Liepājas ezers

Sodien ezeraa cope lieliska no 15-18 6 kg. ar smukiem asarim, pieteicaas pat viena liidacinna 52cm. Visas zivis kkertas uz mikrodzzigu ar mazinnaam gumijaam.
Shodien cope izdevusies.
6.oktobris 2012, 22:16 | links

Hmm, es no 12.00 līdz 18.00 Zudovenē tik spēju izmānīt 4, visas kā nomērītas 40cm, līdeķeles un lab ka 6 smuki asari pa vidu bija. Dīvaini, ka Jūs sakāt aktīva cope, jo visas līdaķeles bija aplibušas ar "cērmēm" un ņēma, ja precīzi pie zālēm bija piemests...
6.oktobris 2012, 19:50 | links

Flakais Tu izravi vardus no mutes. Sodien pie Bartas ietekas pirms lieguma pa 2 copmaniem kadas 30 copes, pat neskaitamas, bet pilnigi visas zemmera. 1 uz sebile vobleri parejas visas uz gumijam. Bija pat variants, kad izvelc pusi gumijas zivi nejutot sitienu. Cope ideala, tiakai ap 9-10pl. atravos nopietnu lietu! :D
6.oktobris 2012, 19:07 | links

Šodien pie Liepājas ezera piegulošajos "slepenajos grāvjos" cope lieliska. Jā, reti kad gadās kaut kas liels, bet ne jau tas ir galvenais. Kopumā pāri par 20 realizētām copēm (standarta izmērs 40-58 cm). Bet cīnītājas labas. Vēl diezgan daudz nerealizēto copju, jo pārsvarā darbošanās ar gumijzivi. Par zivju aktivitāti liecina arī 6 iznīcinātas gumijzivis (kam norautas astes, kas izlaistas caur līdaku zobu "gaļasmašīnu"). Laika apstākļi perfekti aktīvai atpūtai. Izpētītas arī jaunas vietas, kuras deva labus rezultātus. Ne asakas!!! ;)
6.oktobris 2012, 18:15 | links

Līmenis vakar bija normāls,bet tas priekš maniem 2m,es pirms brišanas skatos līmeni pilsētā,atrod kādu pietures punktu un tad nosaku vai ir vērts brist,vai nē.Man jau arī tas duļķīts labāk patīk.Ar to duļķi Liepājniekā viss atkarīgs no ūdens līmeņa,ja nav īstais,respektīvi zemāks nekā tagad,viļņi nespēj sakustināt grunti.Otrs faktors-vēja virziens.Novērots,ka viss labāk duļķojas pie R,DRvējiem,taču šie vēji ezerā paaugstina līmeni vēl vairāk.Vainīgs kopējais jūras līmenis,kas var tāds saglabāties pat visu rudeni,bet apmēram pēc mēneša duļķis parādīsies vienalga.Varbūt pat ātrāk,viss atkarīgs no gaisa temperatūras,ja tā būs zemāka.Pie šīs temp.zālei daloties ezerā izveidosies vienmērīgs duļķis
4.oktobris 2012, 21:49 | links

Par dzidrumu piekrītu, pašam tas ir mazliet dīvaini licies. Man arī kaut kā arī to duļķīti mazliet gribas, un ja uziet robežu starp duļķi un dzidrumu, tad var visādus brīnumus gaidīt...nu vismaz man tā ir pāris reizes bijis...:)
4.oktobris 2012, 19:51 | links

Vai jums nešķiet, ka šogad ezerā dzidrs ūdens, pat pēc kādiem lielākiem vējiem un viļņiem. Pagājušogad bija duļķaināks, vismaz man ķērās labāk. No kā tad būtu atkarīgs ūdens duļķainums? Vai no tā, ko upe ienes? Vai no lietusūdens no krastiem?
4.oktobris 2012, 18:52 | links

spriežot pēc vēja virziena , sākot no svetdienas, līmenim jābūt ne īpaši.
4.oktobris 2012, 12:12 | links

Šovakar biju iebridis Zuovā uz pāris st. pirms tumsas.Klusums un velreiz klusums.Strādāju ar gumiju bez svina ar diviem pretzāļniekiem sānos t.s.no Zvejas raidījuma.Strādā vilinoši.Tieši pēc saulrieta seko tāds nopietns ņēmiens,bet pārcentos ar piecirtienu,faktiski izrāvu ārā no mutes.Apskatot gumiju izskatījās kā izklapēta karbonāde,skaidrs,ka kaut kas liels.Bez vakariņām nepaliku,brienot ārā pieteicās 1,1kg,nu tā lūk...

jureks, 3.oktobris 2012, 22:48

Kā ar līmeni, tāds komfortabls vai nē?? :)
4.oktobris 2012, 11:04 | links

Sveiki, Vai Liepājā ir iespējams noīrēt laivu uz šo sestdienu. Ideālā varianta ar motoru.
4.oktobris 2012, 10:25 | links

Migla, migla..... kā tajā dziedamajā tekstā. Rīta pusē redzamība kā jau miglā un tālāk par "bedri" atļāvamies nekustēt. Barometra rādītāji zivīm arī gribējās savādāki. Taču viņas kustējās un par mānekļiem interesi izrādīja. Visas gan kāras, lai sabučo un atlaiž - saka vēl tiksimies, kad paaugšos - tad nu gan. Lai veiksmīgs oktobris !
4.oktobris 2012, 09:50 | links

Ko tad Tu gribēji seklumā, saulainā laikā un dzidrā ūdenī, tikai saulrieta beigās ir iespējamas copes. Tādu copi varj veikt 2kg līdaka, tādai jau žikļi strādā nu ļoti labi:)
3.oktobris 2012, 23:25 | links

Es gribēju teikt Zudavas līcī...D
3.oktobris 2012, 22:59 | links

Šovakar biju iebridis Zuovā uz pāris st. pirms tumsas.Klusums un velreiz klusums.Strādāju ar gumiju bez svina ar diviem pretzāļniekiem sānos t.s.no Zvejas raidījuma.Strādā vilinoši.Tieši pēc saulrieta seko tāds nopietns ņēmiens,bet pārcentos ar piecirtienu,faktiski izrāvu ārā no mutes.Apskatot gumiju izskatījās kā izklapēta karbonāde,skaidrs,ka kaut kas liels.Bez vakariņām nepaliku,brienot ārā pieteicās 1,1kg,nu tā lūk...
3.oktobris 2012, 22:48 | links

Šovakar Zudavas līcis man nebija diez ko veiksmīgs.Noķēru 2 sīcenes,1 norāvās.Bija vairākas copes uz poperi,bet tā arī neviena neuzkabinājās.Vairākas atskrēja līdz laivai,apmeta kūleni un aizlaidās.
2.oktobris 2012, 21:24 | links

Tad jau labs ekšens bijis...:)
1.oktobris 2012, 09:19 | links

Beidzot tiku pie kopja. Divas dienas ezera.Merkis kert lidakas un tikai uz dzerku.Sesdiena,7.30-9.30 ne copes,kad saka pust vejs paradijas pirmas copes kuras bija ka viegli piesitieni.plkst 11.00 pirmais labs raditajs 83cm.Turpinot skelt udeni ar lielajiem manekliem un pieaugot veja stiprumam palielinajas ari copju skaits.Vienigi pie dzerka akiem keras lidakas kuru izmers bija no 44-55cm.Piebraucot tuvak vidum paradijas dulkis,un tad sakas klondaika,zobainas sita ,pavadija lidz laivai ,taisija griezulus,respektivi izraisija loti lielu aktivitati. Ap plkst 17.00 kad vejs saka rimt pieteicas otra lielaka lidaka(uz aci garaka par 1m),bet pec neilgas cinas sai paveicas atbrivoties no akiem.Summarais rezultats,1-na liela 83cm,1-65cm,2-55cm un parejas kas tika amnestetas 12gab.Svetdiena. Lidz 13.00 1-ns snuroks,pilnais ignors.
1.oktobris 2012, 00:12 | links

Mēs pie "ābeles" bijām vakar, bet vējš visu sačakarēja, kaut trīs asarus paspējām dabūt. Pārvācāmies uz kanālu, no Libavas uz jaunā tilta pusi - dabūjām vēl 5 asarus. Šodien atkal bijām vecajā vietā, cope aizgāja uzreiz, bet dēļ biežajiem zacepiem sākām pārvietoties gar krastu uz dambīša pusi - rezultātā aptuveni 20 asari, 2 zemmēra līdaķeles un diezgan daudz nerealizētu copju. Bet izmērs šodien maziņš, lielākai labi ja grami 250 izvilka. P.S. Rīta pusē bijām slepenajos grāvjos un atkārtojās kaut kas līdzīgs pagājušogad piedzīvotajam - copju daudz, bet ar realizāciju stipri pašvaki, jo darbības amplitūda stipri ierobežota. Viens "kaut kas "aizgāja, atlocot karabīni. Noteikti būs tur jāatgriežas nedaudz vēlāk, kad nokritīsies zāles. Ne askas! ;)
29.septembris 2012, 19:38 | links

Šorīt zudovenē no 7 -12 divas 49cm (atlaistas protams) viena 61cm 1,5kg. Tas arī viss.
29.septembris 2012, 14:11 | links

Šorīt biju Flakā slavenajā vietā pie ābeles asarus vaņģot.Es laikam to lietu nepieprotu.Izvicinājos līdz spēku izsīkumam un rezultātā ļoooti maziņš asarītis.Paprovēju arī pie tilta,bet arī tur pie zivīm netiku.1asaris pie laivas norāvās un viss!Pa ceļam ezerā noķēru mazu līdaķeli.
29.septembris 2012, 12:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager