Lielupe

Labvakar ,biedri - makšķernieki !
Šogad esmu nobriedis ,beidzot doties , uz pirmo vimbu copi iekš Lielupes !
Kapēc Lielupe ? Nosvēros uz Lielupi , jo lasot forumu - labākās atsauksmes un lomi šobrīd nāk tieši no šīs upes
Bet problēma ir sekojoša - nav ne mazākas nojausmas -kur konkrēti , ir doma braukt uz Jūrmalu un Kalnciema pusi - petot karti , izskatijās daudz sološas vietas - cik nu pēc kartes var saprast.
Varbūt kāds varētu,lūdzu, padalīties ar man tik svarīgo informāciju ? Kurā vietā varētu mēģināt , kur varētu pēc idejas būt ? Jo pašam saprašanas iekš Lielupes - dziļumiem , vietām un ķeršanu nav
Būšu neizsakāmi pateicīgs par atbildēm iekš vēstulēm vai še pat ,
Paldies jau iepriekš , jauku vakaru !

abramisbrama, 16.februāris 2016, 21:47

Pašķirsti un palasi šo, mūsa-mēmele un vimbu sadalas gadu atpakal! Tur iegūsi tiešām daudz vērtīgas informācijas par vimbām Lielupē.!
16.februāris 2016, 21:54 | links

Labvakar ,biedri - makšķernieki !
Šogad esmu nobriedis ,beidzot doties , uz pirmo vimbu copi iekš Lielupes !
Kapēc Lielupe ? Nosvēros uz Lielupi , jo lasot forumu - labākās atsauksmes un lomi šobrīd nāk tieši no šīs upes
Bet problēma ir sekojoša - nav ne mazākas nojausmas -kur konkrēti , ir doma braukt uz Jūrmalu un Kalnciema pusi - petot karti , izskatijās daudz sološas vietas - cik nu pēc kartes var saprast.
Varbūt kāds varētu,lūdzu, padalīties ar man tik svarīgo informāciju ? Kurā vietā varētu mēģināt , kur varētu pēc idejas būt ? Jo pašam saprašanas iekš Lielupes - dziļumiem , vietām un ķeršanu nav
Būšu neizsakāmi pateicīgs par atbildēm iekš vēstulēm vai še pat ,
Paldies jau iepriekš , jauku vakaru !
16.februāris 2016, 21:47 | links

Ловил сегодня в Елгаве не далеко от моста. Ловить не возможно несет траву. Поймал 1 вимбу за 3 часа и ушел
15.februāris 2016, 21:47 | links

Baigi daudz drazu nes lielupe Jelgavā vismaz, no tilta vismaz redzēju šodien. Domāju ka tuvāko nedēļu tas turpināsies.
15.februāris 2016, 21:38 | links

neizskatās
15.februāris 2016, 21:14 | links

Es uzdevu jautājumu :)
15.februāris 2016, 20:45 | links

kā zini????
15.februāris 2016, 20:43 | links

Rīt Jelgavā ņems vimba?
15.februāris 2016, 20:42 | links

Šodien piedalījos, slalom velcē kafijas biezumos, starp Kalnciemu un Sloku.
Labs saimnieks tādā ūdenī pat akvalangistu nelaistu.
Niedru puduri, niedru puduri bebru mājas augstumā, bebru nograuzti koki, krūmi, faktiski viss ZZS atradās ūdenī:D
Mistiskā kārtā no divām copēm viena laivā:D
15.februāris 2016, 20:16 | links

Abavniek! sveicu ar lomu.! cik tā rekord zivs bij liela??? un ja nav noslēpums kur ķēri???
15.februāris 2016, 18:48 | links

Šodie7 ķīši, 2 raudas, 2 zemmera vimbas un 4 sīgas, viena turpina augt, galīgs bērnelis, viena parsita personīgo rekordu.
15.februāris 2016, 17:12 | links

Mirtiņam varētu būt taisnība :D
Pats necopēju, bet cik redzēju un aprunājos, tad veči knapi mugursomas varēja panest :D:D:D
15.februāris 2016, 16:06 | links

kraft - mikroasarītis, ķīsis, kīsis, ķīsis, kazrags, ķīsis, ķīsis, ķīsis, sīgas bērns, ķīsis, ķīs ...

Tas lejpus Priedaines.

mirtins, 15.februāris 2016, 08:53

Viss saprotams. BET KAZARAGS? Es pieņemu ka tur kur tu copēji bija liels dziļums?
Es to posmu nobraucu ar laivu metiena atālumā un daudzās vietās rādija vidējas un lielas zivis.
Pamatmasa bija kādi 2m virs grunts, bet pa kādai arī apakšā vajadzēja būt... hmm.
15.februāris 2016, 16:04 | links

kraft - mikroasarītis, ķīsis, kīsis, ķīsis, kazrags, ķīsis, ķīsis, ķīsis, sīgas bērns, ķīsis, ķīs ...

Tas lejpus Priedaines.
15.februāris 2016, 08:53 | links

vakar no 8.00-14.00 lielupe ar gruntenem esma motilis baltais garnele sliecina ,trijata pirma copite ap10,00 iznakuma 1plicis 80-100g unkīsis 50g ta ka viimbas vel riktigi nestaiga kaut gan starp tiltiem ir dabutas
15.februāris 2016, 08:17 | links

OO buus jaaiebrauc! Un kaadi lomi vismaz ir?
14.februāris 2016, 22:01 | links

liegums ir no 1 marta lidz 30 aprilim.
14.februāris 2016, 21:57 | links

Sveiki laivotaaji!
Vai es esmu palaidis ko garaam?? Te pa Jaanragu jau kaa nedeelju braukaa un kjer no laivaam katru dienu, vai nav liegums??

Ri4i20, 14.februāris 2016, 21:54

http://likumi.lv/ta/id/279205
14.februāris 2016, 21:56 | links

Sveiki laivotaaji!
Vai es esmu palaidis ko garaam?? Te pa Jaanragu jau kaa nedeelju braukaa un kjer no laivaam katru dienu, vai nav liegums??
14.februāris 2016, 21:54 | links

Sveiki laivotaaji!
14.februāris 2016, 21:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager