Lielupe

raiha, kungs (atvaino, ja kaut ko sajaucu), lūdzu padalies, kur var dabūt tādu-(kā Tavu) "gudrību", "pareizo morali" un "funktieri".Daudziem tas noderētu, jo visapkārt vieni "lohi". Man arī interesē, kā var , pie upes garuma, 2 krasti x173km, trīs dienas vazāties pa svešiem privātīpašumiem-(Skat.Sac)?? Pamāci, lūdzu!!
29.aprīlis 2015, 10:22 | links

Labdien !
Gribēju pajautāt, cik tad ilgi vēl tās Vimbas ķersies ?
Visu maiju?
Vai pēc nedēļas jau būs cauri?
Paldies !

IJankaI, 29.aprīlis 2015, 09:50

Kad ziedēs ceriņi viņas jau būs kārnas, bet ķeras cauru gadu.
29.aprīlis 2015, 09:59 | links

Lai arī saprotu,ka tā ir slidena tēma,bet arī es sludinu reālu attieksmi pret likumiem. Nevis aklu likumpaklausību. Tos ir izgudrojuši tādi paši ļautiņi kā mēs,un bieži vien krietni dumjāki. Teiksim tā-ja ceļš atļauj,es braucu ar 110km/h, ja vimbu upē ka ar koku var maisīt,es paņemšu arī 20,ja man to vajag,ja kāds pimpis ir izdomājis,ka es nedrīkstu decembrī iznārstojušu taimiņu ķert,tad lai viņš iet dirst! Es balstos uz paša morāli sapratni par lietām,un man no augšas noteikumi nav vajadzīgi.
Kādēļ teicu,ka slidena tēma? Tādēļ,ka ir cilvēku kārta,kam tomēr no augšas vajag tos noteikumus,citādi šiem pašiem ar savu funktieri nepietiek.Tieši tāpat,kā kaudzei cilvēku ir obligāti vajadzīgs kaut da jebkāds džizaskraists vai allahs(kā Kalniņam,piemēram),lai tiktu ar sevi galā un netaisītu sūdus. Bet tādiem ir kaitīgi lasīt šīs rindas,jo neviens no viņiem sevi pie šīs kārtas nepieskaita:)
29.aprīlis 2015, 09:50 | links

Labdien !
Gribēju pajautāt, cik tad ilgi vēl tās Vimbas ķersies ?
Visu maiju?
Vai pēc nedēļas jau būs cauri?
Paldies !
29.aprīlis 2015, 09:50 | links

Nu labi vietā aizvakar dabūju 12 vimbas un breksi ap 1.5 kg, es varu atļauties copēt vairāk zivju - nekā noteikumos ir rakstīts, jo neesmu elektriķis un tīklu licējs, a pārējais viss ir mans.
Nav, ko mācīt copmaņiem suņa padevību likuma priekšā.
Nu nebraucu es uz copi dēļ piecām vimbiņām!
29.aprīlis 2015, 09:36 | links

Ja ņem vairāk nekā 5 vimbas, tu esi zaglis. Ja esi zaglis, turi muti un neplāties!...
...ja gadās pārkāpt, lūgtum paturēt to sev un savai sirdsapziņai. Daba pati visu noregulēs:D

mirtins, 29.aprīlis 2015, 08:28

Viedi vārdi!
29.aprīlis 2015, 09:16 | links

mirtins
Pareizi glagolish
29.aprīlis 2015, 08:47 | links

Visiem zināms, ka kakas peld pa virsu un līdz zelta gredzenam brīžam ir ĻOTI grūti nokļūt... :)
29.aprīlis 2015, 08:46 | links

mirtins
Priekš tā jau ir tas nets lai viņā sagruzītu visu kā svalkā kur cilvēki rakājoties atrod gan suņa kaku gan zelta gredzenu ar briljantu bet kam tas nepatīk tas viņā nerakājas.:)
29.aprīlis 2015, 08:44 | links

Mjā,Mirtins šoreiz baigi dziļi ieracis:)))
Man savukārt ļoti iepatikās šis teiciens:
Mēs esam pietiekoši turīgi,lai ēstu pašu ķertās zivis

raihs, 29.aprīlis 2015, 06:25

Es tikai par to, ka cilvēkiem pamazām izveidojusies ačgārnu vērtību sistēma. Vecos laikos, ja kāds zaga tad turēja muti. Ja pārkāpa satiksmes noteikumus - turēja muti, ja kādu nosita, tad vispār nolīda klusiņš maliņā. Tagad, ja palasa portālā - akūni daudzi lielās, ka pārkāpj noteikumus, turklāt vēl saraksta pamatojumu, kādēļ tas ir pareizi ka pārkāpa un ja kāds aizrāda, to noēd bez sāls. Nu nav tas pareizi!!!! Es neapgalvoju, ka esmu kā bāriņa asara un mana sirds kā dimanta oliņa bez neviena melnuma. Turklāt arī es ik pa laikam pārkāpju kādus makšķerēšanas noteikumu punktus... nu gadās tā bet kādēļ ar to lielīties. Manā uztverē - ja ņemzemmērus, tu esi zaglis! Ja ņem vairāk nekā 5 vimbas, tu esi zaglis. Ja esi zaglis, turi muti un neplāties! Nerunāju par rūdītiem bandītiem, kas ar tīkliem smeļ nārstojošās zivis. taču pat makšķerniekam vidējam, lasot šos komentus, rodas priekšstats, ka pārkāpt noteikumus nav nekas slikts un nosodāms. Nu ja gadās pārkāpt, lūgtum paturēt to sev un savai sirdsapziņai. Daba pati visu noregulēs:D
29.aprīlis 2015, 08:28 | links

Virs Jelgavas. Preciizak neteikshu, lai neteereetu inspektoriem degvielu!:-)

Emils77, 28.aprīlis 2015, 22:21[/quote]

Kādi inspektori ??? Tu esi kaut vienu redzējis ? Es jau 15 gadus Lielupē makšķerēju, nav neviens satikts. Pat pie Emburgas licenzētjā zonā neesmu nevienu saticis.
29.aprīlis 2015, 07:17 | links

Mjā,Mirtins šoreiz baigi dziļi ieracis:)))
Man savukārt ļoti iepatikās šis teiciens:
Mēs esam pietiekoši turīgi,lai ēstu pašu ķertās zivis
29.aprīlis 2015, 06:25 | links

Daži uzēd sēnes un tik drukā,bet ,ja nopietni,kāds sakars ar pirti ?Man kaimiņos dzīvoklis....
29.aprīlis 2015, 06:10 | links

Vakar cope super! sevišķi vakarpusē. Saķēru ļoti daudz, bet paņēmu tikai vienam kūpiņam, pārējās atpakaļ. Fīderis rullē!

Emils77, 28.aprīlis 2015, 10:40

Kur ķēri, ja nav noslēpums?

Kolumbs, 28.aprīlis 2015, 21:36

Virs Jelgavas. Preciizak neteikshu, lai neteereetu inspektoriem degvielu!:-)
28.aprīlis 2015, 22:21 | links

Vakar cope super! sevišķi vakarpusē. Saķēru ļoti daudz, bet paņēmu tikai vienam kūpiņam, pārējās atpakaļ. Fīderis rullē!

Emils77, 28.aprīlis 2015, 10:40

Kur ķēri, ja nav noslēpums?
28.aprīlis 2015, 21:36 | links

Mēs esam pietiekoši turīgi,lai ēstu pašu ķertās zivis,man tās reņģes ne visai,es labāk vimbas,saķeru pusspaini,sadūmo,uzvelku brilles un mielojos...

Arvids8, 28.aprīlis 2015, 11:56

Es ar tā domāju.... braucu pār gājēju pāreju, tā lai visi jūk uz visām pusēm.... pofig. Uzlieku brilles un iedzeru. Arī pālī braucu un pofig. Uzlieku brilles un lai visi iet ieskrieties. Kūlu dedzinu katru pavasari. Šopavasar kaimiņam pirti nodedzināju... pofig, lai tas reņģēdājs atšujas. Es tik uzlieku brilles un kūpinu!
28.aprīlis 2015, 21:22 | links

Mēs esam pietiekoši turīgi,lai ēstu pašu ķertās zivis,man tās reņģes ne visai,es labāk vimbas,saķeru pusspaini,sadūmo,uzvelku brilles un mielojos...

Arvids8, 28.aprīlis 2015, 11:56

tas tochna!! :) un cieniijamu dzeerienu arii varam atljauties. cpokchs!
28.aprīlis 2015, 20:59 | links

28.aprīlis 2015, 11:56 | links

Rodas jautājums,priekš kam ķēri spaini pilnu ar reņģēm ? Vai tad tirgū nav ?Par sportu reņģu ķeršanu var uzskatīt ļoti nosacīti.....

Arvids8, 28.aprīlis 2015, 09:33

tirgus reņģe pa lielam der tikai zem tomātiem pabērt...kūpiņam un sālīšanai toč neder. Svaigai pavisam cits smeķis. Tāpat ar butēm, mencām u.c. Tirgū var pirkt dzīvu līni :)
28.aprīlis 2015, 11:19 | links

28.aprīlis 2015, 10:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager