Es iesaku ļaut noķert vienu virs 80cm,vienā copes reizē!neatkarīgi no tā patur,vai atlaiž!:) un neh plātīties ar 5 metriem vienā copē!!
Willy, 31.maijs 2023, 10:52
5X nav bijuši laivā, bet 3x gan. ;D
31.maijs 2023, 10:57 | links
Es iesaku ļaut noķert vienu virs 80cm,vienā copes reizē!neatkarīgi no tā patur,vai atlaiž!:) un neh plātīties ar 5 metriem vienā copē!!
Willy, 31.maijs 2023, 10:52
daddy_j [31.05.23]: Potenciāli jaunie MN grozījumi Willy neiespaidos!Es iesaku ļaut noķert vienu virs 80cm,vienā copes reizē!neatkarīgi no tā patur,vai atlaiž!:) un neh plātīties ar 5 metriem vienā copē!!
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts „BIOR” rekomendē, lai saudzētu lielo zivju īpatsvaru, vienai personai no lomā atļautajām 5 līdakām un 5 zandartiem atļaut paturēt ne vairāk kā vienu līdaku un zandartu, kura izmērs pārsniedz 75 cm.
Davis-Di, 31.maijs 2023, 10:18
Normāli noteikumi. Cik metrus dienā Willy noķer? :) Skaitu gan vajadzētu samazināt līdz 3...
Potenciāli jaunie MN grozījumi Willy neiespaidos!
Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskais institūts „BIOR” rekomendē, lai saudzētu lielo zivju īpatsvaru, vienai personai no lomā atļautajām 5 līdakām un 5 zandartiem atļaut paturēt ne vairāk kā vienu līdaku un zandartu, kura izmērs pārsniedz 75 cm.
Davis-Di, 31.maijs 2023, 10:18
daddy_j [31.05.23]: No uzturviedokļa līdaka ir top3Paldies!es braucu uz copi!jā, mazās man vispār neiteresē...kā zināms man nekad nav piederējis nekāds eho!tādēļ lielāko daļu copes reižu palieku tukšā!..bet kad paveicas ņemu to ko man daba dod un emocijas ir neaprakstāmas!...viena zivs un braucu mājās!salīdzinot ar pro džekiem kuri izmanto mūsdienu tehnoloģijas palielam tas ko es aizvedu mājās ir taspats ko viņi-tikai viņi no 10 zivīm paņem vienu!ok metru neņem,bet arī ne šņāpjus!pārējās lepni atlaiž!:))kādos ātrumos zivs tiek burtiski izrauta no ūdens,nopietni āķi saliekti,karabīnes atsistas utt..cik zivis sačakarē,cik pēc tam nosprāgst ne man spriest!sačos tas viss notiek uz laiku!plaķenes rīklē,foto,video,mērīšana utt..kas ar to zivi tālāk,tas poh..galvenais,ka atlaista!cik zivju šādi mačos tiek atlaistas var viegli noskaidrot!...es nevienu nenosodu,katram savs!..un tad nāk daiļ.irsēji no kuriem lielākā daļa no copes vispār neko nesajēdz un pat nestādās priekšā kā un ko darīt ar to metru!protams ja noķer!:)))...jā un tad tie kas kosī zem c&r zīmola!atskaitās par hz ko,cik aizved kotletēs tāpat visu nestāsta,tukšās copes nepiemin utt..un protams lielākais vairākums normālo copmaņu tieši dēļ soc.tīkliem vienk.klusē!
raimondsL, 31.maijs 2023, 07:32
kādi ir top1 un top2?
Willy, cepuri nost par mākslu un pacietību! Balta skaudība :) Ir super, ka mūsu ūdeņos šādi kukaiņi dzīvo un, ka ir vīri, kuri tādus māk noķert!!
Savulaik Lielupe bija pusbeigta upe, jo to katru gadu "iztīrīja" gan Slokas papīrfabrika, gan Jelgavas cukurfabrika...
par šādām, ekoloģiskām lietām, kuras "iztīra" upi desmitiem kilometru garumā, būtu jācepās, nevis vienu veiksmīgu makšķernieku, kurš patur lomu likuma ietvaros...
Davis-Di [30.05.23]: Ko Jūs uzēdāties Ķenguram, likumu nepārkāpj, jā nepārkāpj! Nepatīk, jā man ar nepatīk, ka mammas kauj nost, ko nu - neko! Bet trofeja laba!Tieši lielās ir jāaizvāc jo viņas vairs ne nārsto bet tieši izrij mazākās nārstotspējīgās...!
Audziniet jauno paaudzi, ja Jums tāda ir, māciet saudzēt dabu un baudīt kas ir dots, tas arī veidos nākotni. Ja nav jaunā paaudze, tad padomājiet kāpēc demogrāfija ir sūdīga un veidojiet jauno paaudzi!
Un par veciem bukiem, kas pus dzīvi komunismā nodzīvojuši, priecājaties, ka viņi ir lojāli valstij un neizplata kremļa rašismu!
Ķengurs/Willy varbūt jaunu izaicinājumu tev - cik lielas līdakas vari atkal un atkal noķert?tieši
No uzturviedokļa līdaka ir top3
raimondsL, 31.maijs 2023, 07:32
Davis-Di [30.05.23]: Ko Jūs uzēdāties Ķenguram, likumu nepārkāpj, jā nepārkāpj! Nepatīk, jā man ar nepatīk, ka mammas kauj nost, ko nu - neko! Bet trofeja laba!Bet es nesaprotu kā var ņemt trofejas uz māju!!!
Audziniet jauno paaudzi, ja Jums tāda ir, māciet saudzēt dabu un baudīt kas ir dots, tas arī veidos nākotni. Ja nav jaunā paaudze, tad padomājiet kāpēc demogrāfija ir sūdīga un veidojiet jauno paaudzi!
Un par veciem bukiem, kas pus dzīvi komunismā nodzīvojuši, priecājaties, ka viņi ir lojāli valstij un neizplata kremļa rašismu!
Ķengurs/Willy varbūt jaunu izaicinājumu tev - cik lielas līdakas vari atkal un atkal noķert?
Tādus kropļus izmācīs tikai kaps, ko nu tur baigi cepties, jēgas nekādas
jurciks66, 30.maijs 2023, 10:27
RaimisD [29.05.23]: Skaista zivs, ja nemaldos tas ir Tavs personīgais rekords ;) apsveicu !Paldies!Mans PB 120cm un 13,100kg...2021.25.okt.!;)
Hellas [29.05.23]: Willy [Vakar]: Lielupe un hokejs laivā!vispirms jau milzīgs prieks par mūsu Vīriem!!!
...vakara cope!tieši ap to laiku,kad mùsējie cīnījās par uzvaru man bij cope!!pie pašas laivas metrs pagrāba cūku un sākās mana cīņa!kā min 10min. garumā!2xzem laivas utt..Lizzards sien zivi perfekti! Bik par rīkiem..spole Shimano Calcutta DC aukla Daiwa 0,35 pavada fluo 0,7 un Fishing Discount iegādāta LV ražota cūciņa!!Latvija var!!:)...kaudze emociju,adrenalīna un 117cm lìdaka laivā!11,25kg!!:)Super!