Liepājas ezers

Šodien veikalā "Cope", kas uz Rīgas ielas 19 esot 30% atlaide visam!!!
19.novembris 2015, 14:34 | links

Vakar no rīta divatā ieskrējām Liepājniekā uz zaļsvārcēm no Reiņu gala.
Sākums nelikās diezko cerīgs, jo pirmais zemmērs pieteicās plkst.9.15. Bet tad jau maisam gals bija vaļā un necik ilgā laikā divas mēru līdakas man bija jau laivā. Kolēģim gan diezko neveicās, jo ilgu laiku nebija ne copes, pat neskatoties uz aktīvu vizuļu arsenāla nomaiņu.
Viennozīmīgi labi strādāja El Classico gumija uz ko arī tika izvilktas visas četras tā rīta līdakas (man trīs, kolēģim viena). Protams neiztika arī bez intensīvām copēm un zemmēriem. Lielākā līdaka dzīvsvarā bija 3,08kg. Interesanti ir tas, ka 6-ām no 7-ām pēdējām noķertām līdakām pilns vēders ar ikriem. Tā ir kāda anomālija vai kā?
Ūdens līmenis ceļas un ūdens zāles ir praktiski nokritušas, ja neuznāks strauji sals, domāju, ka vēl varētu izdoties pāris rezultatīvas copes.
Ne asakas!
19.novembris 2015, 13:12 | links

Dzeltenmells ar sarkano galu :D

Forelpuikas, 16.novembris 2015, 21:55

Galam obligāti jābūt sarkanam, savādāk līdakas nepavedas uz to...:D
16.novembris 2015, 22:00 | links

Dzeltenmells ar sarkano galu :D
16.novembris 2015, 21:55 | links

Kas ir šī Liepajas ezera El Classico gumija? :D

Forelpuikas, 16.novembris 2015, 21:19

Patin bildi atpakaļ te pat forumā...uz 1.maiju...tur būs pikčers ar šo gummi...:)
16.novembris 2015, 21:32 | links

Kas ir šī Liepajas ezera El Classico gumija? :D
16.novembris 2015, 21:19 | links

Piektdien, 13. novembrī ar tēvu divatā no rīta iebraucām Liepājas ezerā no Reiņu laivu bāzes līdaku medībās. Rīts bija samērā kluss no zaļsvārcēm kaut arī ceturtdienas rītā tajās pašās vietās nevarēja spēt atbrīvot zemmēra līdacēnus no āķa. Tad Diāna parādīja savu veiksmes vaigu un neilgā laika periodā trīs skaistas līdakas bija man jau laivā (2,5; 1,9 un 1,2 kg). Nostrādāja El Classiko gumija un Strike Pro vobleris. Kādu brīdi neveiksmīgi mētājot mānekļus un neko vairāk par zemmēriem neizvelkot tika pieņemts lēmums mainīt dislokācijas vietu. Tad nu pabira zemmēri kā no pārpilnības raga, taču pa brīdim kāds mēra līdacēns arī trāpījās. DR vējam pūšot Liepājas virzienā tuvāk Maiļragam copes apsīka un nācās atgriezties pārbaudītās copes vietās.
Dienas rezultāts manuprāt labs (man četras smukas līdakas, tēvam - trīs) ar kopējo svaru virs 10 kg, vesels lērums amnestēti zemmēri un neskaitāmas copes un uznācieni.
Ne asakas un tiekamies pie ūdeņiem, kamēr ziema nav pārsteigusi mūs!
16.novembris 2015, 15:57 | links

Labvakar! kur pārējās atskaites? Laivas šodien ezerā kā biezs! Mums uz 2iem 2 mēri laivā + pāris līdakbērni. No rudens trofejas ne miņas! tas no 14iem līdz 17iem

klibaisLV, 15.novembris 2015, 21:00

no 11iem-16iem tikai 2as līdaciņas, viena no tām pat nemērs. Vakar kaut kas viņām nepatika..
16.novembris 2015, 14:02 | links

Labvakar! kur pārējās atskaites? Laivas šodien ezerā kā biezs! Mums uz 2iem 2 mēri laivā + pāris līdakbērni. No rudens trofejas ne miņas! tas no 14iem līdz 17iem

klibaisLV, 15.novembris 2015, 21:00
Nebija tā ka pūtiena laikā visus čupā sapūta? ...krastā jau labi varēja izlīt... noteikti ezerā vēl izpūta arī normāli ka tagad ar karstu balzāmu jāatiet...:))
15.novembris 2015, 21:24 | links

15.novembris 2015, 21:00 | links

Šodien ezerā uz trijiem cilvēkiem (copējām no kajaka un kanoe) divas smukas līdaciņas (katra aptuveni 3,5 kg vērtē), strēķītis ar mēriņiem un ļoti daudz zemmēru. Ļoti labi nostrādāja Liepājnieka "el clasico" gumija, bet arī citi mānekļi bija līdakai pa prātam. Ne asakas! ;)

Flakais, 15.novembris 2015, 18:38

Apsveicu! Kurā Liepājnieka galā dzīvo tik atsaucīgas līdakas ka pat tukšā copes dienā salec laivā? Vobleris arī tika mēģināts?

U-dens, 15.novembris 2015, 18:57

Ezera D gals. Strādāja vēl slaideri, Joco Shaker gumijas dažādi izmēri. Provēju uz virsminiekiem - tie gan klusēja.:)

Flakais, 15.novembris 2015, 19:15
Tad jau jābūt labam līmenim D-galā, pāris nedēļas atpakaļ džerkus liku tad pie niedrēm vēl labi izbagarēju, tad gan virsminieki strādāja kur kopējais dziļums~30cm :)
15.novembris 2015, 20:27 | links

Šodien ezerā uz trijiem cilvēkiem (copējām no kajaka un kanoe) divas smukas līdaciņas (katra aptuveni 3,5 kg vērtē), strēķītis ar mēriņiem un ļoti daudz zemmēru. Ļoti labi nostrādāja Liepājnieka "el clasico" gumija, bet arī citi mānekļi bija līdakai pa prātam. Ne asakas! ;)

Apsveicu! Kurā Liepājnieka galā dzīvo tik atsaucīgas līdakas ka pat tukšā copes dienā salec laivā? Vobleris arī tika mēģināts?

U-dens, 15.novembris 2015, 18:57

Ezera D gals. Strādāja vēl slaideri, Joco Shaker gumijas dažādi izmēri. Provēju uz virsminiekiem - tie gan klusēja.:)
15.novembris 2015, 19:15 | links

15.novembris 2015, 18:57 | links

Šorīt pašiverēju pa ezeru,bet neko labi man tur negāja.Viens zemmērs pie laivas norāvās un viena tālumā notirinājās.
Uz brīdi iebraucu Pērkonītē.Tur uz MJ kādu asarīti izmānīt var,bet pārsvarā sīki.Daži lielākie ap 200g.

krakskis, 15.novembris 2015,

13:33

Man šodien tas pats Bārtā...bet par cik esmu iesācējs uz MJ tad domāju ka nav slikti, ja Flakais kādu meistarstiķi vēl parādīs tad būs ar kaut ko labāku padalīties...:)

U-dens, 15.novembris 2015, 18:43

Tu piesakies uz privātstundām?! :D
15.novembris 2015, 18:56 | links

Šorīt pašiverēju pa ezeru,bet neko labi man tur negāja.Viens zemmērs pie laivas norāvās un viena tālumā notirinājās.
Uz brīdi iebraucu Pērkonītē.Tur uz MJ kādu asarīti izmānīt var,bet pārsvarā sīki.Daži lielākie ap 200g.

krakskis, 15.novembris 2015, 13:33

Man šodien tas pats Bārtā...bet par cik esmu iesācējs uz MJ tad domāju ka nav slikti, ja Flakais kādu meistarstiķi vēl parādīs tad būs ar kaut ko labāku padalīties...:)
15.novembris 2015, 18:43 | links

15.novembris 2015, 18:38 | links

15.novembris 2015, 13:33 | links

šodien biju...tikai laika un citu apstākļu dēļ no krasta no 11.00 līdz tumsai ar džigu 2 mazi asarīši c&r un vēl pāris piesitieni....satiku vienu makšķernieku...vispār neviena cope uz līdakām. Runa iet par vietām no dzelzceļu tilta, golodova dambis un krasts aiz golodova dambja....
14.novembris 2015, 17:21 | links

Rīt jāpaskatās kas ezerā notiek...visi aktīvi zaļās velkot ārā....

U-dens, 13.novembris 2015, 22:04

Pats neesmu bijis, bet kolēģim cope piektdien izdevusies...zaļās grib ēst...:)
14.novembris 2015, 03:06 | links

Rīt jāpaskatās kas ezerā notiek...visi aktīvi zaļās velkot ārā....
13.novembris 2015, 22:04 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager