UJ, savulaik Gaujā - paņem teleskopu, galā sardziņš, paliela mormene, tā tikai mazzivis varēja valkāt. Reizēm arī kāds breksēns trāpījās :)
25.februāris 2020, 16:15 | links
daddy_j [25.02.20]: Ja uz špinu, tad es ietu uz asariem un atvadas sistēmu, mazu zivtiņu gumijas. Bet tiešām mazu, 1.5 - 2.5 c. Vai kādus vēžveidīgos gumijas izstrādājumus. Vēl zandarts, bet tur jau jāzin vietas, kur šis pie krasta ir.Iespējams. Nav bijusi prakse no krasta ar mormišku, tā īsti neiztēlojos arī kā to darīt.
Abavnieks, 24.februāris 2020, 12:05
Nu nez, radi, draugi šoziem uz atvadām un mikro- mēģināja, visiem apaļa 0. Un loģiski - ziema ārā. Ziemas (februāra) asars ņem uz mazmazītiņu mormišku, nevis bļitku vai gumiju :)
Ja uz špinu, tad es ietu uz asariem un atvadas sistēmu, mazu zivtiņu gumijas. Bet tiešām mazu, 1.5 - 2.5 c. Vai kādus vēžveidīgos gumijas izstrādājumus. Vēl zandarts, bet tur jau jāzin vietas, kur šis pie krasta ir.
Abavnieks, 24.februāris 2020, 12:05
Abavnieks [24.02.20]: oleksis [9m]: Abavnieks [3m]: oleksis [1m]: Abavnieks [27m]: oleksis [32m]: Sveiki! Kāds ir bijis Lielupē? Interesē tuvāk jūrai no krasta. Ir ko darīt un kā ķert?Atkarīgs uz ko. Sestdien ūdens lejtecē bija ļoti augsts. Svētdien domāju nolaist uz pāris h, bet paskatījos, ka ūdens vēl par 75cm augšā, nemēģināju.Nu ja saņemos rīt aiziet, uz ko un kā ieteiktu makšķerēt?Spinings vai baltās?Esmu iesācējs. Rīki ir bet ko lietot sajēgas nav.Ja uz špinu, tad es ietu uz asariem un atvadas sistēmu, mazu zivtiņu gumijas. Bet tiešām mazu, 1.5 - 2.5 c. Vai kādus vēžveidīgos gumijas izstrādājumus. Vēl zandarts, bet tur jau jāzin vietas, kur šis pie krasta ir.Paldies.
Ja uz grunteni, fīderi tad jau skaties, kur kāds sēdējis, manuprāt tā vieglāk iesākumā saprast kas un kā. Parasti jau arī kaut kas trāpas uz dabīgo ēsmu. Jārēķinās tik ka ūdens liels, respektīvi svini, barotavas puslīdz atbilstošas.
Mēģināt vienmēr vērts, lai veicas
oleksis [24.02.20]: Abavnieks [3m]: oleksis [1m]: Abavnieks [27m]: oleksis [32m]: Sveiki! Kāds ir bijis Lielupē? Interesē tuvāk jūrai no krasta. Ir ko darīt un kā ķert?Atkarīgs uz ko. Sestdien ūdens lejtecē bija ļoti augsts. Svētdien domāju nolaist uz pāris h, bet paskatījos, ka ūdens vēl par 75cm augšā, nemēģināju.Nu ja saņemos rīt aiziet, uz ko un kā ieteiktu makšķerēt?Spinings vai baltās?Esmu iesācējs. Rīki ir bet ko lietot sajēgas nav.Ja uz špinu, tad es ietu uz asariem un atvadas sistēmu, mazu zivtiņu gumijas. Bet tiešām mazu, 1.5 - 2.5 c. Vai kādus vēžveidīgos gumijas izstrādājumus. Vēl zandarts, bet tur jau jāzin vietas, kur šis pie krasta ir.
Abavnieks [24.02.20]: oleksis [1m]: Abavnieks [27m]: oleksis [32m]: Sveiki! Kāds ir bijis Lielupē? Interesē tuvāk jūrai no krasta. Ir ko darīt un kā ķert?Atkarīgs uz ko. Sestdien ūdens lejtecē bija ļoti augsts. Svētdien domāju nolaist uz pāris h, bet paskatījos, ka ūdens vēl par 75cm augšā, nemēģināju.Nu ja saņemos rīt aiziet, uz ko un kā ieteiktu makšķerēt?Spinings vai baltās?Esmu iesācējs. Rīki ir bet ko lietot sajēgas nav.
oleksis [24.02.20]: Abavnieks [27m]: oleksis [32m]: Sveiki! Kāds ir bijis Lielupē? Interesē tuvāk jūrai no krasta. Ir ko darīt un kā ķert?Atkarīgs uz ko. Sestdien ūdens lejtecē bija ļoti augsts. Svētdien domāju nolaist uz pāris h, bet paskatījos, ka ūdens vēl par 75cm augšā, nemēģināju.Nu ja saņemos rīt aiziet, uz ko un kā ieteiktu makšķerēt?Spinings vai baltās?
Abavnieks [24.02.20]: oleksis [32m]: Sveiki! Kāds ir bijis Lielupē? Interesē tuvāk jūrai no krasta. Ir ko darīt un kā ķert?Atkarīgs uz ko. Sestdien ūdens lejtecē bija ļoti augsts. Svētdien domāju nolaist uz pāris h, bet paskatījos, ka ūdens vēl par 75cm augšā, nemēģināju.Nu ja saņemos rīt aiziet, uz ko un kā ieteiktu makšķerēt?
Abavnieks [24.02.20]: oleksis [9m]: Sveiki! Kāds ir bijis Lielupē? Interesē tuvāk jūrai no krasta. Ir ko darīt un kā ķert?Atkarīgs uz ko. Sestdien ūdens lejtecē bija ļoti augsts. Svētdien domāju nolaist uz pāris h, bet paskatījos, ka ūdens vēl par 75cm augšā, nemēģināju.Tad tu beigās nenolaidi.?
oleksis [24.02.20]: Sveiki! Kāds ir bijis Lielupē? Interesē tuvāk jūrai no krasta. Ir ko darīt un kā ķert?Atkarīgs uz ko. Sestdien ūdens lejtecē bija ļoti augsts. Svētdien domāju nolaist uz pāris h, bet paskatījos, ka ūdens vēl par 75cm augšā, nemēģināju.
Labrīt kā ar vēdzelēm lielupē?
shamanis, 21.februāris 2020, 07:03
apelsins [20.02.20]: willijs [Vakar]: Mans mérs no 50.sãkas... Un arí tad tã šaubígi skatos)))Runã ka vislabãkais esot kuilis, cúkas vírs! Kã ieliek tã devini gabali!)))
Patiesíba ir tur laukã)))Nu,Willij, tagad tev piekrītu un respektēju, protams, ja nav kā pie kases!
willijs [20.02.20]: cope88 [18:13]: willijs [17:02]: cope88 [16:52]: Līdaku liegums ir no 1.marta!Ta arī izskatās, ka Tev vienalga! Vienīgais, kas šeit par šo tēmu cepies, bet saki, ka vienalga!:)))
Lielie dabasdraugi var viņām likt mieru kaut no 1.janvāra. Tā ir katra paša izvēle! Tikai nevajag te citus mācīt vai noriet par to, ka šodien tiek ķertas līdakas! Ja ir vēlēšanās, tad vēl nedēļu viss notiek!Atslãbstam! Tã mierígi ja? Manis péc zvetéjat kaut cauru gadu!
Stulbums neãrstéjas! Tas ir iedzimts.)))Bet tu tomēr pamēģini un paārstējies! Bet, ja nevēlies vai neārstējams, tad vismaz ar šo slimību neuzmācies citiem! Ej deputātos un maini noteikumus, bet ja nē, tad atslābsti!Ne Tev spriest)))
Ej vien skaldi savas normas...
Man pie D... Noteikumi)))
Man tie sen ir savi! Ko darat Jús? Vienalga.
willijs [20.02.20]: Mans mérs no 50.sãkas... Un arí tad tã šaubígi skatos)))Nu,Willij, tagad tev piekrītu un respektēju, protams, ja nav kā pie kases!
Patiesíba ir tur laukã)))