4 .04 vakars lielupe pa kreisi no VFS 2 mēra vimbas un kādas 15 zemmēra - tas uz diviem
5.aprīlis 2017, 11:20 | links
veco zēn:)bez obid!
nestāsti ihtiologam ar 25 gadu stāžu, kas ir kas:)
Par to ka 10 paņemtas ir dabai nekaitīgāk nekā 70 dienu mocītas sadokā un atlaistas!
Bet...veco zēn, izņemot TV redzēto, bieži dabā esi kaut ko tādu redzējis, ka dienas loms(70vimbas) tiek pēc copes atlaistas?! Nu tā godīgi:)
Viedais777, 3.aprīlis 2017, 14:35
Puikiņi!Neraustiet runci aiz ūsām!Es ķeru vimbas vairāk kā 40gadus,varu teikt,ka mazāk to nepaliek,neskatoties uz to ka tās ķer uz nebēdu...Šī glupā "norma"rada tikai lieku ažiotāžu,mērīšanos ar krāniņiem utt. Ja būtu kā pie igauņiem,tad katrs regulētu savu kvotu pats,protams,tie kas ķer andelei tāpat ķers maisu...Un tie bāleliņi kas plātās ar "atlaišanu" ir lielākie dabas ienaidnieki,labāk paņem 10 nekā samoki un sastreso 70. Vimba ir delikāta zivs,nav tāda necaursitama kā karpa.Gribat ķert un atlaist-stājaties karpistos....
Arvids8, 3.aprīlis 2017, 14:19
Esmu bijis arī reidos ar inspektoriem un policiju!Tā ka zinu, ko runāju!
Jā, un man nav vienalga kas notiek pie ūdens!
Un tā bija uzruna tiem kam vēl ir sirdsapziņa, nevis kādam, kas jūtas aizskarts un aizvainots, jo starp rindām nosaukts par maliķi
Viedais777, 3.aprīlis 2017, 10:47
Nebija runa par tiem, ka ķer un spēj atlaist! Tādu vīru priekšā cepure nost...:)
BET.....Aizbrauciet pie Teteles un apskatieties, cik daudz tur esošo atlaiž noķertās zivis! Lielākā daļa tramīgi apkārt lūrēdama regulāri stiepj maisiņus uz autiņiem un atgriežas copēt!
Viedais777, 3.aprīlis 2017, 10:30