whoops! Tā nav novēlota informācija. Jelgavas novada saistošie noteikumi stājās spēkā pagājušā gada 26.aprīlī un Nolikuma darbības gala termiņš ir 25.04.2028. Cik redzams, pagaidām tur nekas nav mainījies.
11.janvāris 2024, 20:01 | links
ngk [11.jan]: Āķabrāļi! Esiet aktīvi, parakstieties par šo mums tik svarīgo iniciatīvu! Sakausim beidzot reizi par visām reizēm tīkleniekus! Daugavas grīvai un Buļļupei jābūt tīrai no tīkliem, tad arī varēsim cerēt uz zivīm mūsu lomos, ja tās pa ceļam nenosmels tīkli un murdi.Pats nobalsoju un piecus cilvēkus kuri nav copmaņi pierunāju un tas tikai sākums☝️
https://manabalss.lv/aizliegt-tiklu-zvejniecibu-daugava-bulupe-un-kisezera/show
basks, 11.janvāris 2024, 15:54
Tava balsošana diezvai ko mainīs. Tīkli sen jau aizliegti, bet maliķiem tavas domas neinteresē.
Āķabrāļi! Esiet aktīvi, parakstieties par šo mums tik svarīgo iniciatīvu! Sakausim beidzot reizi par visām reizēm tīkleniekus! Daugavas grīvai un Buļļupei jābūt tīrai no tīkliem, tad arī varēsim cerēt uz zivīm mūsu lomos, ja tās pa ceļam nenosmels tīkli un murdi.
https://manabalss.lv/aizliegt-tiklu-zvejniecibu-daugava-bulupe-un-kisezera/show
basks, 11.janvāris 2024, 15:54
Smēlās idejas no Kūldīgas laikam? A kas mums parastiem makšķerniekiem būs par tiem 9 eiro? Normāli piebraukšana pie upes, stāvlaukumi, iztīrīti krasti?
whoops, 11.janvāris 2024, 15:22
Rimants54 [11:53]: JaunumiKas tur jauns rakstīts?
KristapsS, 11.janvāris 2024, 14:54
Zb ziema!:(
Willy, 2.janvāris 2024, 19:34
Willy [2.jan]: ... Raimīt! ar pacietību viss ir ok!tas Tu bez gadžetiem nevari 10min.pakaļu pasaldēt!;)):)))) tas jā
svens76 [23m]: Willy [16m]: svens76 [9m]: Willy [7m]: svens76 [33m]: Willy [19:34]: Zb ziema!:(sāc tak copēt no ledus:)Man tas asars nah nav vajadzīgs:)))
... Raimīt! ar pacietību viss ir ok!tas Tu bez gadžetiem nevari 10min.pakaļu pasaldēt!;))man ar tā store nah nav vajadzīga:) ļoti negaršo viņa, kopš vienreiz pàrrijos stores šasliku tagad alerģija uz to garšu:)Tu nemāki pagatavot!;))...šašlikam tak aunu vajag!:)es toč pats negatavoju, kkāds ūberkrutais pavārs. ļoti gardi bija, bet pārrijosKūpināta uz oglēm labs!:)
Willy, 2.janvāris 2024, 22:53
Willy [2.jan]: svens76 [20m]: Willy [16m]: svens76 [9m]: Willy [7m]: svens76 [33m]: Willy [19:34]: Zb ziema!:(sāc tak copēt no ledus:)Man tas asars nah nav vajadzīgs:)))labāk ēdu zandartu.stori toč ne:)
... Raimīt! ar pacietību viss ir ok!tas Tu bez gadžetiem nevari 10min.pakaļu pasaldēt!;))man ar tā store nah nav vajadzīga:) ļoti negaršo viņa, kopš vienreiz pàrrijos stores šasliku tagad alerģija uz to garšu:)Tu nemāki pagatavot!;))...šašlikam tak aunu vajag!:)es toč pats negatavoju, kkāds ūberkrutais pavārs. ļoti gardi bija, bet pārrijosKūpināta uz oglēm labs!:)
svens76 [2.jan]: Willy [16m]: svens76 [9m]: Willy [7m]: svens76 [33m]: Willy [19:34]: Zb ziema!:(sāc tak copēt no ledus:)Man tas asars nah nav vajadzīgs:)))Kūpināta uz oglēm labs!:)
... Raimīt! ar pacietību viss ir ok!tas Tu bez gadžetiem nevari 10min.pakaļu pasaldēt!;))man ar tā store nah nav vajadzīga:) ļoti negaršo viņa, kopš vienreiz pàrrijos stores šasliku tagad alerģija uz to garšu:)Tu nemāki pagatavot!;))...šašlikam tak aunu vajag!:)es toč pats negatavoju, kkāds ūberkrutais pavārs. ļoti gardi bija, bet pārrijos
Willy [2.jan]: svens76 [9m]: Willy [7m]: svens76 [33m]: Willy [19:34]: Zb ziema!:(sāc tak copēt no ledus:)Man tas asars nah nav vajadzīgs:)))es toč pats negatavoju, kkāds ūberkrutais pavārs. ļoti gardi bija, bet pārrijos
... Raimīt! ar pacietību viss ir ok!tas Tu bez gadžetiem nevari 10min.pakaļu pasaldēt!;))man ar tā store nah nav vajadzīga:) ļoti negaršo viņa, kopš vienreiz pàrrijos stores šasliku tagad alerģija uz to garšu:)Tu nemāki pagatavot!;))...šašlikam tak aunu vajag!:)