29.maijs 2022, 14:26 | links
RaimisD [27.05.22]: Willy [16:45]: Re kas man!:)Peto uzmetīs lūpu un pārstās ķert :)))Aga!;)...rūpējos lai Peto vieglāk!
Willy [27.05.22]: Re kas man!:)Peto uzmetīs lūpu un pārstās ķert :)))
ralflauren [19:18]: Šausmas.., bet pēc visiem negadijumiem var pēc tam pasmiet..Neraudi!man kkad atlauza garažu un aiznesa astoņus karpu kātus,kasti ar visiem pribambasiem,busam ratu komplektu utt...
Willy, 26.maijs 2022, 19:51
whoops [26.05.22]: Pēc nozagtiem karpu kātiem Willy saprata, ka nav vērts atgriezties karpu copē un kļuva par līdaku pavēlnieku. :DMan arī garaža ir izgaismotā pagalmā!...
Mums privātmājā šitā gumijas laivu nospēra.
ralflauren [26.05.22]: Šausmas.., bet pēc visiem negadijumiem var pēc tam pasmiet..Neraudi!man kkad atlauza garažu un aiznesa astoņus karpu kātus,kasti ar visiem pribambasiem,busam ratu komplektu utt...
ralflauren [26.05.22]: Vakar piespiedu sevi aizbraukt uz vakara copi(19.30-22.00), nu manā copes pieredzē nekā nav bijis vakarā laba, mierīgi mētāju BB, līdz brīdim, kad atvēzējos( lielais pig shad paiet zem ūdens) un kāts ar inerci māneklim līdzi, izslīdēja no slapjajām rokām un ar galiem viss sets, noslīka viens un divi. Kādam vēl ir tā gadijies?:(Izskaku līdzjūtību par zaudēto stafu :((. Sūdi notiek.
ralflauren [26.05.22]: Vakar piespiedu sevi aizbraukt uz vakara copi(19.30-22.00), nu manā copes pieredzē nekā nav bijis vakarā laba, mierīgi mētāju BB, līdz brīdim, kad atvēzējos( lielais pig shad paiet zem ūdens) un kāts ar inerci māneklim līdzi, izslīdēja no slapjajām rokām un ar galiem viss sets, noslīka viens un divi. Kādam vēl ir tā gadijies?:(
Vakar piespiedu sevi aizbraukt uz vakara copi(19.30-22.00), nu manā copes pieredzē nekā nav bijis vakarā laba, mierīgi mētāju BB, līdz brīdim, kad atvēzējos( lielais pig shad paiet zem ūdens) un kāts ar inerci māneklim līdzi, izslīdēja no slapjajām rokām un ar galiem viss sets, noslīka viens un divi. Kādam vēl ir tā gadijies?:(
ralflauren, 26.maijs 2022, 07:14
Willy [21.05.22]: Davis-Di [Vakar]: Vasarā uz bb klusāks būs!mēģināšu,tad jau redzēs,bet tas ka mazos nemētāšu ir skaidrs!...drīz žani varēs velcēt!:)Briedi arī uz velcīti noķēri? Vai šis uz BB uzsēdās?
Willy, 21.maijs 2022, 19:43
Tev būtu pieraksti jāveic vieta un laiks, tur pie gātes zivis kustās un iznāk uz barošanos konkrētās vietās un +/- laikos.
Manā skatījumā tie nav spoti kur viņa sēž visu laiku un vasarā kad karsts protams tie iznācieni var būt īsāki.
Žanim šogad vajadzētu jūnija pirmās nedēļas dot iespēju atpūsties un ļaut pabeigt sargāt nārsta vietas, jo uz nārstu aizgāja stipri vēlāk, kā citus gadus un jūnija sakumā visdrīzākais būs vēl nosacītos seklumos uz ligzdām.
Bet tie kas klapēs, saklapēs jo žanis būs nikns uz ligzdām.Es Tevi sadzirdēju!;)pirmsnārsts svēta lieta!
...ne visi uzskata,ka daru pareizi,bet es katru zivi esmu noķēris pat bez eholota...un sestdienās pirtī pie alus kausa atceros katru copi!:)
Davis-Di [21.05.22]: Vasarā uz bb klusāks būs!mēģināšu,tad jau redzēs,bet tas ka mazos nemētāšu ir skaidrs!...drīz žani varēs velcēt!:)
Tev būtu pieraksti jāveic vieta un laiks, tur pie gātes zivis kustās un iznāk uz barošanos konkrētās vietās un +/- laikos.
Manā skatījumā tie nav spoti kur viņa sēž visu laiku un vasarā kad karsts protams tie iznācieni var būt īsāki.
Žanim šogad vajadzētu jūnija pirmās nedēļas dot iespēju atpūsties un ļaut pabeigt sargāt nārsta vietas, jo uz nārstu aizgāja stipri vēlāk, kā citus gadus un jūnija sakumā visdrīzākais būs vēl nosacītos seklumos uz ligzdām.
Bet tie kas klapēs, saklapēs jo žanis būs nikns uz ligzdām.
Vasarā uz bb klusāks būs!mēģināšu,tad jau redzēs,bet tas ka mazos nemētāšu ir skaidrs!...drīz žani varēs velcēt!:)