Lielupe

109 paņēma čoms, pirmais metrs un gribēja uzlikt galvu pie sienas.
tur tā interesanti sanāca, šis iebrauca 'bāzē 15 min pirms manis, zvanu saka, davai es uz 5 metieniem iebraukšu. es atbraucu, stāvu uz laipas un skatos šis kaut ko čakarējas upes vidū. pēc 10 min izbrauc, un atvainojs. sorry sorry vienu paņēmu, domāju nu kas ta tur vienu...skatos laivā stāv mamma uz 110 uz aci :D izrādās iebraucis, uzlicis peldošo džerku, iemetis upes vidū 2 apgriezieni un ir. Starp citu tas pats kas pagājšgad maijā Lielupē ņem upes vidū peldošos džerkus.. laikam sildās.

Os555, 3.maijs 2023, 16:37

Es ir tas čoms :) vēlreiz apliecinu, ka kolēģis galīgi nav pie vainas par to 109cm. Un vēlreiz atvainojos. Vienkārši 40 gadus gaidīju savu metru, un vienmēr teicu, ka pirmo paņemšu. Plus zivs tiks godināta kārtīgi, jo taksidermijā aizies smuks 3 ciparu skaitlis P.S. Tikko investējos arī GoPro, lai skaistās emocijas paliek foršākā formātā, tā kā c&r piekopšu vēl cītīgāk.
5.maijs 2023, 01:51 | links

Pagaidām nezinu . Atklāju sezonu tuvāk mājas ( Jelgava-Klīve), piefiksēju interesantas vietas, domāju ka pagaidām te būšu . Bet ja Tu liksi pārāk daudz bildes ar zandartiem , tad noteikti atbraukšu ciemos :). Gribu metrigo :)
4.maijs 2023, 04:37 | links

c&r cienītājiem šogad apsolos laboties!mēģināšu ķert vairāk!:)

Willy, 3.maijs 2023, 22:00

Es tak saku, ka neesi labojams.
Labi ka vismaz garšo un kuņģis liels, ka var tās visas apēst, nevis komposta kaudzē fosforam izmest.

;D
3.maijs 2023, 23:26 | links

ZMA [03.05.23]: Labvakar kungi! Sveiks Willy , apsveicu ! Ziemā noslēgt sezonu Tev neizdevās bet atvērt gan. Mans viedoklis katrs pats nolēma ko darīt ar noķerto. Likumu nepārkāpj tad viss ok nav ko cepties . Vai nu jāmaina likumu. Tās pats ar vimbu katru gadu , daudz-maz , lielas- mazas. Manis pēc ņem 10 bet ne mazākas pa 40 cm. Ir atļauts paņemt 5 līdakas , ja gribu ņemu ( bet es ne ) :)
Sveiks!paldies!;) kad tiksimies?
..nu tieši tā!normu noķēris esmu labi ja pāris reizes mūžā!pārsvarā pāris zivis vedu mājās,desmitiem reižu bez copes,tas jau neskaitās.
Vakar copi beidzu ap 7.30no rīta ar vienu zivi!Ziemā pats redzēji,aizbraucu malā pēc metra un viss!....otru metru ganīju visu dienu bez copes -5grādos!kad lielākā daļa purkškina dīvānā!paveicās, noķēru vienu zivi!es tak neesmu vainīgs, ka uzvelcējās liela!!:))malā fotosesija un čau!Čoms redzēja!....
c&r cienītājiem šogad apsolos laboties!mēģināšu ķert vairāk!:)
3.maijs 2023, 22:00 | links

Labvakar kungi! Sveiks Willy , apsveicu ! Ziemā noslēgt sezonu Tev neizdevās bet atvērt gan. Mans viedoklis katrs pats nolēma ko darīt ar noķerto. Likumu nepārkāpj tad viss ok nav ko cepties . Vai nu jāmaina likumu. Tās pats ar vimbu katru gadu , daudz-maz , lielas- mazas. Manis pēc ņem 10 bet ne mazākas pa 40 cm. Ir atļauts paņemt 5 līdakas , ja gribu ņemu ( bet es ne ) :)
3.maijs 2023, 21:30 | links

Mans viedoklis-- Lielās ir jāņem....
3.maijs 2023, 21:04 | links

109 paņēma čoms, pirmais metrs un gribēja uzlikt galvu pie sienas.
tur tā interesanti sanāca, šis iebrauca 'bāzē 15 min pirms manis, zvanu saka, davai es uz 5 metieniem iebraukšu. es atbraucu, stāvu uz laipas un skatos šis kaut ko čakarējas upes vidū. pēc 10 min izbrauc, un atvainojs. sorry sorry vienu paņēmu, domāju nu kas ta tur vienu...skatos laivā stāv mamma uz 110 uz aci :D izrādās iebraucis, uzlicis peldošo džerku, iemetis upes vidū 2 apgriezieni un ir. Starp citu tas pats kas pagājšgad maijā Lielupē ņem upes vidū peldošos džerkus.. laikam sildās.
3.maijs 2023, 16:37 | links

Krietni lielākā daļa copmaņu par c&r tikai pasmaida!

Willy, 3.maijs 2023, 13:43

Tāpēc pie mums nav tik daudz un tik daudz lielu zivju kā Skandināvijā, lai gan Austrumeiropas makšķernieki Ālandus ir patīrījuši, ka tur vairs nav eldarādo. Un beigās ir ne pašam, ne Sašam.
3.maijs 2023, 15:30 | links

Hotentots [03.05.23]: Skatoties uz tām burkām nevaru neatcerēties savus eksperimentus. Vīri, vai ir kādas idejas, kā šādā veidā burkā sataisīt baltās zivis, bet tā, lai asakas top mīkstas - tā kā rūpnieciskajos konservos?
Augstspiediena katls ar 4 atmosfērām nepalīdzēja, etiķa marināde arī ne. Varbūt kāds zina kādu viltību.
Čoms šādas laiks autoklāvā!
3.maijs 2023, 14:08 | links

Skatoties uz tām burkām nevaru neatcerēties savus eksperimentus. Vīri, vai ir kādas idejas, kā šādā veidā burkā sataisīt baltās zivis, bet tā, lai asakas top mīkstas - tā kā rūpnieciskajos konservos?
Augstspiediena katls ar 4 atmosfērām nepalīdzēja, etiķa marināde arī ne. Varbūt kāds zina kādu viltību.
3.maijs 2023, 14:03 | links

Ir tik daudz garšìgu recepšu kā pagatavot zivis!:)
3.maijs 2023, 13:56 | links

Davis-Di [03.05.23]: Dāvi, esi tik laipns. Nākamajam, kas nokāva 107cm arī aizrādi par sardelēm. Vai arī “foruma čomaks” drīkst? :)

Alkaloids, 3.maijs 2023, 08:43

Ķenguram nav jēgas aizrādīt, nelabojams.
Oskaru zinu un zinu ka absolūto vairumu viņš laiž vaļā, tāpēc izbrīna, ka paņēma 109 nevis pārīti mazāku.
Kurš ir labojams,vai nelabojams vajadzētu noskaidrot!:)
Tas,ka es atskaitos par katru asaku!..tas lai suņiem būtu ko riet!ne viņi jēdz ko noķert,ne tiem ir ko atlaist!..ja nu vienīgi purkšķīti uz dīvāna!:))
Krietni lielākā daļa copmaņu par c&r tikai pasmaida!
3.maijs 2023, 13:43 | links

Tāpēc tādus grūtdieņus vajag nevis apsveikt, bet izteikt līdzjūtību par grūto dzīvi

jurciks66, 3.maijs 2023, 08:28

jurcik! Tev tiešām tik švaki iet ar copi, ka tik īgns esi pret tiem, kas māk noķert un ķer smukas zivis!? Labāk būtu tad paprasījies kompānijā lai pamāca, parāda, un tu arī, iespējams, nākotnē tiksi pie skaistiem lomiem!
3.maijs 2023, 13:15 | links

Nav tik vienkārši ar to Burtnieku. Tur ir pārāk liels spiediens uz zandartu & līdaku un pārāk mazs spiediens uz balto zivi. Nepareiza populācijas disproporcija un daudz citu faktoru. Tie paši zinātnieki pauž, ka plēsēji sevi lieliski pašatražo un tos nav "saimnieciski" papildināt

Kruizers, 3.maijs 2023, 11:21

Protams, ka nav tik vienkārši, problēma ir aktualizējusies pēdējos 25 gados, makšķernieku spiediens ir pieaudzis, zvejnieku ēstgriba ar, jau paskatoties "oficiālās" nozvejas maz neliekas un ir kas viņam nez kāpēc tic, tai pašā laikā, kad runāja ka zvejniekiem nāksies par vienu slipu ar rampu nozveju vest krastā lai varētu kontrolēt, tad visi kā viens iebilda par to ;D, interesanti kāpēc.
Buļļupes zvejnieku kooperatīvi ar nav labāki, to jau redzējām ar visiem tūkstošiem nēģu murdu Daugavā visiem acu priekšā, Uz visu Buļļupi paskaitiet cik ir oficiālo murdu, kas stāv krustām iekšā, ja zivs izmūk garām, tā ir veiksme tai!
3.maijs 2023, 11:29 | links

Tad jāmaina likums!un jākontrolē!

Willy, 3.maijs 2023, 10:11

Protams, bet gudram galvām ir citas prioritātes.
Un šai jautājumā sadurās ar lielu lobiju, jo ja maina likumu ar skaita un ar augšējā izmēra ierobežojumu, tad izmēra ierobežojums ir arī jāattiecina arī uz zvejniekiem, bet tur ir ļoti labs lobijs ministrijā.
Labi ir, ka jaunā paaudze ir saprātīgāka un vairak piekopj C&R, bet tikmēr paralēli zvejnieki nerēķinoties ar nākotni daudz kur zāģē zaru uz kura paši sēž, piemēri LV tālu nav jāmeklē!
3.maijs 2023, 11:21 | links

Davis-Di [03.05.23]: Protams, protams, tik pēc tam kā Burtniekā zinātnieki nonāk pie atziņas, ka jāizķer sīkzivis, jo tās traucē attīstīties plēsoņām, jo redz samazinoties plēsoņām, sīkzivis paliek vairāk un barojoties duļķo ūdeni, kas savukārt plēsoņām traucē uzņemt pietiekoši barību utt. līdz ar to tik labi neattīstās.
Nav tik vienkārši ar to Burtnieku. Tur ir pārāk liels spiediens uz zandartu & līdaku un pārāk mazs spiediens uz balto zivi. Nepareiza populācijas disproporcija un daudz citu faktoru. Tie paši zinātnieki pauž, ka plēsēji sevi lieliski pašatražo un tos nav "saimnieciski" papildināt
3.maijs 2023, 11:21 | links

Davis-Di [03.05.23]: Protams, protams, tik pēc tam kā Burtniekā zinātnieki nonāk pie atziņas, ka jāizķer sīkzivis, jo tās traucē attīstīties plēsoņām, jo redz samazinoties plēsoņām, sīkzivis paliek vairāk un barojoties duļķo ūdeni, kas savukārt plēsoņām traucē uzņemt pietiekoši barību utt. līdz ar to tik labi neattīstās.
Tad jāmaina likums!un jākontrolē!
3.maijs 2023, 10:11 | links

Protams, protams, tik pēc tam kā Burtniekā zinātnieki nonāk pie atziņas, ka jāizķer sīkzivis, jo tās traucē attīstīties plēsoņām, jo redz samazinoties plēsoņām, sīkzivis paliek vairāk un barojoties duļķo ūdeni, kas savukārt plēsoņām traucē uzņemt pietiekoši barību utt. līdz ar to tik labi neattīstās.
3.maijs 2023, 09:57 | links

Davis-Di [03.05.23]: Dāvi, esi tik laipns. Nākamajam, kas nokāva 107cm arī aizrādi par sardelēm. Vai arī “foruma čomaks” drīkst? :)

Oskaru zinu un zinu ka absolūto vairumu viņš laiž vaļā, tāpēc izbrīna, ka paņēma 109 nevis pārīti mazāku.
Ja savāca,tātad nebij dzīvotāja!ko tur nesaprast?...
A es neko nepārkāju!vēl vairāk, padomā cik mērus es izglāju!:)
3.maijs 2023, 09:35 | links

Dāvi, esi tik laipns. Nākamajam, kas nokāva 107cm arī aizrādi par sardelēm. Vai arī “foruma čomaks” drīkst? :)

Davis-Di, 3.maijs 2023, 08:57

Paldies par atbildi. Tā jau arī izskatās, nelabojams :)

P.s. Apsveicu ar 111cm +2
3.maijs 2023, 09:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager