Liepājas ezers

Nesanāk laika atskaitīties,bet vakar piemēram bija 9 izmēra līdakas.Šī parakstījās uz manu iemīļoto džerku.
9.decembris 2015, 19:24 | links

Šodien cope super.Biju iestūrējis uz2,5stundām.Sākums likās bezcerīgs taču pacietība dara savu.1kg;1,5kg,1,5kg un tikai nieka 30g šķīra no pers. rekorda fīšas 6,970kg,taču vienalga prieks iet pāri pa malām.....

jureks, 9.decembris 2015, 19:11

Tev retas, bet dikti zivīgas atskaites...man jau, protams, tehniskā puse intersē - uz ko tad kroksis pavedās? Loms nu galīgi nav slikts! :)
9.decembris 2015, 19:16 | links

Šodien cope super.Biju iestūrējis uz2,5stundām.Sākums likās bezcerīgs taču pacietība dara savu.1kg;1,5kg,1,5kg un tikai nieka 30g šķīra no pers. rekorda fīšas 6,970kg,taču vienalga prieks iet pāri pa malām.....
9.decembris 2015, 19:11 | links

Nu jums būs autentisks STREET fishings:)

kraft, 27.novembris 2015, 17:36

Tas toč...strītfišings vārda tiešā nozīmē...:)
27.novembris 2015, 17:47 | links

Nu jums būs autentisks STREET fishings:)
27.novembris 2015, 17:36 | links

Iesim ciemā :)
26.novembris 2015, 13:23 | links

Sniegs, sals, auksi pirksti-cilvēku bieds, kas liek satuntuļoties siltā segā, bet mums, īstajiem un izturīgajiem copmaņiem, tas nesagādā ne mazākās problēmas-īstais copmaņa (makšķernieka) aprīkojums, siltas drēbes un mēs joprojām esam gatavi doties pie ūdeņiem, lai izceltu savu lielo lomu. Un ja arī Tevi nebiedē sals un vilina cope arī gada aukstajā laikā, tad iegriezies veikalā "Cope", kur Tevi sagaida siltas 30% atlaides visām precēm. Tāpēc nepalaid garām šo iespēju un noteikti iegriezies Rīgas ielā 19, Liepājā veikalā "Cope"!
26.novembris 2015, 00:00 | links

Šodien iebraucām pēcpusdienā, laivas bija samērā daudz, bet nu cik visur apkārt mētājām, mums tik trīs zemēri bija :)
21.novembris 2015, 20:19 | links

Es daudz maz zinu kas man vajadzīgs un 80% arī mierīgi varu apkalpoties ineta veikalos :)

Forelpuikas, 20.novembris 2015, 21:31
Vari gan tikai aptaustīt māneklīti, spoli, kātiņu tik un tā labāk veikalā un kas tad labākas ziņas sniegs ja ne veikalnieks, par lomiem par ķeršanās vietām ja tikai svētdienas makšķernieks esi....es arī sākumā tā domāju, bet nedaudz mainīju domas...ja parādīsi ka esi nopietns klients ar kādu naudiņu un ka tomēr vēl iegriezīsies tad no tevis nenovērsīsies....un tomēr labāk atbalstīt savējos nekā citu kamikadzes.....:D
20.novembris 2015, 22:13 | links

Derētu kāds foršs un patīkams veikals, kurš orientētos vairāk vai mazāk uz vienu copes veidu - spinings! Kas tā jau ir pieteikoši plaša tēma! :)
Varbūt... :)

Forelpuikas, 20.novembris 2015, 16:36

Vai Liepājā tāds veikals spētu pastāvēt - stipri šaubos, ja arī piedāvājums būs specifisks? Pirmkārt jau pirktspēja, tas būs noteicošais. Otrkārt, asortiments - lai veikalu piepildītu, tur tiek ieplūdināts visai nopietns rubulis, kurš īpaši nemaz neapgrozās, treškārt - Liepājā jau ir nopietns daudzums ar bodēm, katrai jau ir sava klientūra. Kā būtu jaunpienācējam, ja nav nopietnas naudīgas aizmugures, šaubos vai ir iespējas izdzīvot. Ja jāvērtē kopumā, veikalu daudz, bet to ko vajag, nav. Absurds! Liepāja jau vēl unikāla ar to, ka baigi ir izteikta tāda tukšā sezona, ja nav normālas ziemas. Lai piepildītu preci ar ziemas sortimentu, atkal vajadzīgs piķis, bet ja tās ziemas nav?! Domāju, ka vietējām bodēm savu konkurenci sastāda interneta veikali, kur ir iespējas pasūtīt specifiskās lietas, kas Liepājā diez vai atradīsies. Bet, ja man jāliek vērtējums - normāls piecinieks desmit baļļu sistēmā. Tiekties noteikti te ir uz ko, gan apkalpošanā, gan sortimentā. Par skaistu copi Liepājā! ;)

Flakais, 20.novembris 2015, 20:47
Nu pilnīgi vārdu no mēles norāvi :D
20.novembris 2015, 22:08 | links

Es daudz maz zinu kas man vajadzīgs un 80% arī mierīgi varu apkalpoties ineta veikalos :)
20.novembris 2015, 21:31 | links

Ir jau arī intea veikali, gan vietējie, gan ārzemju.
20.novembris 2015, 21:04 | links

... Ne asakas! :)
20.novembris 2015, 20:50 | links

Derētu kāds foršs un patīkams veikals, kurš orientētos vairāk vai mazāk uz vienu copes veidu - spinings! Kas tā jau ir pieteikoši plaša tēma! :)

Forelpuikas, 20.novembris 2015, 16:36

Vai Liepājā tāds veikals spētu pastāvēt - stipri šaubos, ja arī piedāvājums būs specifisks? Pirmkārt jau pirktspēja, tas būs noteicošais. Otrkārt, asortiments - lai veikalu piepildītu, tur tiek ieplūdināts visai nopietns rubulis, kurš īpaši nemaz neapgrozās, treškārt - Liepājā jau ir nopietns daudzums ar bodēm, katrai jau ir sava klientūra. Kā būtu jaunpienācējam, ja nav nopietnas naudīgas aizmugures, šaubos vai ir iespējas izdzīvot. Ja jāvērtē kopumā, veikalu daudz, bet to ko vajag, nav. Absurds! Liepāja jau vēl unikāla ar to, ka baigi ir izteikta tāda tukšā sezona, ja nav normālas ziemas. Lai piepildītu preci ar ziemas sortimentu, atkal vajadzīgs piķis, bet ja tās ziemas nav?! Domāju, ka vietējām bodēm savu konkurenci sastāda interneta veikali, kur ir iespējas pasūtīt specifiskās lietas, kas Liepājā diez vai atradīsies. Bet, ja man jāliek vērtējums - normāls piecinieks desmit baļļu sistēmā. Tiekties noteikti te ir uz ko, gan apkalpošanā, gan sortimentā. Par skaistu copi Liepājā! ;)
20.novembris 2015, 20:47 | links

20.novembris 2015, 16:36 | links

Noteikti ir uz ko tiekties!!!
Tas ir ļoti diskutabls jautājums, jo katrs mēra pēc saviem kritērijiem (copes veids, sortiments, maksātspēja un protams arī apkalpošanas kultūra un piedāvājamās preces pielietojuma pārzināšana).
Ir veikali, kas ir nelieli, bet samērā interesanti, taču atrodas grūti piebraucamā vietā (piem.1905.gada ielā), tas ierobežo piekļuvi šim veikalam, lai gan sortiments vismaz mani uzrunā.
Mūsu Liepājas veikali ir tālu no vēlamā, taču patreiz ir jāizlīdzās ar to kas ir, katrai gumijas zivij vai āķim uz Rīgu pakaļ nebrauksi. Nesaku, ka tur viss ir perfekti, taču izvēle un piedāvājums ir lielāks.
Varbūt mums pašiem ir jābūt aktīvākiem un jāinformē par savām interesēm un vajadzībām, jo visu veikals fiziski nevar ielikt plauktā!!! Varbūt atradīsim dzirdīgas ausis un atsaucīgus tirgotājus.
20.novembris 2015, 16:11 | links

Vai tevi, tevi un tevi arī apmierina Liepājas copes lietu veikalu piēdāvātās preces, pakalpojumi un visbeidzot arī apkalpošanas serviss? :)
20.novembris 2015, 15:02 | links

Biju vakar ieskrējis garāmbraucot Copes Lietu veikalā un šādus tādus nieciņus iegādājos. Makšķerkātu sortiments kaut kāds ir iegādājams, bet no mānekļiem diez kas nav.
Cilvēku praktiski veikalā nebija, tā kā pagaidām interese neliela.
Iebrauc arī tu, varbūt ko acij un sirdij tīkamu atrodi.
20.novembris 2015, 11:09 | links

Šodien veikalā "Cope", kas uz Rīgas ielas 19 esot 30% atlaide visam!!!

Flakais, 19.novembris 2015, 14:34

Tā ir!
19.novembris 2015, 21:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager