Zinu,zinu par normu.Pa vidam ari zandarti,lidakas un breksi,ari rauda tràpijàs uz roteri 10gr.Tas mani pamatigi pàrsteidza :):):)
21.jūlijs 2018, 18:04 | links
Jau treso dienu kaudze ar asariem!Ezerà ienàkusi lielie juras asari.Ñem kà traki.Puiselis vakar izcela asari uz 750gr.Isàk sakot vakar rita cope ar kombinzonu 6,5 kg,sodien 5,5 kg :)
Solis23, 19.jūlijs 2018, 14:10
sveiki,zinu kad nav pa temu bet lur liepaja var nopirkt sadus?https://www.google.com/search?q=Lucky+John+Spoon+IMA+2,1g&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiy4ov95YLcAhWFZ1AKHUCiB3kQ_AUICigB&biw=1366&bih=664#imgrc=U6-kOnIF7u1qfM:
marcis123, 3.jūlijs 2018, 14:08
No Pērkones kanāla Liepājas ezerā var iebraukt vai tur viss aizaudzis ar niedrēm?
EdgarsB, 25.jūnijs 2018, 14:01
Es nesen veicu eksperimentu - trāpīju barā, kur uz rotiņu reāli katrā metienā asaris- speciāli eksperimentēju - liku visādus labus asaru voblerīšus, arī pavisam maziņus un nekā - copju krietni mazāk. Uzliek atpakaļ rotiņu un atkal aiziet.
Kāda ir Tava pieredze salīdzinot rotiņu ar visu citu uz asariem. Man jau liekas, ja trāpa uz asaru baru un ņēmienu, tad uz rotiņa viņus var noķert vismaz 2x vairāk kā uz jebko citu. Ja viņi ir neaktīvi, tad jau gan droši vien ar MJ pa apakšu kādu var labāk apmuļķot.
Šovakar, neskatoties uz dažiem dabas untumiem, sagaidīju arī asaru iznācienu. Izmērs priecēja, skaits arī. Bonusā 950 gramu (40 cm) strīpainis. Tas viss ar MJ un Tiogu.
Flakais, 22.maijs 2018, 23:52
aaaa9, 23.maijs 2018, 00:10
Tā viennozīmīgi nevaru tagad pat atbildēt, tad vajadzētu pamēģināt tieši tagad arī rotiņu, jo es visu laiku tikai ar MJ uz doto brīdi darbojos. Ir laiks , kad rotiņš noteikti kabinās MJ, bet tas atkarīgs no konkrētās copes vietas apstākļiem. Tik pat labi tas var būt vobleris vai vēl kāds cits māneklis.
Flakais, 23.maijs 2018, 00:18
aaaa9, 23.maijs 2018, 07:25
Kāda ir Tava pieredze salīdzinot rotiņu ar visu citu uz asariem. Man jau liekas, ja trāpa uz asaru baru un ņēmienu, tad uz rotiņa viņus var noķert vismaz 2x vairāk kā uz jebko citu. Ja viņi ir neaktīvi, tad jau gan droši vien ar MJ pa apakšu kādu var labāk apmuļķot.
Šovakar, neskatoties uz dažiem dabas untumiem, sagaidīju arī asaru iznācienu. Izmērs priecēja, skaits arī. Bonusā 950 gramu (40 cm) strīpainis. Tas viss ar MJ un Tiogu.
Tā viennozīmīgi nevaru tagad pat atbildēt, tad vajadzētu pamēģināt tieši tagad arī rotiņu, jo es visu laiku tikai ar MJ uz doto brīdi darbojos. Ir laiks , kad rotiņš noteikti kabinās MJ, bet tas atkarīgs no konkrētās copes vietas apstākļiem. Tik pat labi tas var būt vobleris vai vēl kāds cits māneklis.
Flakais, 23.maijs 2018, 00:18