Lielupe

P.S. arii necopi norakstu uz to, ka Lielupee pedejo 3 nedelju laikaa ir zems liimenis. Bet par to veeju, tieshaam es esmu noskatiijis, ka ja no veeja pariet uz bezveeju, tad principaa cope man kaa ar nazi nogriezas. Liidakas arii tad uzmaniigakas paliekot, pa cik esmu dzirdeejis. Bet pec logikas, vajadzeeja tak taam lidakam pierast pie zema udens, ne !? Un vispaar, pa cik no pazinjaam esmu dzirdeejis, tad ezeros viss iet uz pilnu klapi un liidakas maisiem keraas, bet pa Lielupi neko labu ne no viena neesmu dzirdeejis.
26.oktobris 2013, 15:14 | links

Andri, tev ta 7,2 aplauziens, man jau iet pie centnera :D Jau 3 nededeelju nevienu lidaku nesmu nokeeris. Sonedeelj 4taa nedeelja, bet cerams izdosies kaut ko dabuut. Parsvaraa norakstu bezcopi uz to, ka nav veeja, vai slikta vieta izveleeta. Piemeeram vienu 6dienu es izradaas traapiju uz to vietu, kur Jelgavaa bija sacensiibas pirms dazaam stundaam notikushas un 105 daliibnieki bija jau visa liidaka iztrenkaajushi :D Ja es tur buutu kaut ko dabuujis tajaa reizee, tas vien buutu bijis briinums.
26.oktobris 2013, 15:07 | links

to Andris copee....
mja taja rajona vispaar pedeja menesa laika totals aplauziens..nez kas par lietu ...labi ja balta zivs dauzas citadi ne smakas no lidakas kur nu vel zanders
26.oktobris 2013, 15:04 | links

Nupat no Lielupes - noķēru apmēram 7,2kg lielu aplauzienu - ņēmām laivu Varkaļu ostā, ķērām pie Varkaļu kanāla gan Babītes, gan arī Lielupes pusē, gan arī pavelcējām turp/atpakaļ. Tikai kārtīgi izmirkām, tagad žāvējam visas pekeles.
Pie Varkaļu kanāla gar malām tautas daudz, bet tā īsti nemanīju, ka kāds kaut ko vilktu. Rezumējums - labāk būtu ēdis...
26.oktobris 2013, 14:18 | links

No lidakas sanak superiga vobla. Drosi vari taisit.
26.oktobris 2013, 10:03 | links

Odiņu rajons, vakar atkal čupiņa ar līdakām. Sāk tā kā pietikt. Mēģināšu taisīt voblu. Nez kādam ir piereze, kādas ir voblas no līdakas?

Duglas, 26.oktobris 2013, 08:17
26.oktobris 2013, 10:02 | links

Vakar copeju posma no Gates un uz augsu uz Kalnciema pusi,viena mera lidakele uz velci,pargaju uz metasanu un dzigu,viena pieteicas,nu tada ap 3kg,bet vinai paveicas,aizgaja pie pasas laivas,nu ar to ari bija viss!runaju ar daziem copmaniem,tiem ari bedigi,bet vienam bija gan labas lidakas,nezinu no ka atkarigs,vai vietas izvele,vai maneklis,pats copeju uz Lucky John gumijam!
26.oktobris 2013, 09:43 | links

Odiņu rajons, vakar atkal čupiņa ar līdakām. Sāk tā kā pietikt. Mēģināšu taisīt voblu. Nez kādam ir piereze, kādas ir voblas no līdakas?
26.oktobris 2013, 08:17 | links

Kraft - tencinu!
Būs rīt jāaizbraukt papeldināt vizuļus, moš arī kas interesants pieķeras.
Provēšu vakarā pēc tam atskaitīties kas un kā.
25.oktobris 2013, 22:37 | links

jā jā - neaizbraucu uz Burtnieku...
25.oktobris 2013, 21:27 | links

Gala iemērkšanas vietas šad tad vaig pamainīt:)
25.oktobris 2013, 21:13 | links

Rīt braukšu galu iemērkt. Laiku gan sola draņķīgu, bet nekas, pagājšsvētdien noticēju un neaizbraucu... :))
25.oktobris 2013, 21:11 | links

Velce: uz diviem 9 copes, lielākā 6,8.
25.oktobris 2013, 20:17 | links

Kanālā vajag lic. 1.50ls
https://www.epakalpojumi.lv/Services/LOMS/Lake.aspx?id=8134
25.oktobris 2013, 15:19 | links

Ir doma rīt aizbraukt apskatīt kas Lielupē darās. Plānots ņemt laivu Varkaļu ostā.
Ir tur kaut kur tuvumā kādas speciālas licences copei vajadzīgas? Cik zinu, tad Varkaļu kanālā no krasta ir licencētā cope, bet kā ir no laivas?
25.oktobris 2013, 15:03 | links

Šon nostaigāju gar upi, rezultāts 0, līmenis zem katras kritikas, sākumā gribēju patwichot pa savām kantīm, bet tā kā galīgi aplauzos, pārgāju uz MJ, bet nekas nemainījās... kamēr ūdens nepakāpsies, tikmēr var arī mājās sēdēt, jēgas nekādas... varbūt vienīgi no laivas, vai ar fīderi brekšus skaldīt, cik zinu, tad ar baltajām zivīm viss ok, tikai jāzin vietas...
24.oktobris 2013, 18:39 | links

Līmenis zems, tas tiesa :(
Bet pusūdens- nosacīti- vietās kur 5-6m bedres viņi grupējas 1-1.5m virs grunts, protams pa kādam ir arī citur, bet pamēģini ;)
23.oktobris 2013, 13:44 | links

Archey, editis

Laikam jau ka neistaja vieta tiek meklets...
pusudeni nu varbut gruti pateikt...limenis gan ir pakrities
23.oktobris 2013, 12:49 | links

Nez, man gan tīri ok likās svētdien pie Kalnciema tilta ... ~20 smuki asari uz MJ + braucot uz bāzi, 52cm līdaks izvelcējās :) (bilde galerijā) ...
23.oktobris 2013, 12:03 | links

Lai nu kas bet balto zivju- sevišķi brekšu ir daudz, šobrīd vispār baros un smuki, kāpēc neņem- domāju vainīgas straujās t un spiediena maiņas pēdējās nedēļas laikā, vai arī ne tur tiek meklēts?!
Šobrīd salīduši dziļumā, bet nesēž uz grunts- staigā 1-1.5m virs tās- varētu teikt pusūdenī (matemātiski nebūs pareizi! :):):) )
23.oktobris 2013, 11:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager