Šodien bijām Lielupē pie "'muižas''.Ledus labs.Asari 4 gab ap 150-200gr.sieviņai līdaka 3,0.Ejot krastā večiem Mežzarā uz ledus smuki asari.
10.decembris 2023, 17:50 | links
Ribakss [07.12.23]: sveiki copmanji.uz lielupes ap jelgavu ir kads bijjis?Ņemot vērā laikapstākļus un ledus veidošanās tendenci, 4. decembrī izdots Jelgavas valstspilsētas pašvaldības rīkojums “Par aizliegumu atrasties uz ledus”. Rīkojums aizliedz atrasties uz Jelgavas valstspilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā esošo iekšzemju publisko ūdeņu un citu pašvaldības valdījumā esošo ūdeņu ledus, lai neapdraudētu personu dzīvību un veselību. Rīkojuma izpildi kontrolē Jelgavas Pašvaldības policija.
kas ar ledu?
bums [28.11.23]: Ko tur bildēt ledus sāk veidoties Varkalī no ezera līdz slūžām Varētu būt ka Uzvarā kanāli ir ciet bet tas varbūt ...:)Vakar tā daļa kanāla bija ciet. Šodien izskatījas bez ledus un ūdens viļņojās
Bet ledus ira vai nava?
Finnstraum, 26.novembris 2023, 18:56
Willy [26.11.23]: Tikko zvanīju Viktoram uz bāzi!nekas šod.nebij!pèrn viņš man teica-tiksimies janv.febr...tā arī šoreiz sarunājām!:)Tatad Tev ir laiks iegādāties +- 2 ziemas bestvoblerus :)))
JK7 [26.11.23]: Šodien grabināja?Es nebiju!domāju,ka upe ciet...
ZMA [25.11.23]: Pēc 12 tikai viss sākas . Viktoram uz bāzes šodien ciemos bija 5kg, 7,800kg( peld tālāk ), 9kg , 2x10 kg un viena 13,400kg. Ka arī mazākas .Ja tas info ir no paša Viktora, cik viņu atceros, kad viņam pazvana, viņam tur vienmēr astotnieces un desmitnieces ved krastā!:)
ZMA [25.11.23]: Braucot garām es Tev teicu ka Tu vakar jau savu zivis noķēri . :) man šodien līdakas voblera izmera .