Lielupe

šodien braucot pāri staļģenes tiltam man liekas ka krastos kaija ir grūti atrast vietu kur nokārtoties lai netrāpītu kādam kurš sēž pie upes - mašīnas visas malās un veči pilns!!! un zivis arī velk
līdzīga aina ap kalnciemu arī - veči visās vietās sēž
15.aprīlis 2016, 12:00 | links

Sveiks visiem, tagad vietai nav nozimes, vimba stav daudzas vietas, ka siena, no augšas līdz dibenam, jaker uz feedera, esmai ari nav nozimes, jus varat sedēt kaut uz karaliskam garnelem, kaut uz melniem ikriem, bet ja jus sedisiet ar parasto grunteni, tad jums ari nebūs nekā, )))) tieva pavadińa 0,12 0,14 , metrs pusotra, laba barība, un prasme stradat ar feederi, tad jums zivs būs vienmēr un visūr. Un nevajag man te par vietu runāt,
Ir labs teiciens ,,,evomu tancoru , jaica mešajut...
14.aprīlis 2016, 22:16 | links

Man patīk ja noķer 20 kilo reizi gada un uz tevis kliedz ka redz tu esi gaļenieks, kamēr vieni ķer kā jau rakstīja piepielnīšanai, tas ir normas lietās. Viena lieta ir ka man tās zivis apēd paši ģimenes locekļi otra lieta ir kad tu tās tirgo. Taisnības nekādas. Lai tad labāk kotrolē nevis tos kas atbrauc 100 km vienreiz gadā un noķer drusku vairak kā noteikts, bet tos kas ķer simtiem un veido uz tā biznesu.
14.aprīlis 2016, 17:05 | links

Viens bauskas mohikānis lielījās ka svētdien izvilcis 50 gab - sieva spējusi tik stiep uz mājām turpat pie upes, kopumā esot jau ap 300gab izvilcis. Kūpina un tirgo savā kundēm - lielākās pa 2 juriki mazākās pa 1,5 ....

cik no visa šitā taisnība cik dir*ana nezinu ... bet nav dūmu bez uguns ....

MuskyOscarz, 14.aprīlis 2016, 10:25

Taisnība ir. Daudzi vietējie tādā veidā piepelnās.
14.aprīlis 2016, 13:28 | links

Nu nedeelju atpakal.. Tam vairs neticu:) pagajsnedeel pie upes kciemaa bijam 14.00 un vecis no riita bija 12 gab dabuujis. Mees visi kas pec tam atbraucaam uz 5 cilvekiem 1 zivi redzeejaam:) taa ka mainaas viss pa stundaam:)

Chaky, 14.aprīlis 2016, 10:26

kāda nedēļa - četras dienas ;) apaļo kā vid ierēdnis :D :D :D

no kalnciema braucu vakar - standarta vietas praktiski visas bija aizņemtas un pat valgundes pusē uz laipām sēdēja mohikāņi ...
par svētdienu vispār kopumā dzirdēju ka razdača bijusi daudzās vietās sākot no kalnciema līdz pat skaistkalnei ...
14.aprīlis 2016, 10:29 | links

Nu nedeelju atpakal.. Tam vairs neticu:) pagajsnedeel pie upes kciemaa bijam 14.00 un vecis no riita bija 12 gab dabuujis. Mees visi kas pec tam atbraucaam uz 5 cilvekiem 1 zivi redzeejaam:) taa ka mainaas viss pa stundaam:)
14.aprīlis 2016, 10:26 | links

Viens bauskas mohikānis lielījās ka svētdien izvilcis 50 gab - sieva spējusi tik stiep uz mājām turpat pie upes, kopumā esot jau ap 300gab izvilcis. Kūpina un tirgo savā kundēm - lielākās pa 2 juriki mazākās pa 1,5 ....

cik no visa šitā taisnība cik dir*ana nezinu ... bet nav dūmu bez uguns ....

par tām vietām un mantošanu piekrītu - braucot uz jelgavu no kalnciema krasti pilni ar večiem un liekas stāv rindā, lai sagaidītu, kad kādam beigsies ēsma vai ķeseles kur likt zivis ...
14.aprīlis 2016, 10:25 | links

Gan jau ari modris 13 aplauziisies:) citus gadus man tik sudigi nav bijis. Pec shitaas neziemas biki nojucis man teemeklis uz vietaam...
Agraak bija skaidrs kad aizgaaja no jelgavas tad skaidrs ka jakjer augstaak, bauska un memele. A tagad isti nav ponja uz kuru posmu rauties..

Chaky, 13.aprīlis 2016, 23:59

Dodies vien uz Bauskas B zonu un varēsi skaldīt nenoguris. Kolēģis sestdien 80 gab. esot nostīvinājis.

micuks, 14.aprīlis 2016, 00:06

Vaitad tur virs normas drīkst paturēt ? Nu par to cenu vismaz tā liktos.
14.aprīlis 2016, 01:23 | links

Gan jau ari modris 13 aplauziisies:) citus gadus man tik sudigi nav bijis. Pec shitaas neziemas biki nojucis man teemeklis uz vietaam...
Agraak bija skaidrs kad aizgaaja no jelgavas tad skaidrs ka jakjer augstaak, bauska un memele. A tagad isti nav ponja uz kuru posmu rauties..

Chaky, 13.aprīlis 2016, 23:59

Dodies vien uz Bauskas B zonu un varēsi skaldīt nenoguris. Kolēģis sestdien 80 gab. esot nostīvinājis.
14.aprīlis 2016, 00:06 | links

13.aprīlis 2016, 23:59 | links

Nu es kā iesācējs varu droši apgalvot, ka vimbu normu nav grūti pieķert, jo tik otru sezonu lielupē mēģinu ķert, bet lai ap šo laiku 5 nedabūt 3-4stundās ir jāmāk. Ar plēsīgajām zivīm gan vēl neesmu izkodis vietas, bet savus normālus 15 ašukus dabūt ari iemācījos pāris zvejas mēģinājumos.

modrais13, 13.aprīlis 2016, 22:14

Modrais varu pierādīt ka tev nav taisnība. Varu aizbraukt uz Lielupi kur man tuvāk ,iemest grunteni un atsūkāt . Viss ir tikai no vietas atkarīgs. Tikai.

Bralitis, 13.aprīlis 2016, 22:49

Vo vo, nu iedošu tev cēneru, ja tu atbrauksi un ar manīm kopā un normu noķersi 3 h laikā tajās vietās kur es eju :D Tikai bez Kaaaapariem. P.S. ja parādītu kur ķeras tad tā pat cēneri iedotu :D
Pa lielo manuprāt tā ir laimes spēle kad viņas ņem. Piemērs tie paši Vītoliņi. Pēc pieejamajām grunts relijefa kartēm tur viss principā ir vienāds. Ja paveicas, tad zivs atnāk, ja ne , tad ne. Labajās vietās vienmēr plecu pie pleca visi sēž. Vītoliņi ja godīgi piemēram manuprāt sūdīga vieta, lai gan tur savu lielāko līni esmu noķlēris un breksi, bet tas ir tikai pie krasta bijis un naktī kad zivs pienāk tuvumā. Kantis tur nav no austrumu puses un cilvēki brauc tikai tapēc, ka tur var piebraukt. Cita lieta ir Kārniņos, kur tik labi ķerās, ka vietējie tur pie upes mājiņas sabūvējuši kur no sievām aizmukt un uz maiņām ķer kaimiņi visu sezonu jo tur zivis uzturās...
13.aprīlis 2016, 23:20 | links

Nu es kā iesācējs varu droši apgalvot, ka vimbu normu nav grūti pieķert, jo tik otru sezonu lielupē mēģinu ķert, bet lai ap šo laiku 5 nedabūt 3-4stundās ir jāmāk. Ar plēsīgajām zivīm gan vēl neesmu izkodis vietas, bet savus normālus 15 ašukus dabūt ari iemācījos pāris zvejas mēģinājumos.

modrais13, 13.aprīlis 2016, 22:14

Modrais varu pierādīt ka tev nav taisnība. Varu aizbraukt uz Lielupi kur man tuvāk ,iemest grunteni un atsūkāt . Viss ir tikai no vietas atkarīgs. Tikai.
13.aprīlis 2016, 22:49 | links

13.aprīlis 2016, 22:14 | links

Nu taas jau abas diezgan populaaras vietas visu laiku bijushas. Bet nu darba dienaa ka viss pilns biki izbriiniija:) vikendaa uz turieni nemaz nemeegjinu. Pats jau ati esmu londonietis:) tikai shiis vietas atkodu ar braukaashanu gar upi.
Krasti pilni, bet neviens neko nesaka.. Kad bauskas pusee notiek? Ir jeega megjinat licenshu posmaa?
13.aprīlis 2016, 21:09 | links

..piekrītu, kraft !

Fishmen, protams ir vietas, kur normu *pieskalda* stundas laikā,, un ir kur ņem retāk!
Bet no jūras līdz Bauskai viņai ir jātiek, tapē ir tikai jāsaprot cik tālu no krasta, konkrētā vietā ir jāmet :)
Un mani viņa, kā pārtikas vienība viņa neinteresē, tas ir tikai nervu nomierināšanai līdz līņiem un tad jau arī 01.05 ir klāt :), jo : *es tikai asarīšus padzenāt* nepraktizēju !
13.aprīlis 2016, 21:08 | links

Es tāds skeptisks, par to vietu izzvejošanu!
..es piem. eju tikai uz savu *rajonu* bet tāpat pa šiem gadiem neesmu atkodis viņu, visa gada griezumā un ir arī pilnīgi tukšās dienas!
..to pierāda kaučvai fakts, ka mačos no 30 laivu ekipāžām lomu var uzrādīt labi, ja 10 komandas!
Tapē domāju, ka tāda VIESmakšķerēšana ir pasālīta un mazproduktīva!
Runa nav par vimbu vai ļurbu masveida migrācijas momentiem, bet tad jau dajebkur un dajebuzko :)

bushmans, 13.aprīlis 2016, 20:05

Nesaki vis .Ļurbu un vimbu nevar jebkur un uz jebko dabūt. Tiešī šīm zivīm svarīgas ir vietas .

Bralitis, 13.aprīlis 2016, 20:25

Nedaudz filosifijas, par cik manā superslepenājā spotā pie pāļiem neķeras, bet esmu novērojis, ka bieži vien copmaņos mīt nedaudz no realitātes atālināts uzskats, ka tā ir "viņa" vieta, ka to zin tikai viņs un neviens cits un ka nu sargās un nu tik viens kā ķēniņs tur ķers. A īstenībā par to zin, vēl 100 cilvēki, un tad kad apstākli sakrīt un tajā vietā ierodas visi reizē, tad internets vainīgs, vai sazin kas vēl. Realitātē aktīvie copmāni zin looti daudz. Es pats esmu par to pārliecinājies, gan esot vienā, gan otrā pusē. Tākā nenbūsim galīgi naivi. Latvija nav tālie austrumi vai kanāda...
13.aprīlis 2016, 20:52 | links

Tieši tā! Lai arī vimbu sezona rit pilnā sparā, nav tā ka viņu jeb kur un uz jebko var dabūt, pie tam tā, lai var kārtīgi atvilkties pāris reizes gadā. Ir noteiktas vietas, kur tās koncentrējas un uzturas lielākos baros, un tur arī var izsportoties. Bet pārējā upē viņas ir, bet noķert var tik knapi normu, vai atsevišķos gadījumos vispār ne ko, tai pat laikā, kad citur veči jau nedēļu skalda desmitiem! Un, lai cik mēs runātu par slepenajām vietām un par to, ka te ir skopuļi kas nepadalās ar info, realitāte ir vienkārša...tā, piem., viena slepenā vieta, kurā pie tās zivs tā veiksmīgi var tikt, ir 50 m garš konkrēts upes posms kādā noteiktā vietā. Tas nozīmē, ka tā draudzīgi saspiežoties, tur var copēt max 7-10 makšķernieki. Ja tādas vietas tiks publiski reklamētas un liktas atskaites par rezultātiem tajās, tad "kirdiks" tai vietai. Tur būs pieaksts mēnesi uz priekšu un vietas tiks nodotas mantojumā! Skarbi, bet fakts. Tā pēc ar daudzi negrib tā iisti dot precīzas koordinātes un viņus var saprast.
Ne askas!
13.aprīlis 2016, 20:50 | links

..es piem. eju tikai uz savu *rajonu* bet tāpat pa šiem gadiem neesmu atkodis viņu, visa gada griezumā un ir arī pilnīgi tukšās dienas!
..to pierāda kaučvai fakts, ka mačos no 30 laivu ekipāžām lomu var uzrādīt labi, ja 10 komandas!
Runa nav par vimbu vai ļurbu masveida migrācijas momentiem, bet tad jau dajebkur un dajebuzko :)

bushmans, 13.aprīlis 2016, 20:05

Nesaki vis .Ļurbu un vimbu nevar jebkur un uz jebko dabūt. Tiešī šīm zivīm svarīgas ir vietas .
13.aprīlis 2016, 20:25 | links

Nu re !! Patiesība vēl skarbāka :)

Bralitis, 13.aprīlis 2016, 19:29

MHM!
manuprāt šito štelli ir atkoduši un sekmīgi izmanto piem. Alūksnes džeki :) ...lai gan Alaukstā tie plinderi un asarīši pat čuķ lielāki :)

daddy_j, 13.aprīlis 2016, 19:38

Nepiekrītu.Alūksnes džeki ir viltīgi . Vietu tev pasaka ,to pašu vietu vēl 50 čomiem ,bet to īsto vietu kur paši skalda nesaka ne par ko . Zinu tos fruktus personīgi :))
13.aprīlis 2016, 20:21 | links

13.aprīlis 2016, 20:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager