Liepājas ezers

4.decembris 2012, 15:56 | links

4.decembris 2012, 15:56 | links

Laivu ielaišanas vieta pie UPTK katrā ziņā ir ciet, un tā noteikti nav "pļura", jo viscaur balta - tātad ledus, kungi...
4.decembris 2012, 15:38 | links

bez maz vai pirmā nakts ar kādiem -2 grādiem, un jau tik daudz aizsalis, labs :D
4.decembris 2012, 14:42 | links

nezinu kur jums nav ledus :D pie trubas neesu bijis , nemācēšu teikt vai tur ir, bet laivenēs kanāli aizsaluši pilnībā un pirmā izeja uz ezeru arī, tas pleķis pirms laivenēm arī, tapat ka ceļš uz pērkones kanālu (tas viss kooperatīvā dzintars-1).

2-3cm tiešam bija, jo nācas vel pasist nedaudz lai laipu izcelt uz krastu.
4.decembris 2012, 14:41 | links

Un ka ar copi? Ir vispar jēga braukt ezerā? Kāds ir reali tagad bijis?
4.decembris 2012, 14:20 | links

nav vēl ezerā ledus, ne vidū, ne malās, nevajag dzejot...
4.decembris 2012, 14:13 | links

negribas jau apšaubīt teikto par sasalušo sniegu zu ūdens, bet kautkā neticās, ja 2 naktis knapi mīnuss ir :)
4.decembris 2012, 13:58 | links

Pa naktīm jau viegls mīnusiņš ir gan :) Tikai vai viņš var uzsaldēt 3cm - par to neņemšos spriest - nav ezerā būts :)
4.decembris 2012, 13:54 | links

Nestreb karstu! :D nekāds ledus, vnk pļurza :D
4.decembris 2012, 13:25 | links

Liepājas ezerā tiešām ledus jau? Skatoties prognozes, neticās. Visu laiku rāda +C... Kā īsti ir? Būtu gaužām bēdīgi aizskriet 200km un saprast ka vienīgais ko var darīt ir malkot kokteiļus kādā bārā! Doma protams ir noslēgt spiningošanas sezonu.
4.decembris 2012, 12:14 | links

ezerkrastā līdz ezera vidūm jau ~3cm ledus. vakar knapi dabūjam laivu krastā, jo bija jāparbrauc uz citu kanālu :D
4.decembris 2012, 09:03 | links

Nu re kur arī atbilde... Nezinu, vai tagad Daugavā notiek regates, Ventspils pilsētas svētkos piedalās Usmas jahtkluba jahtas un regate notiek Ventā pie promenādes.
3.decembris 2012, 20:52 | links

Piekrītu,Flakais!Sniedziņš ir smuks un jauks,bet man kā azartiskam copmanim,vairāk tīk ledus.Gan jau sagaidīsim!Atliek vien pulēt mormiškas un bļitkas,jo šadi laika apstākļi nav ne šis,ne tas.
3.decembris 2012, 19:11 | links

Par jahtām.Atceroties puišeļa gadus...Rīgā katru pavasari sezonas atklāšana notika pie ,,Vanšu"tilta,liekas maija sākumā un kam nebija motori protams ar burām...!Vispār cmuki un iespaidīgi...uz Daugavas bija kā bišu stropā!Regašu starti bija līcī!
3.decembris 2012, 10:41 | links

Mainām aptuveni 26 cm biezu sniega kārtu (labs, balts, pirmā svaiguma, Made in Latvia) pret 10 cm ledus kārtu (var būt pērnais, bet ar garantiju)...rakstiet, vienosimies (iespējama ilgtermiņa līguma noslēgšana uz vairākiem gadiem)...:D
3.decembris 2012, 10:28 | links

Ja jahta stāv uz enkura, tad viņa uzavelk melnu ''bumbu'', bet motorene nekādi neatzīmē to, ka viņa ir uz enkura. Ja es eju pastaigā, tad man ir ''do lampočki'', pagriezīšos prom un viss, bet ja jūs saprotat( no jahtu daudzuma un vienveidīgā kursa), ka tajā rajonā notiek REGATE, ieteiktu tomēr uzmanīties. Regatē katra brīzīte ir no svara un jahta var iet arī līdz ar tavu bortu, lai būtu labākajā halzē. Ja aizķers kādas šnores, momentā nogriezīs. Esmu griezis nost pat barotavu atzīmes(pudeles), ja viņas aizķerās aiz ķīļa.

skiperis, 1.decembris 2012, 19:57

Reagte Daugavā :)))) Skiper...
Lūdzu atbildi godīgi - vai Daugavā, ostā rīko regates? Un vēl - vai Daugavā, ostā drīkst iet ar burām vai tomēr to drīkst tikai ārpus grīvas?
1.decembris 2012, 20:28 | links

Ja jahta stāv uz enkura, tad viņa uzavelk melnu ''bumbu'', bet motorene nekādi neatzīmē to, ka viņa ir uz enkura. Ja es eju pastaigā, tad man ir ''do lampočki'', pagriezīšos prom un viss, bet ja jūs saprotat( no jahtu daudzuma un vienveidīgā kursa), ka tajā rajonā notiek REGATE, ieteiktu tomēr uzmanīties. Regatē katra brīzīte ir no svara un jahta var iet arī līdz ar tavu bortu, lai būtu labākajā halzē. Ja aizķers kādas šnores, momentā nogriezīs. Esmu griezis nost pat barotavu atzīmes(pudeles), ja viņas aizķerās aiz ķīļa.
1.decembris 2012, 19:57 | links

skiperis...

ja brauc, tad motorlaivai jādod ceļš buru laivai... bet ja stāv uz enkura, tad nav enkurs jārauj ārā...
1.decembris 2012, 19:28 | links

Makšķernieki arī ir nekaunīgi un enkurojas pofig kur, bet nu kuģi it sevišķi visādas kabotāžas baržas utt.
po naglomu izmanto savas "liellopa" priekšrocības uz vālē virsū arpus kuģu ceļa, kur viņiem tiesību ir tik pat cik piepūšamai laivelei.
1.decembris 2012, 19:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager