Lielupe

tur wajag izveidot licenceto makshkjereshanu un licences vares iegadaties tikai Grobinjas King DUS... :D :D
21.janvāris 2013, 12:12 | links

Vispār ir ļoti vnk no decembra līdz kaut kādam martam aizliegt copēt tajā rajonā un sods pieņemsim 200 ls :)
21.janvāris 2013, 12:05 | links

Skat linku,tur vēl dažas bildes. Šāds tur stāvoklis.
20.janvāris 2013, 21:01 | links

Shogad pirmo reizi satikos ar inspektoriem.. cepuri nost.. problemas protams nebija.. bet prieks ka tomer, kaut mani, parbauda. biezhak shos puishus satikt.. :)
20.janvāris 2013, 20:39 | links

Kadmijs labi atbildēja,krutais ,atceries Ulmaņa uzsaukumu savā laikā:)
20.janvāris 2013, 20:21 | links

Tikai demogoģija ja gribētu, izbeigtu tikai nav gribēšanas.
Bet ir varianti, aizliedzm copi Latvijā, un ķeram brakoņus! Tas taču ir vieglāk..............
20.janvāris 2013, 20:19 | links

Visu to es saprotu, bet nekad neesu redzējis inspektorus pa vienam. Otrs - tad ir jāsadarbojas ar pašvaldības vai valsts policiju. Un ja jau policistiem uzbruks tā ir kriminālatbildība (nezinu tik sīki, bet varbūt uzbrūkot arī inspektoriem) un ja dzērumā tad vainu pastiprinoša. Neviens tur baros nekur neskries virsū. Labi mēs te diskutējam, bet realitāte ir realitāte, kamēr nebūs inspektoru uz katra stūra, būs pārkāpumi. Mani inspektori nav vismaz gadus 5 pārbaudījuši. Nebrīnos ka tā ir ar lielāko daļu makšķernieku un tad jau bailes par sodiem pazūd un ir doma tāda ka gan jau ka neatbrauks.
20.janvāris 2013, 20:07 | links

Krutais, pieņemsim ka esi inspektors.

Aizbrien šodien uz to reģionu un redzi, ka bariņš 1., bariņš 2. ....slāna neatļautā veidā, turklāt lielākā daļa no viņiem pālī....
tu pieej klāt, labdien...utt

Ko tu viņam pateiksi?
Ja nu vienīgi pagaidīt, ka pilna kaste ar zemmēriem un virs normas, bet....

Ātrāk dabūsi ar Barnauli pa muguru, kā sastādīsi protokolu.

Ja tur iet, tad tikai ar kameru, lai ir pierādījumi, turklāt kopā ar palīgiem, policiju....

Savādāk nekas cits, kā masveida klope tur nebūs.....

Tāds pats NG, ielienot tur ar TV kameru, var dabūt ar reņģi pa kameru, jo neba tauta nesaprastu, kāpēc tiek filmēts....

Ļoti kutelīga un patiesībā bīstama lieta.....

Pamēģiniet sodīt iedzērušu, azartā iegājušu likuma pārkāpēju baru....

Pats esmu mēģinājis šādi kārtību viest, beidzās ar to, ka bija jāmūk, jo no viena pēkšni saradās astoņi opozicionāri....
20.janvāris 2013, 19:58 | links

Ticiet man ja tiem inspektoriem būtu tik lielas algas tad viņu būtu ka jūra un kārtību ieviestu, bet tā ka daudzi vispār tur brīvprātīgi dodas vai saņemot pabalstu, tad nav jau brīnums, ka ir tāda pašdarbība. Protams tad man tikai rodas tāds jautājums - kur tad paliek nauda kaut vai no makšķernieku kartēm, ja mana ģimene vien atdod (2 cilvēki) 20 ls gadā, a paskatoties cik tur ir uz ledus vienā vietā - tūkstoši. Un pa visu latviju??????????
20.janvāris 2013, 19:47 | links

nu beidzat tak cepties tāpat neko nepanāksit.labāk pasaka kā gāja copē lielupē mums uz 2 večiem kādi 20 asarīši zupas un cepamie vispār diena izdevusies.tas jelgavā teteles pusē.un nobiedēti 2 cemerētāji jo kobindzoni kā inspektoriem video un devāmies viņu virzienā satina uzreiz savas svina bumbas.un paši aiztinās mājās varbūt man tā izlikās bet šo nodarbi neatbalstu cemeri hrenava!
20.janvāris 2013, 19:43 | links

2vas kuras pajēmu , tiešām aiz bārdas, pa lielam izskatās pēc cemmerēšanas. ha, bet zaļā spāre kolēgim 3gab. visas mutē. pats msaucu ar melno, un Pirmo reizi tādā pasākumā...
20.janvāris 2013, 19:39 | links

Ne ''var likt'' nez ko, bet tādos ''saietos'' inspektoram...un pie tam labi saredzamam ir jābūt klāt (kaut vai lielam uzrakstam, ka es te esmu...). Aizliegt var da jeb ko - pat biksēs bērniem čurāt.
Civilizēti; tā saucas profilakse. Ko - mākam tikai ''pieķert un sodīt''!?
20.janvāris 2013, 19:39 | links

Ja jautãjat man kãpēctur grib aizliegt copi, tāpēc, ka ir daudz sūdzību par pārkāpumiem un ir divas iespējas, licenzeētã cope vai aizliegums, Jo kontrolēt nav kam, nav, policijai tur nav nozieguma, municipãliem nav rīkojuma no pasvaldības, inspektori .... Viņu pašu nãkotne nav skaidra.....
Un nebrauciet man virsū, es ne likumus pieņemu, ne LIelupē copēju, uztaisīt raidījumu varam,bet ... jēgas no tā nebūs, bet zināma daļa uzzinās, ka spãre tik labi strādā....., starp citu, es nenopelnīju naudu, jo atteicu spāru ražotājam taisīt raidījumu par spārēm....., lai gan oficiāli māneklim nav nekā pretlikumīga

Sakiet godīgi, cik cemmerētājiem esat pateikuši, ka tas ir slikti???
Visu peltais VSOP bieži riskē atrauties pa muti, bet cemmerētājiem brauc virsū ne pa jokam

Cemmerēšana ir praktiski nepierādāma, jo lai sodītu oficiāli vajag pierādījumus, saskrāpēta zivs nav pierādījums....., te ir policisti un citi virtuvi zinoši veči, pakomentējiet....

Starp citu, tajā barā ir vismaz 1/3 daļa arī mūsu bāleliņu
20.janvāris 2013, 19:38 | links

Ja aizliegs to lielupes posmu, tad arii buus vieglaak kontroleet, vai tur vispar copee, taa jau tas muusu valsti notiek, vai, tad muusu inspektori taapat profilakses peec atbraukt nevar.
A par viltus izsaukumu, tad vienkaarsi informaacija neapstiprinaajaas, cilveeks aizgaaja , aizliegto mantu nosleepa......
20.janvāris 2013, 19:38 | links

Varbūt,pie reizes arī šo ,,meistaru,, var apciemot?

http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/doddb.html
20.janvāris 2013, 19:31 | links

Zvans Jurmalas munikiem, ka notiek nelikumiibas un zvanam jaabuut car 112, jo sarunas ierakstaas, ganjau atbrauks.

opusums, 20.janvāris 2013, 19:26

Atbrauks un sastādīs protokolu par nepatiesu izsaukumu, ja kartes būs kārtībā un norma ievērota. Neizskatās labi tur notiekošais, bet kā jau teicu - tur gandrīz viss notiek likuma atļautajās robežās.
20.janvāris 2013, 19:31 | links

Inspektors pret šādu ziemas cemerēšanu ir bezspēcīgs, tur arī kartes ir 95 procentiem, ja nu tikai zemmērs un virsnorma ir tèmas par kurām piesieties.
Bet tiek jau plānots to starptiltu rajonu aizliegt copei no ledus vispār...., loti iespējams, ka tas arī bus pareizi....

NG-NG, 20.janvāris 2013, 18:34

Kur to plāno? Kam tagad tādas domas prātā?
20.janvāris 2013, 19:27 | links

Zvans Jurmalas munikiem, ka notiek nelikumiibas un zvanam jaabuut car 112, jo sarunas ierakstaas, ganjau atbrauks.
20.janvāris 2013, 19:26 | links

Pilnīgi un noteikti, var izbeigt šo tirgu un iztrenkāt parazītus! Vajag tikai gribēt, spēkus te daudzi piedāvā. Es dzīvoju 100 m no šīs ļoti jaukās vietas, bet tas taču nenozīmē ka vieta ir noziedzīga. Noziedznieki ir uz ledus un viņi ir reāli drāžami, varbūt tomār padomāt kā to izdarīt. Varkalis ir 3 km un to var izkontroēt, te nē!!!!! Ja Izdrāstu katru dienu pa 4 parazītiem uz 300 Ls, Šīs diskusijas nebūtu!
20.janvāris 2013, 19:20 | links

Kas i' veči, vai tiešām sakarīgu domu nespējat uztvert, ko?
Ješka pareizi saka- ko vēl aizliegsiet? Ja ir problēma, tā ir jārisina, nevis jārasina (piem., ūziņās)! Un beidzot katram, kuram ir jel kauč kāda ietekme sabiedrībā, ir jākustina pēcpuse un pelēkā viela, nevis jādomā kā krievam: "kas ir jādara, lai nav jādara", vo!
20.janvāris 2013, 19:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager