir nauda braukt uz Burtniekiem utt...

Kadi nafig putni,..
1.maijs 2012, 21:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager