arī šodien biju pie tiltiem. Līdz šim biju dikti godīgs un tām strekozām kā sugai ni un ni, bet nu nolēmu paprovēt. Iepirku tadas ar maziem āķiem lai cemmers a priori būtu izslēgts. Sāku ar stāvietu pie jūrmalas autotilta. Atkal varēja ironiski nolūkoties uz uzrakstu ka " ...uz ledus atrasties bīstami ..." un ja es tur atradīšos tad mani tā un šitā... bet nu labi, saprotu , kārtējais "tautas kalps" tugrikus par pasākumu ieslaucis un nafik pūlēties tagad ņemt nost to uzrakstu, jo raugi pec mēneša vai 2 pienāks laiks kad tas tiešām būs aktuāli...
Bet par copingu - sākumā apstaigāju barus uz varkaļa pusi. Nefiga ne man ne tiem kas bija apkārt. Nu ja neskaita ķīšus, .. bet tā nebija mērķzivs. Pamazām urbdamies devos uz dzelzceļa tiltu, kur iejuku rupju tēviņu pūlī, kas skrubināja 0,7 cepumu, runā pārsvarā izmantoja ar sex saistītas tēmas un urinēja blakus aliņģim. Arī šajā daiļo kungu kompanijā nekadi lieli rezulti nebija. Viena liela vimbaste atpeldēja līdz aliņģim un nafik pārrāva ļesku un ...tutū. Vēl pāris reizes skrubināja, un vēl pieteicas viens zandartbērns asara lielumā un tas viss. Apnika , aizgāju pie meldriem un noķēru pāris asaru ap 100g. Citiem apmēram tas pats, kāds pa reizei izvilka, bet pārsvarā mikrovimbas, ko zaglīgi apkārt skatīdamies nobēdzināja tarbā. Ap 1 pm atbrauca kontrole ar kvadromopēdu, bet laikam dokumenti visiem bija v porjadke un nevienu nesašņorēja.
Laikam vimba vēl jāgaida, vai arī šogad nebūs vimbas gads, un tad jagaida korjuška, bet varbūt nebūs arī korjuškas gads, ... toties asars ķeras labi un jau sapņoju ka karstā vasaras dienā pie vēsa alutiņa skrubināšu šīs ziemas voblu
2.februāris 2014, 18:29 |
links