Lielupe

Vairis30;ta šitos sauc pa Sīpola !Tādi man ir,varbūt tie uzbrukuma punkti savādākās krāsās.No tās bildes, visi strādā-ja vēl pieliek dekorus,tad tārpu nevajag!Es nopirku veselu kaudzi ar svina troiņikiem-super!Iepriekš pats taisīju,tagad pirksti nav tik veikli ar tiem sīkajiem ņemties!Tiem banāniem jābūt upē labiem,ja svars atļauj dibenu sasniegt!
24.decembris 2012, 16:57 | links

Kraft, man topā ir tā bordo krāsa, vakar arī ašuki un raudas smuki sēdās virsu, uzliku tikai vienu vībotnieku un uz priekšu!!!
P.s. Aizmirsu piebilst, izmanto NG minēto tehnoloģiju, ko viņš bija noskatījis vakar Engures ezerā!!!!
24.decembris 2012, 13:34 | links

Duglas, sarkanie man Peipī bija topā, ašuki un raudas sēdās labi, viņi visi ir no volframa un lejā varēja dabūt tīri ātri. Tā pankūka ir domāta priekš Lielupes vimbām, var daudz baltos un odiniekus uzlikt, kā viegli padauzīt pa dubenu piesaistot vimbu uzmanību!!
24.decembris 2012, 13:30 | links

kraft, tad tu pamēģināji pari pāriet ? Manuprat tas ka vietām ir ap 4 cm nav tik traki, jo kopumā jau stiprumu taisa visa ledus sega kopā. Vienkārši es tāds "ne trusis bet baidos [krievu izteiciens]). Par ūdam man nekadu pretenziju, manuprāt tas ir lielisks izgudrojums. Bet citus gadus neesmu tik daudz redzējis, laikam kļūst popularas. Man personīgi arī labāk patīk uzlikt ūdu nekā skraidīt ar vairākām mazmakšķerēm. Kādreiz es copeju ar 2 , bet pamazām nonācu pie sec. ka tas zivju daudzumu nepalilina, labāk kārtīgi dancināt to 1 un ūda lai kādā stūrī dara savu darbu.

vasiris30, man tadas kā tev labajā stūrī sarkanstrīpainās ir pašas švakākās. Nopirku jo šķita ka jābūt baigi ķerstīgām , bet nekā. Varbūt vairāķ uz pavasari. Tas kas kreisajā stūrī aukša sarkans tas ir dikti forš, viens no top tikai man vēl tur ir spožš zelta vai sudraba plankums, tas kaut k apalīdz, šķiet kraft jau to teica. Tā pankūka sarkanā - neesmu nekad mēģinājis
24.decembris 2012, 13:12 | links

Valsts Vides dienests Jelgava
Nr:29422608
24.decembris 2012, 12:41 | links

alekss, normāli.. :) Moš tie caurumi bij tiem tīkliem ko biju minējis. Vai arī tur tagad ir brakaru žors! :D
24.decembris 2012, 12:30 | links

Vairi, Mhm, labie murmuļi tev. Tik man pamatā ir melni, bez actiņas. Šie ar kādu spiltu punktu manuprāt ir pa kapieku labāki. visus acainos pakāsu :D
24.decembris 2012, 12:27 | links

sveiki visiem nezinu numuru zivju inspekcijas vrb vini sito izlasisi vakar vakara biju pastaigaties ar suni pa lielupi un blakus tiltam kas atrodas netalu no anes bija izdauziti vairaki alingi prieks televizoriem un var redzet ka tur vini stav visu laiku.ludzu palidzibu nau speka ar tiem maluzveiniekim!!!!
24.decembris 2012, 11:37 | links

Āķi, kreisajā pusē gan uz parlona, gan uz galda!!
24.decembris 2012, 11:23 | links

Duglas sūds pa ūdām, kas tev ar ūdām nepatīk? man te koļega stāsta, ka vakar tīklu čomi aizķēruši ar blitku un beigās izvikluši. Pie tam tas likts nesen, jo bij vēl dzīvas zives iekšā. Turpat netālu no Dz. tilta... normaļno ne... pacani:D Sīkāk nezinu, bet cik naglam jābūt lai turpat populārā vietā tīklu liktu... lol.
23.decembris 2012, 22:59 | links

Sodien ar aizklīdu beidzot pa ļadu pavingrināties uz priedaini. Duglas par copi jau visu pareizi izstāstīja. + Kompaniji ik pa laikam drasēja pāri upei. Man jau ar bij tāda doma, iet pa pēdām. Jo protams, ka pretējā krastā man zināmās vietās notiek lielo asaru žors! mhm :)). Bet bez vergas..hmm. turklāt pasākumu sāku tikai ap 12.

Sporta režīmā, bez kastes, skaldīju un slīpēju iemaņas >:D

Jā vakar man kolegas teica, ka labi pavilkuši,
šodien tai pašās vietās fiģu. spŗīdīši, i to labi..
23.decembris 2012, 22:22 | links

Ko sauc pa ; Sīpola trīsžuburi (čortiks)?
23.decembris 2012, 19:39 | links

Šodien dubultos 2kg sasaru. Ļoti daudz sīko, bet kaut sakasīt cepumus var. Vakar veci teica, ka ļoti aktīva cope esot bijusi viens salasījis 6 kg... Ledus labs.
23.decembris 2012, 19:15 | links

Šodien arī biju Lielupē pie Esplenādes - ne piesitiena. Sakarā ka "ieroča" biedrs bija pirmo reizi uz ledus, aizvedu viņu uz Svēti, nu tad tur vismaz atvilkās no sirds, tas izmērs gan varēja būt dižāks, bet copes gan bija intensīvas. Pamatā strādāju uz VIX līko un uz Sīpola trīsžuburi (čortiks)
23.decembris 2012, 19:06 | links

Piejelgavā otsos petrovič (izņemot zirga zobus),taisījos jau mājās, bet tad ...elles spēriens... 1.6 kg līdaka. Galīgajā necopē patīkams bonuss :)))
23.decembris 2012, 18:04 | links

Duglas, okunis uz 50 gr, tad gan večiem cope izdevusies:))))))
23.decembris 2012, 16:37 | links

No 11 - 14 pie priedaines, mērķis - lielas un cēlas zivis uz vizuli. Bez rezultāta. Asarus ap 100 g protams varēja saķert uz mm bet to vēl pilns ledusskapis no iepriekšreizes. Veči sēž pa kompanī, apmēram 3daļā no laba krasta pārsvarā. Nogāju garām, cik redzēju tāpat ar vilka 50-100, daža ap 200 gr okuni, kādam pa raudai dz. tilta tuvumā. Dīvaini ka ledus nepaliek īpaši biezāks. Gar krastu ok ap 10 + cm, bet kad iet uz vidu vienā vietā sāka šūpot , ieurbu - 4 cm , tinos prom. Lai gan tas kā kura vietā, turpat 10 m tālāķ leus atkal 8 cm. Katrā ziņā ģedi špacierā pa upi krust šķērsu. Ūdas kļuvušas populāras liek visi kam nav slinkums
23.decembris 2012, 16:30 | links

šodien gan bija piesējies otsospetrovič, pa 4 stundām copi neredzēju, veči gan raudas vilka, bet tas mani neinteresē! tas pie jūras gan
23.decembris 2012, 16:27 | links

zem jelgavas salas no 10-tiem līdz 2-iem;apaļa nulle.ap 1-iem sāka krakšķēt ledus un cerība zuda pavisam.
vēl bija kādi 6 veči,bet visi staiguļoja :(
23.decembris 2012, 15:32 | links

na lielupe v jelgave kto to bil? kak vimba beret?
23.decembris 2012, 15:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager