Nesanāk laika atskaitīties,bet vakar piemēram bija 9 izmēra līdakas.Šī parakstījās uz manu iemīļoto džerku.
9.decembris 2015, 19:24 | links
Šodien cope super.Biju iestūrējis uz2,5stundām.Sākums likās bezcerīgs taču pacietība dara savu.1kg;1,5kg,1,5kg un tikai nieka 30g šķīra no pers. rekorda fīšas 6,970kg,taču vienalga prieks iet pāri pa malām.....
jureks, 9.decembris 2015, 19:11
Nu jums būs autentisks STREET fishings:)
kraft, 27.novembris 2015, 17:36
Es daudz maz zinu kas man vajadzīgs un 80% arī mierīgi varu apkalpoties ineta veikalos :)Vari gan tikai aptaustīt māneklīti, spoli, kātiņu tik un tā labāk veikalā un kas tad labākas ziņas sniegs ja ne veikalnieks, par lomiem par ķeršanās vietām ja tikai svētdienas makšķernieks esi....es arī sākumā tā domāju, bet nedaudz mainīju domas...ja parādīsi ka esi nopietns klients ar kādu naudiņu un ka tomēr vēl iegriezīsies tad no tevis nenovērsīsies....un tomēr labāk atbalstīt savējos nekā citu kamikadzes.....:D
Forelpuikas, 20.novembris 2015, 21:31
Derētu kāds foršs un patīkams veikals, kurš orientētos vairāk vai mazāk uz vienu copes veidu - spinings! Kas tā jau ir pieteikoši plaša tēma! :)Nu pilnīgi vārdu no mēles norāvi :D
Varbūt... :)
Forelpuikas, 20.novembris 2015, 16:36
Vai Liepājā tāds veikals spētu pastāvēt - stipri šaubos, ja arī piedāvājums būs specifisks? Pirmkārt jau pirktspēja, tas būs noteicošais. Otrkārt, asortiments - lai veikalu piepildītu, tur tiek ieplūdināts visai nopietns rubulis, kurš īpaši nemaz neapgrozās, treškārt - Liepājā jau ir nopietns daudzums ar bodēm, katrai jau ir sava klientūra. Kā būtu jaunpienācējam, ja nav nopietnas naudīgas aizmugures, šaubos vai ir iespējas izdzīvot. Ja jāvērtē kopumā, veikalu daudz, bet to ko vajag, nav. Absurds! Liepāja jau vēl unikāla ar to, ka baigi ir izteikta tāda tukšā sezona, ja nav normālas ziemas. Lai piepildītu preci ar ziemas sortimentu, atkal vajadzīgs piķis, bet ja tās ziemas nav?! Domāju, ka vietējām bodēm savu konkurenci sastāda interneta veikali, kur ir iespējas pasūtīt specifiskās lietas, kas Liepājā diez vai atradīsies. Bet, ja man jāliek vērtējums - normāls piecinieks desmit baļļu sistēmā. Tiekties noteikti te ir uz ko, gan apkalpošanā, gan sortimentā. Par skaistu copi Liepājā! ;)
Flakais, 20.novembris 2015, 20:47
Derētu kāds foršs un patīkams veikals, kurš orientētos vairāk vai mazāk uz vienu copes veidu - spinings! Kas tā jau ir pieteikoši plaša tēma! :)
Varbūt... :)
Forelpuikas, 20.novembris 2015, 16:36